vrijdag 8 februari 2013

Eva Jinek weer verliefd

Eva Jinek weer verliefd

Eva Jinek weer verliefd
Eva Jinek weer verliefd
Zie ook: Eva Jinek is lekker!

Nadat Eva Jinek de wat oudere man Bram Moszkowicz aan de kant heeft gezet, heeft Eva Jinek opnieuw een liefde in haar leven. Misschien is ze uitgekeken op een man die de pensioenleeftijd nedert, want nu gaat ze voor een duidelijk jonger exemplaar. Eva Jinek die zelf pas 34 jaar is, is verliefd op c (29). Freek Vonk is een bekende bioloog die vaak op tc te zien is.

Freek Vonk heeft inmiddels bevestigd dat er iets speelt tussen hem en Eva Jinek. Dat onthulde de bioloog in een interview met Giel Beelen op 3FM. Vonk was op 18 november te gast bij Jineks programma Eva Jinek op zondag. De presentatrice kreeg toen een slang om haar nek die de bioloog mee had genomen naar de studio.

Eva Jinek: Deze benen zijn niet alleen mooi voor een bioloog!
Eva Jinek: Deze benen zijn niet alleen mooi voor een bioloog!
"Ik vond het gelijk een hele leuke vrouw ja”, onthult Vonk in het radio-interview. “We hebben na de uitzending afgesproken en sindsdien is het heel leuk en gezellig. Meer kan ik er niet van maken."

Eva en Freek werden vorige week donderdag ook al door twee ooggetuigen intiem gespot in café Berger aan Het Plein in Den Haag.

Inmiddels is het dik aan tussen Eva Jinek en Freek Vonk. Het stel is samen op vakantie naar Egypte.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lekkere benen!