donderdag 7 maart 2013

Dit is Virginia van Eck, de 21 jarige vriendin van Peter Jan Rens (63)

Dit is Virginia van Eck, de 21 jarige vriendin van Peter Jan Rens (63)

Virginia van Eck
Virginia van Eck
Virginia van Eck
Virginia van Eck
Zie ook: Virginia van Eck zwanger van Peter Jan Rens

Zie ook: Virginia van Eck gaat trouwen met Peter Jan Rens

Zie ook: Virginia: 'Peter Jan Rens vieze oude man'

Peter Jan Rens is tegenwoordig minder leuk in het nieuws. Hij is niet meer meneer cactus. Hij is wel de meneer van de vage nieuwsberichten als afpersing en bedrog. En nu is Peter Jan Rens weer eens in het nieuws. Nadat hij zijn vrouw na 40 jaar huwelijk heeft gedumpt, wordt duidelijk wat de reden hiervan was. Of beter gezegd WIE de reden hiervan was. Dat is namelijk Virginia van Eck. Virginia is vooral bekend zonder achternaam, maar die achternaam heeft ze natuurlijk wel. Maar voor hoelang nog? Want blijkbaar wil ze heel snel Virginia Rens heten....

Zie ook: Virginia van Eck en Rens slaan op de vlucht voor camaraman

Zie ook: Nog meer leugens van Virginia van Eck

Wie is Virginia van Eck?

-Virginia van Eck is pas 19 jaar
Dit is Virginia van Eck
Dit is Virginia van Eck
-Virginia van Eck is de eigenaar van Holiday talent channel
-Virginia van Eck werkt met Peter Jan Rens in Tenerife aan een aantal nieuwe projecten
-Virginia van Eck verstuurt dreigende smsjes met o.a. het volgende: dat ze hun mond moeten houden over deze hele affaire: “…als ze nog met hun poten boven de grond willen staan”.

Virginia van Eck
Dit is Virginia van Eck
-Virginia van Eck komt uit Tiel
-Virginia van Eck zat op het RSG Lingecollege in Tiel
-Virginia van Eck gaat trouwen met Peter Jan Rens
-Virginia van Eck vond Peter Jan Rens een 'vieze oude man'
-Virginia van Eck is moeder van de 6 jarige Jay van Eck
-Virginia van Eck mag van opa Peter-Jan Rens nog 3 kinderen baren
-Virginia van Eck was een paar maanden geleden zwanger van Peter Jan Rens, maar na 7 weken kreeg ze een miskraam.
-Virginia van Eck gaat op 1 januari 2014 trouwen met Peter Jan Rens

Dit is Virginia van Eck
Dit is Virginia van Eck


Dit is Virginia van Eck
Dit is Virginia van Eck

37 opmerkingen:

Anoniem zei

Vergeten, ze heeft al een kind van 7 jaar!

Beheerder zei

Een kind van 7 jaar!? Graag meer info svp

Anoniem zei

een kind van 7, ja idd toen ze 14 was bevallen!!! en wat het ergste was. haar moeder heeft kunnen voorkomen dat het kind iets overkwam. Virginia wilde dit kind ( een zoon met de naam Jay) gewoon bij het vuilnis zetten. Virginia leeft voor 1 ding en dat is zichzelf.

Anoniem zei

ze is trouwens 20. jay wordt dit jaar 7

Anoniem zei

Haar kind is 6 jaar en geen 7 ....
en leuk haar linkedin profiel... Bachelor Business Administration... Op het RSG Lingecollege kun je je VMBO diploma halen en ROC is een MBO school daar kun je niet eens een bachelor halen. En daar is ze te stom voor ook. Ik ben benieuwd of ze überhaupt wel haar vmbo diploma heeft gehaald. In elk geval een mooi slachtoffer voor onze PJ om zijn sexverslaving op bot te vieren en voor zijn karretje te laten spannen....

Anoniem zei

ze dreigt er ook mee dat peter jan holleeder achter je aan stuurt,als je haar niet met rust laat en nee ze heeft geen diploma van school en zelf spoort ze ook niet want ze bedriegt zelf ook mensen.en terwijl ze met peter is wil ze eigenlijk een andere man pas als die haar niet wilt trouwt ze met peter nou die twee verdienen elkaar.ze doet dit allemaal alleen omdat ze mediageil is.

Claudia zei

Allemaal anoniem waar blijven de namen? Tenslotte is haar zoontje 5 jaar Virginia heeft de bevalling in der eentje gedaan waar wij in Tiel respect voor hebben want wie doet dat naar op der 14 e als je dat werkelijke verhaal niet kent klets dan geen onzin! Dat is een verhaal wat nog nooit een meisje van 14 heeft gedaan praat en benadeel andere niet als je hun achtergrond niet kent! Dat meisje heeft zoveel mee gemaakt als een mens in 50 jaar niet heeft mee gemaakt! Haar zoontje is geboren op 22-06-07!

Anoniem zei

Afzender van Sandra Koman Tunc.

Anoniem zei

@9 april 2013 23:46
??

Anoniem zei

We gaan er van uit dat de inhoud van deze pagina verwijdert zal worden zo niet zullen er andere juridische maatregelingen genomen worden.

Anoniem zei

@22 april 2013 14:56
Hahahaha, jij kan maar 1 iemand zijn:
Virginia van Eck zelf...

Er staan alleen maar feiten op deze blog-pagina dus sterkte ermee Virginia!

Waarom vind je eigenlijk dat de inhoud eraf moet?

Anoniem zei

Dit is geen Virginia dit is een contact die alle privacy schending eraf laat halen i.v.m met uitspraken die niet kloppen. Smaad en bekend maken van persoonlijke gegevens aan derden die er niets mee te maken hebben. Tevens is de info al bekend welk persoon de blog op deze pagina heeft aangemaakt. M.v.g D. Brugman

Anoniem zei

???Waar gaat dit over? Al had zij alléén de kleuterschool doorlopen...so what.
Al die nare opmerkingen zegt niets over haar..álles over jullie!!!
Leven en laten leven...

Anoniem zei

Holyshit, dit woont bij mij in de buurt.. schaamte.. rare mensen in tiel..

Anoniem zei

Andere juridische maatregelingen? Blijkbaar heeft u dus al stappen ondernomen? Gezien het woord 'andere' en 'maatregelingen'??? Haha!
En in de afkorting i.v.m. zit het woord 'met' al verwerkt.
Mvg Moszkowicz ;-)

Anoniem zei

En wat dacht je van: "Verwijdert zal worden" met een T. Klinkt inderdaad als een advocaat. Jajaja hahaha. Een kleuterschool advocaat misschien!

Sevgi zei

jeetje degene die dit neerzet is echt zielig! die hebben zelf geen leven gaan ze zich op andere richten. Op een meisje van 20 hoe zielig en dom kan je dan zijn.. Jaloezie is een ziekte bij zulke mensen is het gras altijd groener bij de buren. Als hun gelukkig zijn dan moeten ze dat zelf weten. Iedereen beslist wat die met zijn eigen leven doet.

Anoniem zei

@Sevgi
Zou je dit aub in goed Nederlands en logisch willen schijven? Op deze manier snapt echt helemaal niemand iets van jouw onleesbare en onduidelijke commentaar.

Anoniem zei

@M.v.g D. Brugman, zet ff je email adres erbij

Anoniem zei

Wellicht wordt door de continue stroom negatieve berichtgevingen de integriteit van deze personen betwijfeld en hebben zij slechts de schijn tegen.
Als je van hun goede bedoelingen overtuigd bent, kan je ze sponsoren via de site
http://www.spotplaza.nl/sitedetails/Muziek-3640/Op+zoek+naar+de+nieuwe+Meneer+Kaktus
Dan kan in ieder geval het huis gekocht én betaald worden.

Anoniem zei

Jeemig zeg, iemand wijzen op een spelfout is één (wel sneu), maar als je dan een goed gespeld woord fout verbeterd, ben je wel een echte minkukel. Verwijdert zal worden is niet in voltooide tijd dus met een T! Wie is er nu dom!

Anoniem zei

verwijderd zal worden is wel degelijk een voltooid deelwoord :-) Zinvolle discussie dit verder.

Anoniem zei

ze komt gewoon aandacht tekort
en ze heeft nooit gespoort ze heeft altijd al zitten liegen en ze heeft niet eens diploma s gehaald niet op het rsg en ook niet op het roc in tiel op het roc deed ze een opleiding beveiliging maar heeft dit niet eens afgemaakt.
en nu zegt ze dat ze een bachelor heeft ze doet niet anders dan liegen.
en dan kan je een nog sponsoren ook voor hun nieuwe onderneming. nou sorry hoor maar een gek die daar in zou trappen. ze blijven hun geld willen verdienen met leugens en bedrog. mijn advies kijk uit voor die twee want hun praatjes zijn mooier dan hun daden.

Anoniem zei

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt m wel. Dat geld niet voor Virginia maar voor de mensen die hier niks te doen hebben. Jullie zijn zelf mensen die niet gelukkig zijn of iets te kort komen en die gaan zich op andere focussen.

Anoniem zei

19 jaar? Ze lijkt wel een oud wijf..

Anoniem zei

Ik heb het idee dat op zijn minst 4 'anonieme' reacties hier van Virginia herself zijn...

Steven zei

Virginia heeft iets te lang klemgezeten bij haar geboorte. Deze hoogbegaafde dame is advocaat op haar 19e? Wel vreemd dat een meester in de rechten geen foutloze zin kan schrijven. Laat ze samen met die mummy lekker genieten op Tenerife. Hun huis staat waarschijnlijk in de ghetto 'Ten Bel' . Die wijk is net zo afgetakeld als die opa waar ze mee loopt.

Anoniem zei

VerbeterT
VerwijderD

Stom.

Steven zei

KOFSCHIP mensen!

Anoniem zei

Prchtig entertainment dit, en hoe enorm knullig om je als eigenares van een mediabedrijf (zullen we maar zeggen he, Virg) op een blogje te gaan lopen verdedigen in de comments, en vervolgens OOK nog een net te gaan doen of je andere mensen bent die je ook ten hulp schieten :D
Tipje, Peter en Virg... er is zoiets als een IP adres. Kun je wel een andere naam neerplempen, maar het is direct duidelijk dat de berichten van dezelfde computer afkomen.

Jammer dat je je mee hebt laten lokken door een pathologische leugenaar, Virgie, maar je lijkt me zelf ook niet helemaal lekker, dus wie weet werkt het!

Liefs van Ali B.

Arthur zei

@ steven

Dit lijkt me meer een gevalletje FOKSCHAAP dit....

Enne... Goede discussie dit verder......

Anoniem zei

h00r!

Anoniem zei

he is a dirty old man

Anoniem zei

Laat me ja...ik hou van hem. Hij van mij. Rot op allemaal. Wij gaan het maken.

Anoniem zei

Zo. Virg..een vrijwillige opname zou niet verkeerd zijn he? Omdat er niemand zo ziek en gestoord is als jullie. Vond PJ al behoorlijk dom overkomen op de braderie in De Lier. Maar dit..ga je schamen..EN GAUW!

Anoniem zei

prachtig hoe de media zich verspreid en zo veel haat ontwaakt. laat haar toch lekker d'r leventje leiden hoe zij dat wil.

Anoniem zei

Als je leeft van de media, moet je ook kunnen leven MET de media.