woensdag 2 januari 2013

Toch scheiding Sylvie en Rafael

Toch een scheiding voor Sylvie en Rafael

Toch scheiding Sylvie en Rafael
Een paar maanden geleden ging het gerucht al: Sylvie en Rafael van der Vaart zouden gaan scheiden. Toen werd dat gemeld door het weekblad Party. Sylvie van der Vaart vond dat compleet niet leuk en twitterde erop los dat het niet waar was en dat Party wel vaker verkeerde informatie gaf. Inmiddels horen we dat het Duitse Bild meldt dat Sylvie en Rafael gaan scheiden. En de verhouding tussen Sylvie en Bild is een stuk beter en waarschijnlijk is deze informatie dan ook betrouwbaarders, zelfs volgens Sylvie. In de tussentijd heeft Sylvie ook nog niets via Twitter ontkend.

Zie ook: Huiselijk geweld: Rafael sloeg Sylvie

Zie ook: Verrassend! Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden. Is er overspel is het spel? Heeft Sylvie Rafael bedrogen?

Rafael slaat Sylvie 

Toch scheiding Sylvie en Rafael
Sinds afgelopen zomer 2012 zou het huwelijk van de twee onder druk staan. Afgelopen oudejaarsavond barstte de bom compleet toen Rafael op een feestje bij hen thuis tijdens een ruzie Sylvie voor de ogen van de gasten een klap verkocht. "Het was heel dom van me. Ik ben een idioot. Het spijt me zeer. Dit had nooit mogen gebeuren", zo citeert Bild de voetballer. Sylvie zou hem overigens al hebben vergeven.

"We zijn helaas met de tijd uit elkaar gegroeid. Het was een geleidelijk proces dat niet meer viel te stoppen", aldus een bedroefde Sylvie tegen Bild. "Het klinkt misschien raar, maar we houden nog wel van elkaar en respecteren elkaar." Ook Rafael bevestigt het bericht aan de krant. "Ik ben erg verdrietig dat het niet meer werkt tussen ons."

Sylvie van der Vaart blijft met zoon Damian voorlopig in hun net nieuw ingerichte appartement in Hamburg wonen. Rafael vliegt eerst met zijn club Hamburger SV naar Abu Dhabi voor een trainingskamp. Hij gaat volgens Bild bij terugkomst op zoek naar nieuwe woonruimte.

Geen opmerkingen: