maandag 14 januari 2013

Ton en Heleen van Royen gaan scheiden

Ton en Heleen van Royen gaan scheiden

 Heleen van Royen gaat scheiden
 Heleen van Royen gaat scheiden
Schrijfster Heleen van Royen gaat scheiden van haar man Ton met wie ze al 20 jaar getrouwd was. Op zich is dat al opvallend, want in juni 2012 hadden Heleen van Royen en haar man Ton elkaar opnieuw het jawoord gegeven. Dit deden ze omdat ze toen 20 jaar samen waren.

Zie ook: Heleen van Royen pikt vriendje dochter in

Het stel, dat in Portugal woont, laat weten dat hun relatie zich heeft ontwikkeld op een manier die voor hen beiden niet meer werkt. De scheiding is inmiddels in gang gezet. Ton blijft werken als zaakwaarnemer van Heleen, zij blijft de naam Van Royen dragen.

Ton en Heleen, die een open relatie hadden, waren twintig jaar getrouwd. Ze blijven in Portugal wonen onder meer vanwege de gedeelde opvoeding voor hun 16-jarige zoon Sam. De 20-jarige dochter van het stel, Olivia, woont en studeert in Nederland.

Overspel Heleen van Royen

 Heleen van Royen gaat scheiden
 Heleen van Royen gaat scheiden
De reden kan bijna geen overspel zijn. Van Heleen van Royen en haar man is algemeen bekend dat ze een open relatie hadden en dat ze gewoon buiten de deur mochten pissen.

Heleen van Rooyen heeft ooit naakt in de Playboy gestaan met haar man Ton.

Heleen schreef boeken als:
-De gelukkige huisvrouw
-Je zal er maar mee getrouwd zijn
-De mannentester

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat velen nog steeds stiekum doen zijn Heleen en Ton gelukkig getrouwd maar gunnen elkaar wel de vrijheid sex te hebben los te zien van liefde of verliefdheid.

Anoniem zei

Helemaal waar. Die Ton was een geluksvogel. Thuis een lekker ding als Heleen en als ie anders wilde snoepen mocht dat gewoon!!

Anoniem zei

modern talking women.