vrijdag 4 januari 2013

Helderziende Sarina Bruens is een bedriegster!

Helderziende Sarina Bruens is een bedriegster!

Sarina Bruens
Sarina Bruens, bekend uit het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors, schijnt een grote rol te spelen in het leven van Sylvie van der Vaart, en daarmee ook in het leven van Rafael en hun huwelijk.

De Nederlandse helderziende Sarina Bruens zou de voetbalvrouw van allerlei adviezen voorzien. Bij het nemen van beslissingen schakelt Sylvie van der Vaart heel vaak de 'hulp' van Sarina Bruens in.

Sarina Bruens met Sylvie van der Vaart
Sylvie noemt het medium haar 'coach' en zou haar zelfs aan huis laten komen. De invloed van Sarina Bruens werd steeds groter: "Het ging van kwaad tot erger" vertelt een ingewijde vandaag aan De Telegraaf.

Het gaat zelfs zover dat ze haar beslissingen laat afhangen van het goede gevoel van Sarina. Ook bij tv-opnamen van Sylvie is Sarina aanwezig. Als het medium de indruk krijgt dat Sylvie een pauze nodig heeft laat ze zelfs de repetities stilleggen.

Een crew van meer dan vijftig man zou tijdens tv-opnamen zelfs getuige zijn geweest van een opmerkelijke gebeurtenis: Sarina Bruens die Sylvie van der Vaart witte druifjes voerde.

Spanningen in het huwelijk

Helderziende Sarina Bruens is een bedriegster!
Rafael was niet zo van de helderziende en mediums. Dus als Sylvie van der Vaart haar toevlucht zoekt bij Sarina Bruens vindt hij dat niet leuk, maar denkt dat het onschulidig is en laat het toe. Maar hoe meer Sylvie afhankelijk wordt van Sarina Bruens hoe erger Rafael dat vindt. En dat zorgt voor spanningen in het huwelijk van der Vaart. Met als uiteindelijke gevolg dat Rafael en Sylvie van der Vaart uit elkaar gaan.

Sarina Bruens is ook het medium dat andere bekende Nederlanders 'helpt'. Ze helpt ze vooral aan het einde van hun relatie. Denk bijvoorbeeld aan Gordon en Caroline Tensen.

Sarina heeft bij monde van haar man aan RTL Boulevard laten weten dat 'de hausse aan publiciteit' de doorslag gaf bij het besluit om de samenwerking te beëindigen. Die publiciteit is volgens hem 'niet in het belang van Sarina of Sylvie'.

1 opmerking:

Jan Pierterson zei

Dat wijf bedriegt de heleboel en Sylvie ook!