dinsdag 26 februari 2013

Wie is Nienke Hoogervorst?

Wie is Nienke Hoogervorst?

Nienke Hoogervorst
Nienke Hoogervorst
Nienke Hoogervorst heeft een paar weken geleden een fraaie benedenwoning in Amsterdam gekocht. De winnares van het programma De Nieuwe Moszkowicz heeft het appartement voor 220.000 gekocht en liet er een hypotheek op vestigen van 233.200 euro.

Nienke Hoogervorst is gespecialiseerd in jeugd

Nienke Hoogervorst
Nienke Hoogervorst
Nienke Hoogervorst werkte na het afronden van haar studie Rechten enige tijd binnen de advocatuur op Curaçao. In 2005 won ze de titel De nieuwe Moszkowicz na vierhonderd andere kandidaten te hebben verslagen. Overigens werd ze destijds bijna uit het programma gegooid omdat ze ’s nachts een keer stiekem bij haar vriendje ging slapen. Ze werkte zes jaar bij Moszkowicz, waar ze zich onder andere specialiseerde in minderjarigen die worden verdacht van ernstige misdaden. Zo stond ze onder anderen de 14-jarige Husseyn P. bij, die in 2007 het landelijke nieuws haalde toen hij zijn 16-jarige klasgenoot Youssef Mokhtari in Amsterdam doodstak. Hij kreeg elf maanden jeugddetentie.


Bram Moszkowicz weer terug bij Nienke Hoogervorst

Bram is terug bij zijn oude liefde Nienke. Dat vertelt de voormalige advocaat aan RTL Boulevard. "Nienke is zeker een steun voor me geweest. Ze is extra bijzonder om verschillende redenen. Daarom heb ik dat ook aan het papier toevertrouwd."

Bram ontmoette Nienke in 2005 toen ze deelnam aan een talentenjacht voor jonge advocaten: De Nieuwe Moszkowicz. Nienke won de show en de twee kregen een relatie.
Nienke Hoogervorst
Nienke Hoogervorst

Geen opmerkingen: