maandag 13 mei 2013

Bloemen bij Doornse Gat voor Jeroen Denis

Bloemen bij Doornse Gat voor Jeroen Denis


Bloemen bij Doornse Gat voor Jeroen Denis
Bij het Doornse Gat zijn door onbekenden bloemen neergelegd voor Jeroen Denis. Denis pleegde er vorige week zelfmoord. Naar zijn twee zoontjes Ruben en Julian van der Schuit wordt sindsdien met man en macht gezocht.

Op één van de kaartjes bij de boeketten staat dat de bloemenlegger hoopt dat hij de rust heeft gevonden die hij zocht. De bloemenhulde ligt bij een bosje naast een speeltuintje.

Ik krijg een beetje dubbele gevoelens bij zo'n bericht. Natuurlijk is het heel erg dat iemand zichzelf van het leven beroofd, zeker als de oorzaak zou liggen in wat er nu wordt beweerd. En dan horen daar ook bloemen bij, zeker als je denkt aan de nabestaande van degene die zichzelf van het leven heeft beroofd. Aan de andere kant is het heel goed mogelijk dat Jeroen Denis ook de moordenaar van zijn eigen kinderen is. Dan vind ik het heel erg onpasselijk dat er bloemen liggen. We gaan er maar vanuit dat de bloemenleggers geloven in de onschuld van Denis.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Elk leven is er één. Iemand die zelfmoord heeft gepleegd (en we gaan er nog steeds van uit dat het hier idd om zelfmoord gaat) doet dit omdat hij/zij 'er geen gat meer in zien', 'geen uitweg meer weten..' en/of 'rust willen'. Natuurlijk zou deze man een moordenaar zijn als hij eerst zijn eigen kinderen heeft vermoord. Maar juist omdat hij dat dan heeft gedaan uit pure wanhoop en verdriet, verdiend dan ook hij medeleven. En wat als de jongens nog gewoon in leven zijn? Moeten die dan later lezen hoe hun vader door schrijvend nederland is 'afgemaakt'? Lijkt me niet handig. Daarnaast; alles wat je op het internet zet, BLIJFT op het internet staan. Realiseer je dat als je iets schrijft.

inge zei

@Anoniem 15.42

Helemaal mee eens!!!!!!!!!!!!!


Anoniem zei

Terecht dat er bloemen gelegd zijn!

Ook hij is zoon van broer van of vriend van.....

Kortom een mens die nu als slecht mens wordt neergezet. Tenslotte kan hij zich toch niet meer verdedigen. Hoe erg en verschrikkelijk het allemaal is. Hij voelde zich hiertoe gedreven jammer genoeg!

Anoniem zei

Misschien heeft zij hem het leven wel zuur gemaakt, krijt hij nu de zwarte piet toe bedeeld. Je maakt niet maar zo een eind aan je leven !

Anoniem zei

Heb er vanaf het begin al een raar gevoel bij. Twijfel aan zelfmoord en op de een of andere manier vertrouw ik de moeder niet. Gewoon een gevoel

lia zei

ik wens de familie va Jeroen enorm veel kracht toe in dit verdriet, Jeroen is waarschijnlijk kapot gemaakt door zijn ex, met leugens en bedrog naar de kinderbescherming toe.
Jeroen rust zacht, en laten we hopen dat jij Nederland eens wakker heb geschudt, ook vaders hebben recht om hun kind op te zien groeien.
Een gescheiden moeder die haar ex wel omgang met zijn kinderen gunt

Anoniem zei

Heel veel sterkte opa en oma van jeroens zijn kant...voel enorm met u mee Je zoon die als vreselijk word neergezet..en bij geringde boe zeggen een aangifte van lieffe ex en haar vader..bij politie ..vind iemand de dood in jagen ook een misdrijf..Moeder en schoonvader gaan ook echt niet vrijuit in dit verhaal...Hoop dat u als opa en oma ook ondersteuning krygt..sterkte

Anoniem zei

Door Willem

Onderstaande heb ik OOK in het condoleance register van moeders kant gezet - hopelijk kan dit trieste gebeuren tot een soort verzoening leiden en zijn de ouders van pa ook welkom op de begrafenis of crematie van hun kleinkinderen - moge een gezond verstand zegevieren - later kan men het altijd nog over een schuldvraag hebben indien daar behoefte aan is.

MIJN BERICHT:

Hoe het ook zo ver heeft kunnen komen: eindelijk rust voor en bezinning bij iedereen. Heel veel sterkte namens een intens verdrietig iemand voor ALLE nabestaanden =zowel aan moeders alsook vaders kant.

Anoniem zei

R.I.P. Jeroen-Ruben-Julian en sterkte ook aan de failieleden van jeroen denis

Anoniem zei

jij bent ziek

Anoniem zei

Denk zo wie zo dat ex schoon vader iets met alles te maken heeft,maar waarom geeft een moeder haar kinderen mee aan ex man voor een vakantie op de maandag , ze doet dinsdag melding van missing kids, pa allang gevonden. En dan nog ,als hij een versobere omgangs regeling heeft geef je als moeder zijnde mijn inziens niet mee en helemaal niet als je samen de volgende dag een afspraak hebt lopen voor onder toe zicht stelling

Anoniem zei

helemaal mee eens...snap niet dat je dan uberhaupt je kinderen meegeeft als hij zo slecht was,,..!! de kinderen worden de dupe.. want het was en blijft de vader.. !!!! beetje respect ook voor de nabestaanden van Jeroen