maandag 7 januari 2013

Overspel Sylvie van der Vaart met Khalid Boulahrouz?

Overspel Sylvie van der Vaart met Khalid Boulahrouz?

Wie bedroog wie? Overspel Sylvie van der Vaart met Khalid Boulahrouz?


Zie ook: Overspel Sylvie van der Vaart met Guillaume al 1.5 jaar !

Zie ook: Dit is de nieuwe vriend van Sylvie: Guillaume Zarka

Zie ook: Eerste foto's verliefde Rafael en Sabia

Zie ook: Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz verliefd!


Waarom zou Radaef Sylvie een klap hebben verkocht? Die vraag houdt ons al een week bezig. Het moet wel iets heel erg zijn wat Rafael heeft getriggert. Maar nu Sabia Boulahrouz meldt dat ook hun huwelijk ten einde is, en Sabia Boulahrouz is de beste vrindin van Sylvie lijkt het een optelsom. Bovendien waren Khalid en Sabia Boulahrouz ook aanwezig bij familie van der Vaart toen Rafael de bewuste klap uitdeelde.

Zie ook: Sylvie en Rafael weer samen, geen scheiding!

De conclusie op het eerste gezicht is dan ook: Sylvie van der vaart bedroog Rafael met Khlaid Boulahrouz. Dat pikt Rafael niet en ze gaan scheiden. Sabia pikt het ook niet en ook Boulahrouz gaat scheiden.

Rafael bedroog Sylvie met Sabia Boulahrouz

Rafael bedroog Sylvie met Sabia Boulahrouz
Rafael bedroog Sylvie met Sabia Boulahrouz
Aan de andere kant kan Rafael ook naar bed zijn gegaan met Sabia Boulahrouz en als Sylvie hem daarmee confronteert, gaat Rafael compleet uit zijn dak omdat zijn geheime relatie met Sabia ontdekt is.
Bedroog Rafael Sylvie met Sabia?


Sylvie en Sabia hebben een relatie

Wie bedroog wie? Overspel Sylvie van der Vaart met Khalid Boulahrouz?
Een derde mogelijkheid is nog dat de vriendinnen Sylvie en Sabia steeds meer voor elkaar gingen voelen, totdat er een sexuele relatie uit volgde. Dat zou ook wel een erg opvallende oorzaak van beide scheidingen kunnen zijn.

Overspel kan heel veel stukmaken, ook bij mooie rijke en bekende mensen. Triest.
Rafael bedroog Sylvie met haar beste vriendin Sabia Boulahrouz
Rafael bedroog Sylvie met haar beste vriendin Sabia Boulahrouz

Rafael bedroog Sylvie met haar beste vriendin Sabia Boulahrouz
Rafael bedroog Sylvie met haar beste vriendin Sabia Boulahrouz

5 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een kanker theorieën je bent gewoon een roddelbitch

Anoniem zei

Na dat ze Borstkanker overleeft!moeder van zn kind heeft met Rafeal! WOW!!! Als hij der echt heeft geslagen is hij echt een lage,geen echte man met ballen!! No Matter what she did or not! Blijf met je fikken van iemand's Body ouwe!CHECK!Die Look i get him now,Als,ALS dit allemaal zo is als ik denk fuck her!thatyou call bestfriend?al die tijd dr man te loeren,echt iets voor lage Ho's!! En Sylvie als je dit leest?!! No Hard Feelings 4-weaked Men that beat you!! And Hold On And Be Strong! You been To alot, your a fighter/Champion!! Know that! the hardest and Killing seakness you fight To! And come stonger! Know your a strong woman,don't let Nobody toucht or play mind games with you oke??!! And keep your head up! She/He get there Karma back!

Anoniem zei

waar mediums mee gemoeid zijn vallen echtscheidingen dat is altijd al zo geweest,in het begin werken ze redelijk zuiver maar naar mate men steeds meer gebruikt maakt van hun diensten slaan ze door en beseffen ze hoe belangrijke invloed ze hebben op het leven van die andere heel ongezond!

Anoniem zei

@13 januari 2013 13:42
Blijkbaar zat hilfiger aardig in de goede richting.
Raf en Sabia deden het natuurlijk al lang met elkaar!

Anoniem zei

Kunnen ze gelijk een trio doen! Lang hebben ze het niet vol gehouden, maar 3 maanden...die lange relatie stelde dan ook geen moer voor. Wat een respectloos en immoreel gedrag. Zat wijven op de wereld en dan de beste vriendin van je vrouw en nog een moeder van kinderen ook nog...buy 1 get 2 free...hoe laag kan je zakken? Silvie zal wel de dolk in haar rug voelen. Of nemen ze nu beiden wraak op Silvie?