donderdag 7 februari 2013

R.I.P. Anass Aouragh. Anass Aouragh (13) vermoord of zelfmoord

R.I.P. Anass Aouragh. Anass Aouragh (13) vermoord of zelfmoord?

De 13 jarige Anass Aouragh uit Wassenaar, die sinds gisteren werd vermist, is dood. Zijn lichaam is in een bos in Wassenaar gevonden. Hij is gevonden tijdens een zoektocht naar de vermiste tiener.

-Anass Aouragh is de ene helft van een tweeling.
-Anass Aouragh zat op het Adelbert College in Wassenaar.

R.I.P. Anass Aouragh
R.I.P. Anass Aouragh
Gisteren bracht Anass Aouragh folders rond, maar kwam vervolgens niet meer thuis. Er werd al snel een Amber Alert voor Anass uitgegeven. De politie heeft na de vondst van het lichaam het Amber Alert vandaag weer ingetrokken, wat een duidelijke aanwijzing is dat het gevonden lichaam van Anass Aouragh is.

Volgens Omroep West werd het lichaam in de bosstrook bij de Katwijkseweg in Wassenaar gevonden. Dit perceel zou volgens de omroep door de politie zijn afgezet.
Het Ambert alert gaf de volgende gegevens over Anass: 'De jongen is 1.68 meter lang en heeft kort zwart haar. Hij droeg een groen jack van het merk Diesel en een bruine broek.'. 
Officieel was nog niet bevestigd dat het om Anass ging toen het lichaam werd gevonden.

Anass Aouragh
Anass Aouragh
De fiets van Anass Aouragh is teruggevonden in Wassenaar. De politie heeft gezocht bij zijn vrienden en andere plekken waar hij zou kunnen zijn, maar daar werd hij niet gevonden. Vervolgens werd een zoektocht gestart in een natuurgebied, waarbij vanmorgen het lichaam werd aangetroffen.

Iemand heeft gemeld dat hij Anass Aouragh het bos in zag gaan met een volwassen man in een grijze broek. De man zou er volgens hem 'eng' uitzien. Dat zou erop kunnen duiden dat hij vermoord zou kunnen zijn. Aan de andere kant was duidelijk dat hij veel werd gepest. Daarom wordt zelfmoord tot nu toe ook niet uitgesloten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey mafkees, zijn lichaam is net gevonden. Hoe weet jij dat het moord is?