donderdag 30 mei 2013

UPDATE: Sabia Boulahrouz zwanger van Rafael!

Sabia Boulahrouz zwanger van Rafael!

Sabia Boulahrouz zwanger van Rafael?
Sabia Boulahrouz zwanger van Rafael?

Zie ook: Sabia Boulahrouz geeft toe: Ik ben zwanger van Rafael!

Zie ook: Dit is Katharina! de tienerdochter van Sabia

UPDATE: Sabia geeft toe dat ze zwanger is. Na weken van ontkennen door Rafael en Sabia, geeft Sabia nu toe aan Weekblad Privés correspondent in Hamburg. Hij liet Sabia de bijzondere foto’s zien die, eerder op de dag in een ónbewaakt ogenblik in hun tuin waren gemaakt. Daarop zien we dat Rafael heel teder over het buikje van Sabia wrijft. Sabia is zwanger

Zie ook: Overspel Sylvie van der Vaart met Guillaume al 1.5 jaar !

Zie ook: Overspel Sylvie. Rafael bedrogen door Sylvie

Al een tijdje wordt er gefluisterd dat Sabia Boulahrouz in verwachting is. Zij werd door Duitse media namelijk gesignaleerd voor de ingang van een verloskundigenpraktijk. Als Sabia Boulahrouz zwanger is, is dat waarschijnlijk van haar nieuwe vriend Rafael van der Vaart.

Rafael van der Vaart zegt echter dat hij nog niet denkt aan kinderen met zijn nieuwe vriendin. Op de vraag van de Duitse RTL of Rafael een kinderwens heeft met Sabia, antwoordt hij: "Nee, ik ben heel blij met Damián."

Inmiddels is Sabia Boulahrouz ook al gezien met een redelijk buikje. Sabia is normaal redelijk afgetraind, dus kunnen we concluderen dat Rafael gescoord heeft! De media schrijven over de 'Blitz-Baby' van Sabia en Rafael.


Geen opmerkingen: