donderdag 28 maart 2013

Jasper Steringa geeft details moord Marianne Vaatstra

Jasper Steringa geeft details moord Marianne Vaatstra

Jasper Steringa
Jasper Steringa
Het is misschien niet leuk om te horen, maar a
an de andere kant zijn we allemaal wel heel nieuwsgierig naar de daden van Jasper Steringa. Waarom, hoe en wat? Dat zijn toch wel de vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn, en waar sowieso de rechter antwoord op zal willen krijgen.
Het proces is donderdagochtend rond 09.30 uur
onder grote belangstelling begonnen bij de rechtbank
 in Leeuwarden. Er zijn veel journalisten aanwezig

 -Marianne Vaatstra werd onder bedreiging van een mes gedwongen om seks met Jasper Steringa te hebben. "Ze moest mij oraal bevredigen. Dat heeft ze ook gedaan. Dit gebeurde ook onder dwang."
-Jasper Steringa zei datMarianne Vaatstra in zijn hand beet toen hij die voor haar mond hield
-Jasper Steringa gaf toe 's nachts wel eens naar de stad Groningen te fietsen om een prostituee te bezoeken
-De bewuste nacht was de 'seksuele stress' volgens Jasper Steringa 'latent aanwezig'
-Jasper Steringa vertelde aan de rechter dat hij op de avond van 30 april 1999 van plan was terug naar bed te gaan nadat hij bij een van zijn koeien had gekeken. Toch pakte hij zijn fiets om een eindje te gaan rijden.
-Toen Jasper Steringa Marianne Vaatstra zag fietsen, flitste volgens hem 'vanuit het niets' door zijn hoofd: "Jij bent voor mij." Hij gaf toe dat hij vanaf dat moment seks wilde met Vaatstra.
-Jasper Steringa heeft Marianne verkracht en haar daarna met haar eigen bh gewurgd en met een zakmes haar keel doorgesneden.
-Jasper Steringa werd pas in november 2012 gearresteerd, nadat hij vrijwillig dna had afgestaan in het eerste dna-verwantschapsonderzoek dat in ons land werd gehouden.
-Jasper Steringa gaf tegen de rechter toe dat hij toen wist dat het doek voor hem ging vallen. Ook zijn familieleden zouden meedoen. Toch zegt hij dat zijn aanhouding voor hem onverwacht kwam.
-Jasper Steringa sneed maar liefst drie keer de keel van het 16-jarige meisje door.

1 opmerking:

Anoniem zei

Best wel erg