woensdag 2 januari 2013

Huiselijk geweld: Rafael sloeg Sylvie

Huiselijk geweld: Rafael sloeg Sylvie 

Rafael sloeg Sylvie
Over de reden dat Sylvie en Rafael uit elkaar gaan wordt inmiddels veel geschreven. Rafael van der Vaart is nu de man die zijn vrouw sloeg. En dat zal hem zijn hele leven blijven achtervolgen. Want wie slaat er nu een vrouw? Wie slaat er nu zijn eigen vrouw? Wie slaat zijn eigen Sylvie? Dat is Rafael van der Vaart.


Zie ook: Toch scheiding Sylvie en Rafael van der Vaart

Zie ook: Verrassend! Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden. Is er overspel is het spel? Heeft Sylvie Rafael bedrogen?


Zo triest, en wat het nog veel triester maakt, is dat het waarschijnlijk niet de allereerste keer was. Want als je als man je eigen vrouw slaat in het bijzijn van anderen, van je eigen vrienden, dan heb je je vrouw eerder geslagen. Toen je met z'n tweeën was heb je je vrouw al geslagen. Sylvie heeft de blauwe plekken overigens wel heel goed kunnen verbergen....
Rafael sloeg Sylvie

Huiselijk geweld komt dus ook voor in de beste families, ook bij Rafael en Sylvie. Voor Sylvie was de klap in het bijzijn van vrienden op oudejaarsavond, de druppel. Rafael sloeg Sylvie, en Sylvie slaat terug door van hem te scheiden.

Het gaat hier overigens niet om een gerucht. Rafael zegt zelf in de Duitse tabloid Bild dat hij zijn vrouw tijdens een feestje met oud en nieuw heeft geslagen. Bovendien valt zoiets niet te ontkennen als dat gebeurt terwijl er veel vrienden bij aanwezig waren.

Deze aktie van Rafael gaat er zeker toe leiden dat hij ALTIJD gelinked wordt aan huiselijk geweld. Grapjes zoals onderstaande zullen dan ook vaker gemaakt worden.
Rafael sloeg Sylvie

Geen opmerkingen: