zondag 12 mei 2013

Iris van der Schuit (FOTO)

Iris van der Schuit

Iris, Ruben en Julian van der Schuit
Iris, Ruben en Julian van der Schuit
Zie ook: Wie is Iris van der Schuit?Iris van der Schuit
Iris van der Schuit
Zie ook: Ronald Plat. Evangelist of debiel?

Zie ook: Ruben en Julian dood gevonden... Drama voor Iris van der Schuit compleet
Iris van der Schuit is de moeder van de twee jongens waarvan de vermissing sinds gisteren bekend is. Iris van der Schuit leeft om dit moment in grote onzekerheid. Heel Nederland leeft met Iris van der Schuit mee. Zijn haar twee jonge mannetjes nog in leven? Of heeft haar ex, Jeroen Denis, beide jongens gedood voordat hij zichzelf verhing in Het Doornse Gat.

Zie ook: Ruben en Julian van der Schuit gevonden?

Wie is Iris van der Schuit?


-Iris van der Schuit is 37 jaar
-Iris van der Schuit is de moeder van Ruben en Julian
-Iris van der Schuit woont in Zeist
-Iris van der Schuit zit op Facebook
-Iris van der Schuit scheidde in 2009 van Jeroen Denis
-Iris van der Schuit en Jeroen Denis hadden een relatie van 13 jaar
-Iris van der Schuit en Jeroen Denis beleefden een vechtscheiding
-Toen de jongens net waren gevonden schreef Iris van der Schuit op haar Facebook: „Oké Jeroen, je hebt gewonnen.”


Zie ook: Jeroen van der Schuit


Iris van der Schuit heeft plekken in en rond haar woonplaats Zeist aangewezen, waar burgerzoekploegen woensdagavond gaan zoeken naar sporen van de kinderen. Het gaat om gebieden met wat speeltuintjes en waterpartijen waar het gezin graag en vaak kwam.
Iris van der Schuit
Iris van der Schuit


Zie ook: Leven Ruben en Julian van der Schuit nog?

Iris van der Schuit probeert meteen actie te ondernemen door op Facebook een bericht te plaatsen over haar zoontjes. Een heel slimme zet. Want op die manier kan een groot deel van Nederland op de hoogte gebracht worden en helpen. Gelukkig pikken de media haar bericht op en plaatsen het in diverse kranten en op websites.
Iris van der Schuit is moeder van Ruben en Julian
Iris van der Schuit is moeder van Ruben en Julian

Inmiddels weet heel Nederland, binnen 24 uur wat er aan de hand is.

Helaas is de onzekerheid er nog wel. Leven Ruben en Julian van der Schuit nog? Zolang ze nog niet dood zijn gevonden is er hoop! Laten we met elkaar meehopen. Misschien helpt het!

Facebook

Iris van der Schuit heeft op Facebook een berichtje geplaatst waarin ze iedereen 'die op zoek is naar haar kleine mannetjes' bedankt. "Ik hoop zo dat jullie de hoop op het vinden van Ruben en Julian niet verliezen."

Mogelijke aanleiding

Jeugdzorg in Utrecht blijkt betrokken te zijn bij het Zeister gezin van wie de twee broertjes Julian (7) en Ruben (9) spoorloos zijn verdwenen en de vader zelfmoord heeft gepleegd. Daarnaast zijn Iris van der Schuit en Jeroen Denis niet makkelijk uit elkaar gegaan. Ze hadden echt een vechtscheiding. Iris van der Schuit zegt o pFacebook: Ik ben er altijd zo bang voor geweest dat dit zou gebeuren'.

286 opmerkingen:

1 – 200 van 286   Nieuwer›   Nieuwste»
Anoniem zei

Jeugdzorg. De behandelaar is vaak erger dan de kwaal.
Alweer zijn kinderen de dupe.

Anoniem zei

pff wat triest er is denk ik nog weinig hoop.
hopelijk mag het allemaal meevallen.
godd bless u

Anoniem zei

Geachte mevrouw,ik wil U graag helpen een einde te maken aan uw wanhoop en onzekerheid betreffende het lot van Ruben en Julian.Ze bevinden zich in een straal van 3 km ten westen van de plaats waar Jeoren zelfmoord heeft gepleegd.Ik wens U veel sterkte

Anoniem zei

anoniem om 20.25uur als u dit zeker weet,waarom belt u de politie niet???en wie bent u zet u naam er dan bij of heeft u een goede reden om anoniem te blijven???

Anoniem zei

Beste Gozer wijfie misschien ff belletje doen ofzo!?

Anoniem zei

Als dit een grap is, is het ziekelijk! Als het klopt dan moet de politie zeker op de hoogte gebracht worden!

Anoniem zei

Wat is dit nou weer??/

Anoniem zei

Dit is idd erg ziek als dit een grap is ! Ik hoop voor de moeder dat u dit meent! Neem contact op met de politie!!!!!!!!

Anoniem zei

Bel gewoon op na de politie ben jij die van fb van die zegt van die hut en zegt dat van de hurk in geschakkeld moet worden dat jij het ni alleen kan

Anoniem zei

Als dit gein is ben je een echte zieke hufter.. Als dit geen gein is onderneem gotverdomme dan iets. Egoistische klootzak!

Anoniem zei

Als dit een grap is, nou dan zou ik u laten testen bij een psychiater. En vind ik een flinke straf moet krijgen. Als het waar is waarom belt u de politie niet?heeft u het zo gedaan dat ze u niet kunnen traceren?ik hoop het niet want als je lef hebt doe je dat niet.maar gelukkig politie kan toch veel dus ze vinden u ook wel

Ikke zei

Dit is idd ziek als je al iets weet ga je dat melden bij de politie,als je er bij betrokken bent verdien je de ergste straf,als je zogenaamd helderziend bent moet je zoiets niet op een forum zetten maar handelen,en als je een kwakzalver bent je mond houden want dan wek je nl hoop bij mensen die niet terecht is,dus zoek of de politie op of een goeie dokter

Anoniem zei

ip adresje checken en ze weten zo wie deze persoon is...dit lijkt indd op iemand die hier op kicked en vooral op alle reacties..dus gewoon negeren en je stortten op belangerijke zaken.

en als deze man/vrouw een paragnost is dan had diegene toch moeten inzien wat dit terweeg zou brengen en het dus prive gemeld niet op een blog..

berichr negeren

Anoniem zei

Moet je nou zien hoe hysterisch jullie met z'n allen reageren op 1 zo'n berichtje van iemand. Echt hoor, niet te filmen dit.

Anoniem zei

Stel dat het waar is mensen misch meent hij dat

Anoniem zei

Ja is toch normaal met zon bericht dat er mensen reageren,dan moet je niet zoiets plaatsen en zeggen te weten waar ze zijn.als het echt zo is dan zijn de berichten idd te

Anoniem zei

Reageer ni zo joh straks hebben ze tips die goed zijn gaan jullie lopen flippe en schelden laat de politie het uit zoeken die weten het wat hier staat

Anoniem zei

Een straal (rond) en ten westen van kloppen feitelijk niet met elkaar....

Anoniem zei

Meent hij???misschien is het wel een zij!!

Anoniem zei

Ik hoop dat ze gevonden worden de rest hier doet er niet behalve als het bericht dan ook echt waar is!!anders kwets je mensen erg door valse hoop te geven!!

Anoniem zei

Iemand pak je ballen en zeg wat hier staat door

Ik durf niet maar iemand, is het niet een beetje handig om daar over na te denken

Anoniem zei

Iedereen is zo anoniem hier, weet iemand nog wie wat gezegd heeft? Is er een vervolgopmerking op de opmerking van 20.25 uur? grtz Sjaan

Elize zei

Op die plek heeft de politie natuurlijk al gezocht, ze hebben het hele Doornse Gat uitgepluist.

Anoniem zei

als je 3 km na het westen gaat moet het in doorn zelf zijn niet doornse gat

Anoniem zei

Maar als het klopt wat hij of zei zegt valt die 3 km ten weste wel in het bos mischien valt het er wel buiten

Anoniem zei

Wat bedoel je ...heb jij het bericht geschreven ...kun je daar eerlijk over zijn ....en wat durf je niet ...als je wat meer weet zeg het dan gewoon je bent anoniem ..die moeder gaat door een hel dat verdient ze toch niet ...kom laat je eigen ballen zien en zeg wat je bedoelt

Anoniem zei

Het is voor die moeder al heel erg moeilijk en niet wetende waar haar lieve zoontjes zijn.

Mensen laten we met ze alle hopen dat Ruben en Julian terug gevonden worden. maar hou hoop met onzin meldingen dit is voor de moeder en familie alleen maar verwarrend laat het over aan de politie/militairen en aan het burgeriniatief.

even voor degene die zegt dat die wat weet laat hem/haar dan z.s.m contact opnemen met de politie en niet iets rond vertellen. en anders ben je niet goed in je hoofd STOP ERMEE!

Anoniem zei

De moeder had in eerste instantie de vader niet zijn kinderen moeten ontnemen. Wanneer de wet niet beschermt tegen onrecht nemen mensen vaak recht in eigen handen. Iemand aandoen wat ze hem aandeden en daarna zelfmoord. Geen goedpraten voor daad vader maar wel een oude, volledig menselijke reactie. De moeder zal nu met deze wetenschap verder moeten en ik wens haar daar kracht bij.

Anoniem zei

Mee eens wat een hond!

Anoniem zei

wie zegt dat daar geen goede reden voor is....het is verschrikkelijk dat ze nog niet gevonden zijn....ik wens de moeder en verdere familie heel veel sterkte en ik hoop dat ze levend gevonden worden al word na mate de tijd verstrijkt het steeds onwaarschijnlijker

Anoniem zei

Vreselijk allemaal. Zou moeder beseffen wat ze heeft aangericht? Wat zal de vader in geestelijke nood hebben gezeten. Hij zal hebben beseft dat hij als vader niet meer meetelde in het leven van zijn kinderen. Weten we met zijn allen wel hoe vaak dit voor komt.. de afgunst van moeders, die vaders hun kinderen "ontnemen". Toch hoop ik dat Ruben en Julian snel bij hun moeder terug zijn.

Anoniem zei

Mensen wat erg toch ,waarom die haat en nijd bij een scheiding ,hoe vaak gebeuren er niet van zulke gevallen ,waarom mogen de mannen ook de kinderen niet meer hebben dan de vrouwen ,de ene week bij de moeder en de andere week bij de vader ,maar vaak willen de moeders dat niet ,en dan ga je zulke dingen krijgen 'n nijdscheiding .
Maar ik hoop zo met iedereen mee dat de kinderen toch zo gauw mogelijk gevonden worden ,dit is geen leven ,
Ik ben anonien maar wel 'n vrouw van 66 jaar

Anoniem zei

Ik wil de moeder en verdere familie van de jongetjes heel veel sterkte wensen in deze afschuwelijke tijd.

Kevin 42 zei

Vanavond vermist gekeken. Hier werd duidelijk vermeld dat de omgangsregeling van de vader minder zou worden en hij daardoor is "ontspoord". Misschien een goede leer voor moeders om het bij een echtscheiding anders te doen. Blijft hoe dan ook afschuwelijk. Ben bang dat deze jongetjes niet meer leven.

Anoniem zei

Wellicht het feit dat de vader zo labiel is dat hij a) zelfmoord heeft gepleegd en b) wellicht zijn eigen kinderen heeft vermoord, is al een indicatie dat de moeder volledig in haar recht heeft gestaan om haar zoontjes bij zich te houden. Wat weten wij nu wat er zich achter die deuren heeft afgespeeld?
Mijn ex heeft gedreigd dat hij mijn dochtertje zou vermoorden mocht hij die opdracht krijgen (schizofreen), dus ik vind het niet meer dan logisch dat IK nu de volledige zeggenschap heb genomen over mijn kind en mijn ex nooit meer in de buurt laat komen. Dus niet oordelen totdat je het hele verhaal kent!

Anoniem zei

Ik vind het volslagen van de zotte dat hier mensen schrijven over "wat de moeder heeft aangericht". Gaan we het nou omdraaien, zeg???

Anoniem zei

Het is niet aan ons om hierover te oordelen, of te speculeren. We weten immers niet wat de achtergrond van dit gezin is. Door te speculeren of te oordelen kunnen er vertekende beelden en verhalen ontstaan. Deze familie heeft het al moeilijk genoeg, dus ik denk dat we ons er van verre moeten houden met oordelen en speculeren. Laten we hopen dat de jongetjes gevonden worden.

Anoniem zei

Wie zegt moeder heeft schuld...weet je dan waarom ze uit elkaar zijn?
En ook wat er allemaal speelde in dat gezin? Als je dat weet dan mag je pas je moeder de schuld geven van ontnemen.als het idd moeder schuld is

Anoniem zei

Een vader heeft volgens mij evenveel recht om zijn kinderen te zien als de moeder (tenzij er sprake is van geestelijke of lichamelijke mishandeling, maar daar blijkt hier tot nog toe niets van) Zouden we in Nederland ons aan die universele regel houden, dan kwamen dit soort drama's minder voor.Het is echt de hoogste tijd dat rechters en moeders zich dat gaan realiseren.

Anoniem zei

@ Anoniem van 11-05-2013 om 08:33 uur:
Het zijn niet de rechters en de moeders die kinderen vermoorden. U legt de verantwoordelijkheid voor deze daden bij de verkeerde mensen. U maakt van moordenaars slachtoffers. U zet de wereld op zijn kop. U zegt in feite: "doe iets ten voordele van gescheiden vaders, anders gaan er meer kinderen dood". Beseft u wel wat u zegt?

Anoniem zei

Een vader die zichzelf en (wellicht) ook zijn kinderen van het leven beroofd, doet dit niet zomaar. Als je dan leest in de krant van een vechtscheiding, dan weet ik zeker wie hier het slachtoffer is! Degenen die hier bagatelliserend over doen, hebben nog niet in deze situatie gezeten of zijn moeders met eenzelfde idee over een sobere omgangsregeling voor de vader. Zij schuifelen de frustratie van vaders onder tafel en zien hier een algemeen sociaal maatschappelijk probleem over het hoofd. Diegene moeten zich doodschamen. Moeders kunnen monsters zijn als het om kinderen gaat. En uit wrok de vader hun omgang met de kinderen te frustreren als wapen tegen hun ex. Of dat in dít specifieke geval ook zo is, kan ik idd niet beoordelen zonder te weten wat er achter de schermen is gebeurd. Ik heb een vermoeden. Al me al is dit een vreselijke gebeurtenis waarbij de hoop gehouden moet worden dat de kinderen levend en wel worden gevonden en worden herenigd met hun moeder.

Anoniem zei

@anoniem 12:15 uur:
Ik ben me bewust van de tragiek van de ouder die na een echtscheiding (deels) zonder kinderen verder moet. Er is echter nooit, NOOIT een vergoelijking voor het feit dat je je eigen kinderen doodt. Hooguit kun je een beetje begrijpen waaróm iemand tot zo'n daad komt. Maar de dóder is en blijft verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daad. Je maakt een grote fout door anderen voor deze daad verantwoordelijk te stellen en hen allen voor het gemak ook maar meteen als monsters ne te zetten.

Anoniem zei

Is de "zelfmoord" van de vader wel bewezen?

Anoniem zei

als daar een zandafgraving is dan heb je goed kans ze daar te vinden, wij zijn met een stelletje heldervoelenden ook al tot de conclusie gekomen dat ze verkeerd zoeken ... wij hebben het gevoel dat ze moeten zoeken op een zandafgraving, we hebben de politie al gebeld, maar ze doen er niets mee blijkbaar!

Anoniem zei

@Anoniem 14.58

Nee is volgens mij nog niet bewezen. Het kan ook een gedwongen zelfmoord zijn.

Ik weet dat ik nu iedereen over me heen krijg met wat ik ga zeggen maar het houdt me de laatste uren wel erg bezig. Die moeder is al de hele week niet op tv te zien, zelfs gisteravond niet in Vermist. Je hoort of ziet helemaal niks van haar, behalve die oproepen op fb. Op fb heeft ze geen enkele foto van haarzelf staan. Zelfs haar profielfoto is vreemd. Waarom mogen wij mensen haar niet zien???

Lia zei

Hallo Anoniem 17:05 ik kan me daar toch ook wel weer rijkelijk iets bij voorstellen, sommige mensen willen dat niet, de herkenning op straat bijvoorbeeld ...

Anoniem zei

Walgelijk al die reacties op de moeder. Niemand weet wat daar is gebeurd en nu krijgt moeder de schuld van de versoberde omgangsregeling? Deze man was waarschijnlijk al labiel en daarom is de omgangsregeling kennelijk versoberd. De rechtbank heeft eel goed gezien dat deze man niet deugde en heeft in het belang van de kinderen gehandeld. Vaders hangen massaal het slachtoffer uit en het zou idd vast niet altijd even eerlijk gaan, maar hou op met vaders de hand boven het hoofd te houden als het over de omgangsregeling gaat. Mijn vriendin heeft onterecht via rechtszaken hemel en aarde bewogen om de kids toegewezen te krijgen. Aangezien de vader net zo veel stabiliteit kon geven, heeft de rechtbank een 50/50 omgangsregeling toegewezen. Hou dus alsjeblieft op met begrip te tonen naar deze vader en denk aan de moeder en deze kleine mannetjes.

Anoniem zei

In het begin stonden er meer foto's. Die heeft ze weggehaald. Ook een persoonlijke: een tekening van haar zoontje van 30 april. Deze werd gelijk gekopieerd en verscheen overal. Ik snap wel dat ze dat niet prettig vindt.

Anoniem zei

Het is meivakantie kan het niet zo zijn dat familie/of kennissen van de vader de 3 jongens hebben meegenomen met medeweten (van vader) om lekker te vertroetelen?
Omdat ze mogelijk nooit de kans hiervoor krijgen?

Veel sterkte en ik hoop en geloof dat de jongens nog Leven!

Lia zei

@ Anoniem 17:47 in een reactie onder haar eerste bericht zegt ze zelf letterlijk dat ze altijd al bang was dat er zoiets zou gaan gebeuren, een moeder zegt dat niet zomaar, desalniettemin ben ik dan wel van mening, rechtspraak of niet, dat hij mijn kinderen never meer alleen te zien kreeg of ze meenam, maar ja altijd makkelijk achteraf kletsen en je weet niet wat deze en gene hebben doorstaan in de situatie voorafgaand aan dit drama ...

Anoniem zei

@Lia Ik heb dat bericht van haar ook gelezen. Ik bedoel alleen maar te zeggen dat het niet fair is om te gaan roepen dat moeders altijd de kids krijgen en dat het logisch is dat vaders dan doordraaien. Moeders krijgen vaak de kids idd maar het gaat echt niet in alle gevallen zo. Wij weten niet wat zich achter die deuren heeft afgespeeld en oordelen is zo makkelijk. Ik weet ook niet of ik de kids had meegegeven, rechtbank of niet, maar idd je weet niet wat er aan vooraf is gegaan. Het is gewoon krom: moeder deugt niet omdat het door haar komt dat de omgangsregeling is versobert, maar als zij maandag de kids niet had meegegeven, deugde ze ook niet, want dan had ze vader weer zijn recht ontnomen. Dit is een ware hel en die kids moeten gewoon gevonden worden. Dat is de eerste en enige prioriteit. Gr Esther

Anoniem zei

Ik hoop voor iris dat ze haar schatjes weer snel kan knuffelen! !

Anoniem zei

Gaan we zijn gedrag nou vergoeilijken? Gaan we t bij de moeder neerleggen?? Stelletje idioten

Anoniem zei

Dat bedoel ik nou met mijn lange verhaal te zeggen. Idioten, ander woord is er idd niet voor. Dank je, ben dus gelukkig niet de enige die er zo over denkt.

Dian zei

Vreselijk deze discussie. Mijn ouders hadden ook een vechtscheiding, heb mijn vader op een zeker moment jaren niet gezien zelfs. Maar uiteindelijk een fantastische band met hem gehouden. Hoe durft iemand hier een vechtscheiding als bijna vergoelijking te gebruiken voor het mogelijk nemen van twee jonge onschuldige levens. Hoe gekwetst je ook bent, dat is alleen maar egocentrisch. Als hij echt van zijn kinderen hield was dat boven zijn haat uit gegaan en had hij hen in ieder geval dit bespaard. Mijn vader is ondanks alles blijven vechten voor zelfs het meest minimale contact met ons en daar ben ik altijd dankbaar voor geweest. Hij heeft ondanks zijn pijn het beste voor ons willen doen. Dit is een schofterige daad van een slappe man waarvoor de verantwoordelijkheid bij niemand anders dan hemzelf lag. Hij kon kennelijk niet beter dan zijn eigen pijn op zijn kinderen projecteren en afreageren. Dat is geen vaderliefde en dat is zeker niet de schuld van zijn ex.

Anoniem zei

Ben benieuwd wat jullie achteraf gaan zeggen wanneer blijkt dat de vader (Jeroen Dennis) de kinderen helemaal niet vermoord heeft.
Het lijkt de middeleeuwen wel.

Anoniem zei

Het volgende scenario spookt de hele nacht door mijn hoofd:

Vader haalt de kinderen op bij de moeder, voor inderdaad een leuk uitje.
Thuis blijkt dat ivm de mei vakantie alles is volgeboekt, en besluit een attractiepark te doen de volgende dag.
In de avond krijgt de vader een meningsverschil met zijn huidige vriendin en besluit om troost te zoeken bij zijn ex in Limburg.
Kinderen mee in de auto en richting zijn ex in Limburg.
Eenmaal aangekomen twijfelt hij of ie wel welkom is en rijdt door de straat waar ze woont.
Twijfelt nog en besluit eerst te gaan tanken, om vervolgens langs haar te rijden.
Maar durft niet onaangekondigt langs te gaan en rijdt doelloos rond in die buurt.
Besluit zijn telefoon uit te zetten om niet gestoord te worden hij wil nadenken.
Rijd ondertussen terug naar zijn woonplaats, maar is bang dat hij daar ook niet welkom is.
Wordt onzeker en raakt in de war.
Tijdens de terugreis neemt ie enkele keren een afslag om onderdak te vinden, de nacht maakt hem bang.
Kinderen slapen bijna en vragen zijn we er al.
Hij ziet een verlaten stal/schuur en besluit de kinderen daar te laten slapen, en maakt de deur dicht.
Om later terug te komen.

Rijdt in de war terug naar zijn woonplaats en wordt geregistreerd op de Rijnbrug.
Nu beseft ie wat ie gedaan, gaat erover nadenken.
Zet zijn telefoon aan, maar weet niet meer waar ie de kinderen heeft gelaten. Wat heeft ie gedaan denkt ie.

Paniek bij hem, kan nu niet meer terug naar huis en de duisternis maakt hem bang.
Richting terug reis is ie helemaal geflipt, stopt denkt na.

En besluit dat ie nergens meer welkom is, zeker nu ie de kinderen zomaar heeft achter gelaten, in een roes verhangt ie zich.

Mgelijk scenario dus dat de kinderen ergens opgesloten zitten, ondervoed inmiddels na zoveel dagen.

inge zei

@Anoniem 10.14

Maar waarom zou hij ze achter laten om vervolgens naar zijn woonplaats te rijden. Met welke reden zou dan naar zijn woonplaats gereden zijn?
Ik blijf ook een gevoel houden dat de kinderen nog wel leven en tegelijkertijd heb ik ook een gevoel dat het geen zelfmoord geweest is.

Anoniem zei

Anoniem 10:36.

Hij wilde ze een goede nachtrust geven, en had ze belooft om te gaan logeren.

De kinderen waren op dat moment een blok aan zijn been, maar wilde even zonder hen zijn.
Dan maar zo.
Wilde nadenken, over zijn leven-toekomst.
Hij is weer naar huis gereden, was volkomen oververmoeid en in de war, reed op de automatische piloot.
Vergat op dat moment even de kinderen.Voorbij de Rijnbrug, heeft ie urenlang voor zich uitgestaard in de auto en gsm aangezet.

Raakte toen helemaal in paniek en besefte wat ie had gedaan.
Wist niet meer waar ie de kinderen had achtergelaten.

Politie inschakelen durfde ie niet dan was ie voor altijd een falende vader.

toenis ie nog verder geflipt.

Anoniem zei

Oké dat je het niet meer zie zitten en boos bent op de héle wereld. Dat “kan” en dat je er mee wild ophouden en er uitstapt. Oké dat is een rigoureuse beslissing , de keuze is aan jou, niet de wijste maar, het is jouw keuze. Maar je kinderen hebben daar niet voor gekozen !!!!. je bent LUL een eikel en nog meer, een ongelofelijke EGOWIST. Wat was jij een SUKKEL, en bovenal een verschrikkelijke ( egocentrische ) lullo, en lozer. Ik heb er geen worden voor, het is maar goed dat je je eigen leven heb ontnomen, anders had ik het persoonlijk voor je gedaan. !!!! Even een reactie van een héle boze vader van twéé kinderen.

inge zei

@ boze vader van 12.06!!

Dit zijn wel hele harde woorden die u hier plaatst. Ik zou dat pas schrijven als alles bewezen is. Tot nu toe nog niet, dus ik zou zeggen, kalmeer meneer en schrijf niet van die dingen zolang de kinderen nog niet terecht zijn. Een moordenaar is geen moordenaar totdat het tegendeel bewezen is.

Anoniem zei

Anoniem zei
Oké dat je het niet meer zie zitten en boos bent op de héle wereld. Dat “kan” en dat je er mee wild ophouden en er uitstapt. Oké dat is een rigoureuse beslissing , de keuze is aan jou, niet de wijste maar, het is jouw keuze. Maar je kinderen hebben daar niet voor gekozen !!!!. je bent LUL een eikel en nog meer, een ongelofelijke EGOWIST. Wat was jij een SUKKEL, en bovenal een verschrikkelijke ( egocentrische ) lullo, en lozer. Ik heb er geen worden voor, het is maar goed dat je je eigen leven heb ontnomen, anders had ik het persoonlijk voor je gedaan. !!!! Even een reactie van een héle boze vader van twéé kinderen.
12 mei 2013 12:06

wat een dommen lul ben jij en dat noemt zich zelf vader nou nou

Anoniem zei

ik hoop dat de kinderen gevonden worden en geplaatst worden bij een pleeg gezin geplaatst worden mensen die bij een scheiding hun kinderen als wapens gebruiken tegen elkaar zijn geen kinderen waard. zeer waarschijnlijk heeft de moeder hier dan net zo veel schuld aan als de vader.

inge zei

@anoniem 13.39

Helemaal mee eens!!!!!!!

Anoniem zei

@inge zei 12 mei 2013 13:44

dank U gelukkig is niet iedereen zo dom als deze meneer heel triest voor de vader dat ze naam zo word vervuilt terwijl er geen enkel bewijs is dat hij ze kinderen vermoord heeft.

inge zei

@Anoniem 13.53

Er is nog niet eens een bewijs dat hij zelfmoord heeft gepleegd uit eigen vrije wil. Maar ach er zijn nu eenmaal rare mensen die zo reageren zoals die vent net.

Anoniem zei

Ik vind het een vreemde zaak heb je gezien waar die zelfmoord zou hebben gepleegd ik heb heel veel twijfels erbij

inge zei

@anoniem 15.00

Ja het schijnt bij die speeltoestellen te zijn, zoiets las ik ergens. Ik vind het een vreemde zaak allemaal hoor. Wat ik me ook af vraag, is het wel Jeroen geweest die met die kinderen in de auto zat? Er zijn wel camerabeelden maar hebben ze ook daadwerkelijk gezien dat die persoon Jeroen was?? Het was immers pikkedonker.

Anoniem zei

Ja als jij je wilde ophangen zou je dat niet aan een klimrek doen terwijl er massa's bomen in de buurd zijn en idd hebben ze dat gezien ik vind het echt heel vreemd waarom eerst naar Limburg rijden dan een ronde maken om vervolgens je op te hangen aan een klimrek het klinkt allemaal niet logich

inge zei

@Anoniem 15.16

Het houdt me zo ontzettend bezig he pfff. Stel dat hij wel zelfmoord wilde plegen dan gaat hij toch niet eerst weer helemaal naar huis terug rijden? Hier is volgens mij veel meer aan de hand en misschien wordt hij zwart gemaakt voor niks. Ik denk dat de politie nog eens goed met alledrie de vrouwen moet gaan praten.

Anoniem zei

Ja weet wat je bedoelt het houd mij ook erg bezig als ik zelfmoord wou plegen en me kinderen mee zou nemen zou ik echt niet me kinderen eerst doden dan hele reis afleggen om uit eindelijk zelf zelfmoord pleeg ik zou niet apart dan van me kinderen gevonden willen worden en zou al helemaal niet me kinderen verstoppen klink allemaal zo raar

inge zei

@anoniem 15.48

Ik heb op dat andere gedeelte een stukje gekopieerd wat ik van een fb vriend kreeg. Zijn schoonvader schijnt hem heel erg gedwarsboomd te hebben, die wilde dat Jeroen zijn kinderen helemaal niet meer te zien kreeg. Nu lees ik ook opeens over een afscheidsbrief. Nou daar hebben wij door de media nog niks van gehoord toch? Het staat onder het stukje van Jeroen zelf. Moet je maar even kijken. Groetjes

Anoniem zei

Zandafgraving bij maarn ??

Anoniem zei

Het word steeds gekker zal het is lezen heb inderdaad niets gelezen over een afscheidsbrief ik ga het ff lezen groetjes

Anoniem zei

Ik kan het niet vinden staat het op fb heb je daar dan een url van groetjes

inge zei

Nee je ziet toch ook op deze site de kolom Wie was Jeroen Denis? Daar heb ik het gekopieerd. Ik kreeg dat stukje van een vriend van mij op fb via een prive bericht. Zijn collega was nl. een goeie vriend van Jeroen.

Groetjes

Anoniem zei

Oh oke nee dacht op fb ze gaan nou weer in Limburg zoeken las ik net groetjes

inge zei

Ja klopt ze nemen deze tip serieus las ik. Ik heb net iets geplaatst maar dan anoniem en ik weet zeker dat ik nu iedereen over me heen krijg maar dat kan me niet schelen. Vrijheid van menings uiting zeggen, toch??? Heb jij ook een gevoel dat ze nog leven? Ik wel en ik hoop dat ik gelijk heb. Groetjes

Anoniem zei

Ik heb het gelezen we zijn niet de enige die het vreemd vinden he gr

Anoniem zei

Ik vraag mij af wat Iris heeft gedaan of gezegd, om Jeroen tot razernij te drijven.

Anoniem zei

Opeens heeft ze een foto op haar fb rara

Anoniem zei

ja zeg dat wel ra ra

joey zei

Mensen als u wilt helpen bij een onderzoek mag dat heel goed doe dit zelf ook maar wat ik hier vooral lees zijn complot theorieën tegen Jeroen jullie weten niet hoe of wat er gebeurt is denk ook aan de ouders van Jeroen voor hun is het al erg genoeg die zijn hun zoon en klein kinderen kwijt stelt u zich is voor hoe het is als dit over u zelf of u zoon gezegd zou worden en het achteraf niet waar blijkt te zij als hij dit wel gedaan heeft dan heeft u hier nog alle tijd en recht voor maar tot die tijd niemand is moordenaar tot het recht dit bewezen heeft !!!!

Anoniem zei

Er zijn veel overeenkomsten en verschillen met de zaak Anass Aouregh
Ik nodig een ieder uit de lijsten aan te vullen/corrigeren
Overeenkomsten:
1. Gescheiden ouders.
2. Rare moeder.(mijn mannetjes en ‘trots’) ik ga dus uit van weinig feiten maar op gevoel want rekening houdend met punt 3
3. Bureau Jeugdzorg is in het spel.
4. De ophangplek is wederom omstreden.
5. De doodsoorzaak was direct bekend ‘zelfmoord’ terwijl nu al blijkt in deze zaak wederom omstreden.
6. Ambert alert ging veel te laat uit.
7. Zaak Wassenaar op de 6e dag (6 feb). Deze zaak ook op de 6e dag (6 mei).
(zou er dit jaar nog zo’n zaak komen, b.v. 6 sep, dan krijgen we zo mooi dat hyper bijgelovige getal 666 (=getal vh beest(=de duivel))! Of is het allemaal toeval?

Verschillen
1. Mobiel telefoonspoor (GSM) direct bekend.
2. Opeens wel camerabeelden beschikbaar bij tankstation(22.18u) en bij zaak in (6 feb j.l.) Wassenaar alles geconfisqueerd(lees: in beslag genomen bewijsmateriaal ten nadele vd officiele lezing)

Een ding is zeker deze zaak stinkt!!

De vader kan net zo goed door een stel hooggeplaatste pedofielen zijn vermoord en de kinderen meegenomen.

Alles wat in de krant en op tv staat moet je niet voetstoots geloven.
Zlef even je verstand gebruiken.

Tv en krant worden door onze "hooggeplaatsten" totaal gecontroleerd.

Anoniem zei

@ anoniem 0:37 uur:
Wat ben jij een zot, zeg! Maak het nog achterlijker!

Anoniem zei

Pfffff dit is zo vreselijk triest
Ook de discussies hier!
Ik hoop zo dat de jongens gezond gevonden worden,en weer lekker bij mama
zijn .En hier niks van meegekregen hebben!

Anoniem zei

Ik heb niet de hoop dat de jongens nog in leven zijn. Ik geloof ook niet dat het realistisch is om te denken dat hij de jongens aan iemand heeft overgedragen om voor hen te zorgen. Een zelfmoord kan je wel plannen. Daar zijn in de praktijk zeker voorbeelden van. Maar dat plannen gaat eigenlijk altijd in alle eenzaamheid. Dus dat er een tweede persoon bij betrokken is lijkt me zeer onwaarschijnlijk.
Alles wijst er voor mijn gevoel om dat het een uitgedacht plan van de vader is geweest. Deze man heeft enorme haat gevoelens gehad t.o.v. zijn ex vrouw (en misschien haar hele familie). En in gevoelens van haat zijn mensen tot de vreselijkste dingen in staat. Al was het misschien zo'n lieve en sociale man... dat staat er los van. Het was misschien wel een overgevoelige man... want iemand met een sterk karakter vocht zich er wel doorheen -al mocht hij zijn kinderen onterecht bijna niet meer zien-.
Ik heb wel het gevoel dat hij de kinderen op een heel andere plek heeft begraven of verstopt dan waar hij zelf is gevonden. Hij wilde niet dat de kinderen ooit gevonden zouden worden. Voor mijn gevoel is hij daarom eerst zo ver gaan rijden. Hij heeft voor mijn gevoel ook bewust de keuze gemaakt om zelf op een centrale plaats makkelijk gevonden te worden.
Ja het is zo moeilijk te begrijpen en te bevatten voor ons... maar toch kan het zo zijn dat hij alles heel 'netjes' volgens een plan heeft uitgedacht. Om het voor de politie zo moeilijk mogelijk te maken. Ook dit kan hij heel bewust hebben bedacht. Om heel Nederland 'gek' te maken. Om daarmee alle aandacht op zijn 'wanhoop' te willen vestigen. Misschien om het rechtssysteem in Nederland een lesje te leren. En natuurlijk zijn ex-vrouw en familie. Wie weet is hij zo onrechtvaardig beschuldigd van dingen dat hij heeft gedacht: ik de kinderen niet...dan jij de kinderen ook niet.

Anoniem zei

Wat ik niet snap als hij zolang mogelijk wou dat zijn kinderen niet gevonden zouden worden waarom pleeg je dan zelfmoord op een klimrek waar je zo gevonden word ik zou dan ergens zelfmoord plegen waar het een poos zou duren dat ik werd gevonden des te langer weten ze dan ook niet waar me kinderen zijn maar klopt een hoop dingen niet aan ik denk dat ze nog leven

Lillian Waumans zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor de mama en natuurlijk voor de hele familie.

Anoniem zei

Het is allemaal triest om te lezen...Het getouw trek om kinderen...het word allemaal zo in het negatiefe gebracht..Mischien heeft de vader gedacht dat de kinderen er ook niet gelukkige van werden en wou die ze rust geven...Helaas word er hier in nederland veelste vaak het recht in eigen hand genomen...Als hij echt de moeder had willen krenken had hij ze mee naar buiteland genomen.Een vader die zelf zorg verleend aan de medemens vermoord volgens mij niet uit haat naar de moeder

Anoniem zei

Helemaal mee eens!
Belachelijke onnadenkende opmerkingen!
kortzichtig en dom

Anoniem zei

waarom had hij ze dan meegenomen naar het buitenland ??
daar word je ook gevonden.
snap deze uitspraak niet van jullie.
is zelfmoord al bewezen????
je moet je een beetje proberen te verplaatsen in zijn situatie wat je nu zo al hebt gehoord.
niet meer door 1 deur kunnen met je ex.
een ex schoonvader die alles er aan doet en jou steeds voor de rechter probeert te slepen dat jij de kinderen niet meer zou mogen zien.

ik heb dit in mijn eigen gezin meegemaakt waar ouders zich met zaken bemoeien waar ze zich helemaal buiten moeten houden.
en dat bemoeien van ouders naar hun kinderen en kleinkinderen heeft er bij ons toe geleid dat ik al vele jaren geen kontakt meer heb.
dat eeuwige beter weten.
moet eerlijk zeggen dat we nu een veel beter en rustiger leven hebben.
anders had dit hier ook op een drama kunnen uitlopen.
dat de ouders een mening geven oke maar dan stoppen en niet door blijven gaan en in het geval van Jeroen is de ex schoonvader ook geen lieverdje.


Anoniem zei

nauw dan ben ik blij dat ik zonder rechter met mijn ex geregeld heb,dat hij het kind zo vaak mag zien en dat we als vrienden uiteen gegaan zijn,en dat we evengoed nog samen onder een deur kunnen gaan en dat ie thaise vrouw heeft en ik een vriend,onze kind is nu volwassen en beslist zelf of ie bezoek gaat bij vader of niet.en ik heb mijn kind altijd gezegd papa en mama houden van je.ik hoop en bid voor die moeder,dus niet gauw oordelen,als twee mensen uiteen gaan zijn allebei schuld.

Anoniem zei

Ik denk dat zij hier meer van weet. Een moeder die na een dag al over haar kinderen in de verleden tijd praat? Een opeens kaal geplukte facebook account alsof je iets te verbergen hebt.. op 1 andere foto na..een link van een huis wat te koop staat.. Waarom heeft ze dat niet weggehaald?

Welk bewijs is er dat hij zelfmoord gepleegd heeft? Omdat hij aan een touw hing? Ook dat kan gedaan worden voor je door een ander. Waar zijn Jeroen zijn schoenen? Die worden nog gezocht.

De politie is te snel met hun conclusies en ik denk dat ze de verkeerde kant op kijken...

Anoniem zei

Het is ongelooflijk hoe ver de meesten hier afdwalen en oordelen. Als moeder een foto plaatst, dan zit er iets achter, haalt ze alles weg, dan deugt het niet. Tot overmaat van ramp zijn er zelfs mensen die beweren dat de moeder ook schuldig is aan de vermissing.

Ik vraag mij echt af waar het lef vandaan gehaald wordt om zo te oordelen over mensen die je niet kent.

Hou je bij de feiten en dwaal niet af. Wat maakt het uit wat moeder wel of niet op haar facebook doet? Je mag het vreemd vinden, maar vergeet niet dat moeder in een situatie zit waar geen enkele ouder in wil zitten. Ik zou mis ook de gekste dingen doen in zo'n situatie.

Gezien de route die vader heeft gereden, het tijdsbestek, de camerabeelden en de gaten tijdens die route, kunnen we er ook van uitgaan dat vader verantwoordelijk is voor de verdwijning en moeder hier niets mee te maken heeft.

Er wordt gesproken over een vechtscheiding, een versoberde omgangsregeling, een lastige ex schoonvader, maar daarmee kan je niet zeggen dat moeder net zoveel schuld heeft. Hoe durven jullie? En bovendien, zoals het er nu naar uitziet, is er doelbewust en doordacht gehandeld door de vader. Het lijkt er nu meer op alsof het vader niet eens om de kids en de versobering van de omgangsregeling ging, maar dat hij zo gehandeld heeft uit haat naar zijn ex.

Niemand weet waar de kids zijn, of ze nog leven, wat er door het hoofd van de vader ging etc. We weten alleen dat de kids vermist zijn, vader de kids om 22.15 uur nog bij zich had, lang heeft gereden over het stuk Neerbeek-Doornse gat en dat vader dood is.

Wat er zich de afgelopen jaren en recent binnen dat gezin heeft afgespeeld, weet niemand. Hou dus alsjeblieft op met beschuldigingen en oordelen gebaseerd op verhalen en sensatiebeluste artikelen uit de krant. Moeder heeft maandag wél de kids meegegeven aan vader hè? Dus mogelijk worden de verhalen zwaar overtrokken. Mocht vader zijn kids iets hebben aangedaan, moeten we allemaal realiseren dat geen enkele reden een dergelijke daad rechtvaardigt.

Laten we onze zorgen delen, onze theorieën met elkaar bespreken, angsten van ons afschrijven, maar beperk je tot feiten.

Waar je ogen niet waren, moet je mond niet over lullen!

Anoniem zei

Wat een situatie is dit geworden, heel Nederland is er mee bezig. Het is erg wat er is gebeurd, maar er is nog niet bewezen dat de kinderen dood zijn. alhoewel ik een filmpje heb gezien van Martin Vrijland en die twijfelt aan de zelfmoord van hem en zegt dat dit niet mogelijk is op een klimrek wat op instorten staat. Het blijft een vreemde situatie en ik geloof niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd, verder doet bureau jeugdzorg geen goed aan deze situatie want die veroordelen altijd de vader, dat weet ik uit ervaring. Ik hoop dat de kinderen nog leven want je kunt niet kinderen het slachtoffer maken van dingen in een huwelijk wat spaak gelopen is. Ik kan wel begrijpen dat sommige vaders helemaal uit het lood geslagen zijn door alle tegenstand die ze krijgen van allerlei instanties en zodoende ook door het lint kunnen gaan, niet dat ik dit goedkeur, maar begrijpen doe ik het wel

Anoniem zei

Al zou het zo zijn geweest dat de vader onterecht een versoberde omgangregeling met de kinderen kreeg opgelegd en al zou hij een zeer moeilijke ex-vrouw en ex-schoonvader hebben gehad...
Hoe erg ook allemaal!! Het IS NOOIT EEN REDEN om de kinderen het leven te ontnemen!! Uit wraak, in gevoelens van haat zijn mensen tot vreselijke dingen in staat... maar NOOIT en NOOIT valt dat goed te praten!! Nooit mag daar echt begrip voor zijn!! Natuurlijk mag er begrip zijn voor hoe hij zich moet hebben gevoeld... maar niet voor zijn DADEN!! NEVER!! De kinderen die hier TOTAAL NIETS MAAR DAN OOK NIETS AAN KUNNEN DOEN mogen nooit de dupe zijn van de situatie!!

Marloes zei

Als wij als mensen niet door God worden vast gehouden zijn we tot de verschrikkelijkste dingen in staat. Alsjeblieft heel Nederland en alle mensen die dit lezen: zoekt de Heere en leef! Hij alleen kan helpen in de grootste nood. Hij is de redder hoe zwaar het leven soms ook is. God wil mensen verlossen van gevoelens van haat, wanhoop en depressie. Als we voor HEM kiezen en willen leven naar ZIJN geboden...dan is niet alleen ons leven anders...maar boven alles dan mogen we na dit leven voor altijd bij God zijn in de hemel. Waar nooit pijn en verdriet meer zal zijn... lieve mensen...laten we Hem zoeken nu het nog kan! We zijn niets beter dan Jeroen Denis!! Wij kunnen nog voor het leven met HEM kiezen...! We hebben nog genadetijd.

Anoniem zei

Mee eens!

Anoniem zei

Hoever gaat een liefhebbend vader, in zijn diepste wanhoop?
In ieder geval zover, dat hij zelfmoord pleegt. Dat is een hele grote stap.
Maar wat doe je dan met je 2 jongens, waar je zielsveel van houdt, en ze niet aan je ex gunt?
Dat is de vraag, .....
Als ze niet gevonden worden, zal niemand het weten.

Anoniem zei

Moeder gunt het vader niet vader gunt het moeder niet ...schoonvader koesterd wrok naar de vader..Je zal maar kind zijn en hier tussen zitten..Welke hel is erger!!!!vechten vechten en strijden..Waar was eigelijk het belang van de kinderen..Vind het zoo triest voor de kinderen dat er een rechter beslist..dat de omgangsregeling versoberd word ten aanzien van de vader..zodat de moeder en of schoonvader lacht we hebben gewonnen...Wat uiteindelijk er waarschijnlijk toe heeft geleid dat jeroen de strijdbijl voorgoed gewonnen heeft...En nu niemand de mannetjes meer heeft vind het verschrikkelijk dat je er als persoon bijna toe gedreven word..gebeurd veelste vaak dat er naderhand met vingertjes word gewezen..Altyd achteraf dus ...Een kind is geen bezit je krygt het om liefde te geven en er zorgzaam voor te zijn .het leek hier wel een beker en de strijd bij wie die in de kast mag staan ...Heb hier geen woorden meer voor...Werd er uberhaupt wel aan de kinderen gedacht....Mijn hart gaat uit naar de twee jongetjes laten we daar meer energie in steken dan het beschuldigen van vader moeder schoonvader...ze waren het niet waard twee kinder!!!!!! levens Kinder die o zo op jou vertrouwen..laten we niet hopen dat de vader met rust in vrede in zijn hoofd liep...

Anoniem zei

Iris heeft de jongens WEL aan Jeroen meegegeven.Ze gunde hem zijn kinderen dus wel.Die versobering,wat weten wij nou van de reden?Dat ze de jongens aan Jeroen meegaf voor een korte vakantie zegt meer dan al het gespeculeer hier over haar "eigen schuld".

Anoniem zei

Jeroen zal ze kinderen ook aan iris gegund hebben hij liet ze zelfs bij haar wonen ze droegen zelfs haar achternaam ...Een kind is van beide ouders ...Vraag me af of het slecht of goed praten van vader of moeder een meerwaarde heeft op het vinden van de kinderen...Ben zelf me kindje uren in een bos kwijt geweest dus leven met angst dat je iets kwijt raakt waar je zielsveel van houd...is herkenbaar ..

meid90 zei

Ik kan heel veel gaan typen, maar daar vinden we de jongens niet mee.
In elk geval, vind ik het super dat zoveel mensen zoeken, zo zie je maar dat dit kleine landje toch heel hecht is met het leed van een ander.

Ik hoop dat de jongens snel gevonden worden, levend!!!! hoop ik.

Vind alleen de hele zaak raar zit een luchtje aan.

Anoniem zei

Sommige hebben het over verhanging op het klimrek, waar staat dat en waarom liggen er dan bloemen bij een boom bij het klimrek? Vind het sowieso vreemd dat een vader zich zou ophangen bij een plek waar altijd kinderen op spelen.. En waarom tik je een afscheidsbrief op je computer als je alle sporen uitgewist zou hebben? Dan schrijf je hem toch en gooi em op de brievenbus..

Vreemd verhaal

Anoniem zei

Ben het helemaal met je eens..De jongens vinden dan speculeren of het zelfmoord of moord is geweest..of onder dwang!!!

Anoniem zei

Ik vraag me af hoe de overdracht vd kinderen is gegaan en wat er is gezegd in gesprek en houding... Een man die zijn hond uitliet in het bos heeft gezien dat Jeroen en de jongens het bos inliepen Doornse gat en dat de jongens op een boomstam zaten met de bal n de handen en zwijgend. De hondenuitlater heeft dit opgemerkt en ook dat Jeroen rusteloos heen en weer liep.
Tevens valt me op dat Iris op FB een steun in de rug plaatst voor het voetbalteam waarin Ruben ook speelt. De reacties hierop zijn allemaal vol respect voor Iris die kracht uitstraalt en zelfs nu nog het eam aanmoedigt... Ik zelf vraag me steeds meer af ....heeft Iris respect nodig?

Anoniem zei

Waarom zou je als getuige een week je mond houden terwijl het hele land op zijn kop staat? En ineens een week later denkt ie, goh. Zal ik mijn verhaal maar doen voor rtv utrecht. Of heeft deze man dit eerder al gezegd? Is dit bij iemand bekend?

Anoniem zei

De reacties van Iris op facebook zijn inderdaad vrij koel en zakelijk. Als mijn kinderen vermist waren zou ik dag en nacht op zoek gaan in plaats van foto's op facebook plaatsen van het voetbalteam van de kinderen. Hier zit meer achter.

Anoniem zei

Vind haar reakties op facebook ook inderdaad zonder enkel gevoel..Als ik me kindjes kwijt zou zijn denk ik niet dat me hoofd hier zich mee bezig zou houden

Anoniem zei

Daar heb je gelijk in van het een komt het ander de vraag is is niet waarom ze van elkaar zijn maar waar de kinderen kunnen zijn

Anoniem zei

Als je gestreden hebt als vader voor je kinderen... dan is het laatste wat je doet, je kinderen vermoorden. Je rijdt hooguit terug vanuit je 'vakantieadres' om je frustraties op je ex te botvieren. Als vader wil je je kinderen beschermen. Ik geloof eerder dat hij de kinderen veilig heeft ondergebracht. Als je dan voor zelfmoord kiest, dan zie je vaak dat ze dit gezamenlijk op één plaats doen (je wilt uiteindelijk samen blijven de dood in). Afschuwelijk idee trouwens...

1. Opmerkelijk blijft dat een deel van het pingeld en zijn schoenen ook verdwenen zijn.
2. Bijzondere schrijfstijl heeft de moeder op FB nu de kinderen weg zijn.
3. Houdt de moeder de kinderen zelf verborgen buiten NL. Als mijn kinderen spoorloos waren, dan wist ik niet meer welke dag ik leefde omdat ik dag en nacht aan het zoeken was. Laat staan dat ik wist dat er een wedstrijd gespeeld moest worden...

Anoniem zei

Als je van Neerbeek (22.15u) naar Luxemburg rijdt en terug naar Doorn, dan kom je rond 04.15u aan in Doorn.

Misschien is hij terug naar huis gereden omdat hij iets belangrijks vergeten was, maar in Doorn is overvallen?

Anoniem zei

Ik woon midden in het gebied waar gezocht wordt.
Er wordt op de verkeerde plekken gezocht, simpel omdat je geen spade in de grond krijgt, laat staan dat je een graf, hoe ondiep ook kunt graven.

Ga zoeken op de plekken, waar andere voor je gegraven hebben en waarvan je weet dat daar de komende jaren niet meer gewroet wordt. Er zijn grondwerkzaamheden in Zeist, direct achter de Molenweg, er zijn werkzaamheden langs de A12, er is aan het riool gewerkt en een viaduct in Leersum/Rhenen en er is een rivier gekruist die stroomt langs Wijk bij Duurstede.
Anoniem zei

Mijn god.... Hou bloos je mond sommige mensen hebben geen behoefte om met "God" te praten... De mensen hier denken allemaal mee aan een oplossing en dat gaat God echt niet geven!!

Ikke zei

Ja dat vind ik ook jij komt zeker uit Limburg ik ook er klopt van alles niet aan het zaakje maar ik denk niet dat de kinderen dood zijn kan me dat gewoon niet voorstellen dat hij de kinderen iets aan zou doen hij was een gezonde man met een gezond verstand daar bedoeling mee een goede baan geen rare achtergronden de tijd tussen alles is te groot omfiets in een verstandsverbijstering te doen daarbij moet je twee kinderen van het leven beroven als je er eentje hebt gehad moet de volgende nog dan zou die vader kapot gaan van verdriet en pijn die pijn zou erger moeten zijn dan de pijn die hij nu had dat hij zijn kinderen minder zag want ook hij zou moeten weten dat op een dag alles anders zou zijn en zich dat hele conflict tussen hem en zijn ex weer zou leggen.

Anoniem zei

deze verdwijning doet mij denken aan drama Zoetermeer. ik vrees dat de vader reeds dagen van te voor een graf heeft gegraven, de kinderen op de terugweg vanuit Limburg een slaapmiddel heeft toegediend en ze in de buurt van Leersum in graf heeft gelegd en weer heeft dichtgegooid en afgedekt. Geld kan zijn uitgegeven aan eten en drinken voor drie. Ik hoop echt zo sterk dat ik het helemaal mis heb. Betrokkenen erg veel sterkte.

Anoniem zei

Marloes zei:
Als wij als mensen niet door God worden vast gehouden zijn we tot de verschrikkelijkste dingen in staat.

Ik begrijp dat je een onbedwingbare wil hebt om te evangeliseren.Maar in een discussie over deze tragedie.... Julian en Ruben hebben niet de leeftijd om te kiezen zich vast te laten houden door jouw God.Dus jouw opdracht is in dit geval een hele misplaatste.
Mensen die op dit blog reageren denken praktisch mee aan een oplossing,geven tips en/of tonen hun medeleven.
God is in deze geen oplossing of tip.De moordenaar van Marianne Vaatstra zat ook tot 13 jaar na zijn daad vooraan in de gereformeerde kerk.Ook mensen die zich laten vasthouden door God zijn dus toch tot verschrikkelijke dingen in staat.
Op deze plek is men meer geholpen met praktische tips en meedenken!

Anoniem zei

Vraag me af wat er door zijn hoofd is gegaan...moeder praat op facebook over mijn kleine mannetjes...inplaats onze mannetjes ...ze droegen alle drie haar naam ...de rechter versoberde zijn omgangs regeling ...of dat er niets van hem bij was ...zegt niets maar probeer me in hem te plaatsen ...zo van je wilde alles en nu heb je niets ...Ik hoop nog zo dat ze levend gevonden worden...al ben ik bang van niet...een ander senario het was geen zelfmoord maar onder dwang en de kinderen zitten in buiteland ...waar zijn de paspoort kan dat uit gesloten worden

Anoniem zei

Ik heb een heel raar gevoel bij de moeder van de jongens.. Kan het niet omschrijven, maar als mijn kinderen vermist zouden zijn zou ik niet zo koel blijven.

Anoniem zei

Ik heb ook een raar gevoel. Ze heeft weer een bedank briefje geplaatst bij steun moeder van ruben en julian. En ik stoor mij enorm aan al die amateurs opspoorpolitieagenten. Iedereen komt met zijn ideeen.En fantasieen. En over een paar weken zal moeder wel bij Paul wittenman zitten. Heel raar gevoel bij deze zaak.

maarten zei

@anoniem 16/5 19:28

Ze zou er beter al gezeten hebben!!! zou haar als moeder eerder gesierd hebben. Weet niet of het iemand opgevallen is maar bij de foto van de voetbalploeg stonden eerst wel haar beide kinderen vernoemd, nu alleen Ruben nog. Mijn god...hoop echt dat mijn gevoel over Iris totaal verkeerd is.

Bezorgde moeder/oma. zei

Ik blijf erbij,mijn gevoel zegt : ze leven nog,en de tip die hier eerder gegeven werd,Luxenburg,?(hoop zo dat ze daar zitten)Gemiste geld is in de tank gegaan,

Anoniem zei

Wat ik ook raar vind, waarom heeft de moeder van de jongens een foto op Facebook van een atuk bos? Ik ga steeds meer twijfelen of de vader er wel achter zit.

Ikke zei

Waarom heeft Jeroen er voor gekozen om over de A73 terug te rijden.....mijn visie hij heeft getankt in neerbeek omdat dat onbemand was en eventueel personeel hem naderhand niet zou opvallen daarna is hij verder gereden gezien de tijden zou voor de hand liggen brunssumerheide of in die buurten daar is ook de grens overgegaan want vanuit daar kom je op de A73 lijkt me niet dat als hij in de buurt van beek is gebleven hij extra die autobaan kiest dan zou hij toch gewoon weer diezelfde autobaan hebben gekozen en als ik dan naar de tijd kijk zou dat ook kloppen
Hoop dat ze worden gevonden

Anoniem zei

Ik ben nu een volwassen vrouw en zelf dochter van een vader, die ook door toedoen van mijn moeder geen contact meer met mij mocht hebben. Zijn eigen kind nota bene. Hierdoor ben ik nu volledig vervreemd van mijn eigen vader. Schandalig ... Waarom worden de kinderen toch altijd aan de moeder toegewezen? En waarom verbieden zo veel moeders contact tussen ex-partner en kind(eren)? Enkel in moeders belang, niet in belang van het kind. Sommige moeders kunnen echt loeders zijn voor hun ex-partner. Ik ben zelf een dochter van zo'n moeder, dus ik weet precies waar ik het over heb. Arme Jeroen, wat tragisch dat je deze beslissing hebt moeten nemen. Rust zacht ...

Anoniem zei

Als ze nog leven hoop ik dat ze nog lang uit handen van die schoonfamilie blijven van Jeroen. Laat de politie die schoonvader zijn huis maar ff ondersteboven keren..

Anoniem zei

waarom kunnen mensen die zo meeleven met de moeder, nu geen reacties meer plaatsen op haar facebook? heel nederland zoekt mee naar de kinderen, raar dat er niet meer gereageerd kan worden op het profiel waar notabene de eerste oproep op geplaatst is dat de kinderen vermist waren! dit is duizenden malen gedeeld, enorm veel steunbetuigingen op haar facebook, en nu is dat dus niet meer gewenst?

maarten zei

Er is nu een pagina waar de moeder van de kinderen uitgebreid gesteund wordt. Er zullen zelfs ballonnen opgelaten worden heb ik gelezen. Op deze pagina zijn de woorden als KNUFFELS en RESPECT zo vanzelfsprekend en vaak voorkomend dat je er haast van walgt. Maar het toppunt is toch wel degene die als steun via zijn webwinkel deze ballonnen verkoopt met een korting van 25%..en ze kosten maar 5.50 ..alleen deze zijn helaas niet meer in voorraad, alleen nog duurdere !!! (zo"n ding kost bij de action of eender waar een paar euro's)Het gaat me niet over het geld want het terug vinden van de jongens is prioriteit nummer één maar deze actie is zo WANSMAKELIJK van deze verkoper..om over je nek te gaan..MAAR RESPECT EN KNUFFELS IS EN BLIJFT HET MOTTO!!!!(de beheerder van de pagina durft ook nog te schrijven dat alle negatieve commentaar op de verkoper van de ballonnen, onmiddellijk verwijderd worden)

BIGGGGGGGGGG SHAME !!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

De vader zou gehoord gaan worden wegens kindermishandeling. Er zijn legio gevallen bekend waarbij een moeder een vader in een vechtscheiding totaal ten onrechte beschuldigde van agressief gedrag naar de kinderen en/of seksueel misbruik. De vader komt danin een hel terecht waarin hij maar moet zien te bewijzen dat het vuile leugens zijn. Ik kan me voorstellen, dat er in dit geval iets dergelijks is gebeurd. Ik kan me ook voorstellen dat de vader zijn kinderen naar een schuil-adres heeft gebracht. Ik hoop dat laatste ook van harte!

Anoniem zei

Het verdwenen geld zou aan een bevriend persoon gegeven kunnen zijn om de kinderen de eerste tijd te verzorgen. Ik hoop het maar!

Anoniem zei

reaktie anoniem...17 mei 17.30..en..1740....Ben het helemaal met je eens ....Ze kunnen al maandag nacht naar buiteland vertrokken zijn ..voor de zgn zelfmoord van jeroen ...nu word er vermeld vader had waarschijnlijk een handlanger vader word al als dader genoemd...ik twijfel hierover ...moeder kan ook handlangers gehad hebben ..inderdaad trek schoonvader is helemaal na ..en al die zijn conecties...ook vaag gehoord dat schoonvader een enorme macht plek had ten aanzien naar jeroen...getuigen had de vader onrustig heen en weer zien lopen ...vind t vreemd allemaal ...in de afscheidsbrief stond veel over de ex en haar fam ...heeft dit geleid tot zelf moord ???of was het moord..heb toch echter wel is een document gezien dat er onder dwang een afscheisbrief is gemaakt en zodat het op zelfmoord moest gaan lijken...zolang de kinderen niet gevonden zijn ...twijfel ik aan moeder ...

Anoniem zei

De uitspraak van moeder was hier altyd al bang voor ...waarvoor dat hij zijn bloedeigen kinderen zou vermoorden??of dat hij de kinderen zou laten ontvoeren ???..was hij bang om zijn kinderen te verliezen of was dat de angst van de moeder..De kinderen zijn weg dus ze zijn ze beide verloren
Schoonvader sleept jeroen x op x keer voor de rechter
Klopt hier iets niet

Amanda Vermaat zei

degene die dit bericht geplaats heeft anoniem Anoniem zei

Geachte mevrouw,ik wil U graag helpen een einde te maken aan uw wanhoop en onzekerheid betreffende het lot van Ruben en Julian.Ze bevinden zich in een straal van 3 km ten westen van de plaats waar Jeoren zelfmoord heeft gepleegd.Ik wens U veel sterkte
9 mei 2013 20:25

Is die wel zo zeer anoniem??Ben heel benieuwd wie dat is ik heb zitten googlen de vader zijn onder broek is weg en laat op 3 km van het doornse gat nou net een doodlopend straatje BROEKWEG heeten
is daar al gezocht door mensen politie marine enz enz.

Anoniem zei

Aan alle helderzienders en speculeerders.heb een beetje respect voor de nabestaanden en de familie die tussen wanhoop en hoop leven.

Anoniem zei

Eens.

Anoniem zei

BROEKWEG;
En dat grenst ook nog eens aan een begraafplaats....zou vader vermoord zijn (onder dwang zichzelf opgehangen)? En dan door familie (moeder, schoonvader?) en die hebben de jongens in veiligheid gebracht. Net voor de uitspraak van de kinderrechter....

Anoniem zei

Cothen. ..binnen een straal van 3km van Doorn waar de vader is gevonden. Frappant als de helderziende het bij het rechte eind had.

Anoniem zei

Vrouwen zijn de meest beschermde maar gevaarlijkste wezens ter wereld!

Anoniem zei

Was er maar eerder naar Amanda geluisterd lijkt mij!

Anoniem zei

Dalrymple schreef er al over. mensen weten donders goed of ze goed of fout bezig zijn. Advocaten zien overal een zaak in. vrouwen zijn emotioneel en laten zich gek maken door "vriendinnen" en gaan maar door, gaan maar door, gesteund door voornoemden. Overleg is er niet met de man. Hij wordt vaak bestempeld als de looser. De vrouw zal wel eens even laten zien wie ze is."ik heb gewonnen" Maar soms kom je de verkeerde tegen. Begrijp me goed, zonder een oordeel uit te spreken of dat goed of slecht is.

Anoniem zei

Dat vind ik ook.... Heb vanaf begin al kriebels door die opmerking!

Anoniem zei

Wat een gezwam hier allemaal over die ouders. Ik ben zelf een kind van gescheiden ouders en ik was zo gelukkig dat mijn ouders geen kwaad over elkaar spraken. Wat er ook aan de hand was tussen de ouders van Julian en Ruben, welke ouder die echt van zijn kinderen houdt brengt die nu om omdat hij het niet kan vinden met de moeder. Wat een flauwekul. Als je jezelf zo nodig om het leven moet brengen, nou, ga je gang, maar laat je kinderen met rust, die hadden al genoeg te lijden van zo'n scheiding. Wat mij betreft ben je een superegoistisch monster om je kinderen in je ellende mee te sleuren en te vermoorden, enkel en alleen om de moeder te straffen, gatver! Ben je dan even een slapjanus eerste klas zeg. Vecht je gevecht uit met elkaar, maar laat je kinderen er verdikkie buiten! Voor mij is zo'n moord op je kinderen onvergeeflijk en wreed!

Anoniem zei

Ja dacht er ook gelijk aan net dat ze gevonden waren heeft toch echt gelijk gehad dus vreemd of gewoon helderziend?

Anoniem zei

Hoe kan het dat iemand op 9 mei aangeeft dat ze op 3 kilometer afstand zijn, later nog aangeeft midden in het gebied te wonen en drie mogelijke opties noemt om te zoeken, politie die plekken dan niet als eerste probeert! De laatste van de genoemde plekken is de vind plek van de twee lichamen!! Ik hoop van harte dat politie en justitie er alles aan doen om te achterhalen wat hier gebeurd is en door wie! Ik ben zelf moeder van twee kleine kinderen en al zou ik in de nacht met bouwlampen moeten zoeken!!! Weet iemand of moeder mee is geweest om 1 van de zoektochten of alleen maar bemoedigende woorden heeft gesproken naar de zoekende mensen of dat iemand haar een dringende oproep heeft zien doen op tv.. Hoe erg dit ook is ik blijf er een naar onderbuik gevoel bij hebben.......

Anoniem zei

Blijkbaar had die anoniem toch gelijk. Vreselijk nieuws maar nu kan de moeder het tenminste verwerken en niet dat je gewoon niet weet wat er met je kinderen gebeurd is.

Anoniem zei

Mee eens ..ouders waren zo met racune naar elkaar toe bezig ...Als het de 2 broertjes zijn Zijn ze de dupe geworden van racune van volwassen mensen ...En dat vind ik schandalig niet alleen vader was egoist moeder net zo !!!!..zij had immer de vraag naar jeugdzorg gedaan dat ze minder zorg van vader wilde...Het is van beide VOLWASSEN de schuld..om met eigen belang bezig te zijn en niet met kinderen hun belang en kinderen houden van vader en moeder...Nu kunnen ze aan niemand meer liefde geven...wens de tantes.ooms en opaas en omaas heel veel sterkte

Anoniem zei

Goed, die debiele opmerking binnen een straal van 3 km klopt dus niet en het zou toch eerder ten zuiden moeten zijn dan ten westen. Ik heb zo'n onwijze hekel aan die zweeflui die denken zonder kennis en puur op gevoel zomaar allerlei dingen te kunnen roepen! Hierboven weer gezeik van een groepje "heldervoelenden", dat ook weer met een poepoplossing komt (zandafgraving slaat dus óók nergens op) en dan verbaast zijn dat de politie niet naar jullie gelul luistert ook! Het is laatst al eens gezegd toen wetten werden aangepast: er is nog nóóit een moordzaak opgelost door een "helderziende", dus houd gewoon je bek en bemoei je er niet mee en ga andere goedgelovigen bestelen met die valse praatjes!

Anoniem zei

Er is nog een stuk Broekweg tussen de Jachtrustlaan en de steenovenweg. Dat stuk Broekweg ligt precies aan het water. Volg dit stuk water naar beneden en je komt precies op de vind plek. Ik zou politie willen adviseren op dit stuk van de Broekweg onderzoek te doen naar eventuele sporen van te water doen van lichamen. Is me allemaal te toevallig. Zie precies achter dat Molenspoor waar die Anoniem over sprak die in het gebied woonde. Toch wel knap dat als je kinderen vermist zijn en de hoop op levend gevonden kleiner wordt je als moeder nog helder genoeg bent om het schoolvoetbalteam succes te wensen!!!!!

Anoniem zei

Ik heb vernomen dat iris zelf ook niet helemaal correct bezig is geweest. Dus ik geloof niet zo zeer in haar onschuld. Ze zegt wel ik was hier al bang voor als je dat werkelijk bent geef je ze niet mee. Daarbij komt is het een in scene gezette zelfmoord. Geen ondergoed aan? Hoe komt men aan info wat voor ondergoed die aan had k weet ook niet wat mijn man aan heeft welke kleur enzo dus beetje vreemd. Mijn mening ik vernoed dat dit een zaak is die stinkt. En dan nog iets ze blijft mij te kalm reageren en op 7 mei plaatst zei dat de kinderen sinds gisterochtend vetmist zijn terwijl ze pas in de nach van maandag op dinsdag vernist waren. Kortom het klopt niet. Toch wil ik alle nabestaanden veel sterkte wensen ook de familie vrienden jeroen denis. Voor hun is dit ook een zware tijd

Anoniem zei

Mensen, schaam je! Schaam je diep! Echt, die speculaties......

Anoniem zei

Moet die anonieme met een straal van 3km gelijk geven. Er werd namelijk net op het nieuws gezegd dat de kinderen zich bevonden op 4km afstand van de vader zijn plek.

glenda zei

ik vind sommige reacties echt triest mensen heb respect voor iris en de naaste familie en doe niet zoon uitspraken hier de familie kan ze ook lezen ik wens iris en verdere fam heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke en tragische tijd

Anoniem zei

Mensen hebben het allemaal over dat die ene gelijk had met zijn 3 km.. Afstand is zeker 9 km.. Dus voordat juliie allemaal weer de politie beschuldigen...

Anoniem zei

IEDEREEN moest in nederland een test laten uitvoeren als ze in scheiding liggen of uitelkaar gaan,, of ze nog wel 100 % procent zijn ,,zo niet in een Dwangbuis stoppen!! Dat is mijn mening voor Nederland en de staat.

Anoniem zei

Diep diep triest dat twee volwassen mensen het zo ver hebben kunnen laten komen omwille van eigen belang!
Nee niet alleen de vader is fout maar ook de moeder mag zichzelf naar mijn idee wel wat vragen gaan stellen Met alle respect want hoe dan ook Twee onschuldige kinderen zijn veel te vroeg uit het leven gerukt. Hoop dat zij in vrede mogen rusten

Anoniem zei

Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken van deze trieste gebeurtenis.

Anoniem zei

Hopelijk wordt deze zaak tot op de bodem uitgezocht Ben geen rechercheur maar er kloppen zo veel zaken niet!!Tja sorry hoor Iris maar dit mag jij jezelf naar mijn idee echt wel verwijten! Te triest voor woorden!! Sterkte voor een ieder die niet over de rug van de kinderen privé kwesties wilde uitvechten!!

Anoniem zei

RIP Ruben & Julian, Sterkte voor Vrienden, Moeder, Familie

Rust zacht lieve Ruben & Julian

Anoniem zei

Het gaat er toch ook totaal niet om of het feitelijk klopt? Het gaat om het FEIT dat het onzin is was deze man/vrouw zegt. Ik ben een jongen van 14, en ìk weet nog beter waar ik het over heb. Ook al is de articulatie van die man goed, dan nog is het volkomen onzin.

Anoniem zei

Waarom ben ik niet degene die daar lag, in plaats van die kleine jongetjes...

Anoniem zei

Feit is dat twee onschuldige kinderen uit het leven zijn gerukt. Makkelijk om nu de vader daarvan de schuld te geven. Hij kan het ons niet meer vertellen! Waarom..... wanhoop verdriet om dat wat zij hem heeft aangedaan Er moet heel wat aan vooraf gegaan zijn alvorens een man met gezond verstand hier toe komt!!Respect voor deze man ondanks zijn wanhoopsdaad. Jou leven is echt letterlijk kapot gemaakt Dat kan niet anders!! jammer dat je de kids hierin hebt meegenomen!! Rust zacht en in vrede

Ramon de Lange zei

vader vermoord, kinderen misbruikt....leve pedo maffia nederland......slaap lekker verder schapen

Anoniem zei

Vreselijk wat er is gebeurd en ik spreek mijn steun uit naar Iris en de familie. Ik ben heel erg benieuwd naar de aanleiding en langzaam maar zeker komt bij het besef op dat ik in exakt dezelfde situatie verkeer als de vader. Een lange vechtscheiding, een belabberde omgangsregeling en de negatieve betrokkenheid van jeugdzorg. Ik kan me verplaatsen in de gevoelens van de vader, zijn frustratie, zijn onmacht, zijn boosheid, zijn verdriet over hoe de afgelopen jaren als een horrorfilm zijn voorbij geflitst. Ik begrijp zijn gevoelens en hoe hij tot deze daad is gekomen, maar praat het niet goed. Ik wil alleen maar aangeven dat een verhaal ook een andere kant kent, die van de dader. Wat er is gebeurd is afschuwelijk en weer een gezinsdrama waarvan nauwelijks wordt bekeken wat de aanleiding was. Ik zou zo graag mijn verhaal eens aan de media willeb vertellen, maar ben bang dat ik dan van de instanties de kinderen helemaal niet meer mag zien. Misschien is dit de kans om de hele discussies over gezins drama´s eens open te breken en niet alleen te kijken naar de gevolgen, maar juist de oorzaken eens open en bloot te bespreken. De hulpverlening, rechtspraak en al die jonge lieve kinderen zullen ons dankbaar zijn!

Anoniem zei

Anoniem van 20 mei 2013 02:45

Het ziet er heel sterk naar uit dat de vader zijn kinderen omgebracht heeft alvorens hij de hand aan zichzelf sloeg. Hoezo is hij dan niet schuldig??? Waar baseer je het feit op dat hij een man was met een gezond verstand? Waarom respect voor de man nadat hij zijn eigen kinderen heeft afgemaakt? Zijn leven was misschien inderdaad kapot en hij was wellicht wanhopig, maar waar haal jij die informatie vandaan dat hem van alles zou zijn aangedaan en is het niet zo dat iedereen altijd zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen daden? En dan ook nog respect hebben voor iemand die zijn eigen kinderen afmaakt ... ik vind het begrip voor de dader wel heel erg ver gaan zeg!

Ik maak uit zoveel reacties op dat er erg veel begrip is voor de dader die dit allemaal maar even aangedaan zou zijn. Tegelijkertijd wordt er op los gesuggereerd dat de moeder in kwestie het er wel zelf naar gemaakt heeft. Zij met haar vreemde berichten in fb, ze heeft niet mee helpen zoeken met 'bouwlampen', ze had al jaren die arme man het leven zuur gemaakt, etc. Het is om van te kotsen hoe de moeder (ook slachtoffer in dit verhaal) op middeleeuwse wijze de schuld in de schoenen krijgt geschoven door een heleboel kortzichtige idioten die maar speculeren en fantaseren hoe koel, hoe slecht ze wel niet tegen de "vader" was. Het getuigt in ieder geval hoe veel mensen er goed in zijn in het omkeren van de rollen dader-slachtoffer: de "vader" vermoordt zijn twee kinderen en is slachtoffer van een slechte moeder/echtgenote die het allemaal wel even allemaal op haar geweten hoort te hebben wat de kinderen is overkomen.

En dan ook nog respect hebben voor de dader! Tjonge jonge, ik hoop van harte dat de moeder van deze twee zoontjes niemand van jullie ooit tegen het lijf loopt. Je zal maar het maar zelf meemaken en dan een halve gare treffen die je ook nog even fijntjes weet te vertellen dat die ex van je zo'n gezond verstand had en alle respect verdient en hij kon niet anders na alles wat hem is aangedaan en jijzelf hebt het er naar gemaakt, je hebt die arme man ertoe gedreven. Bah, stelletje walgelijke viespeuken.

Anoniem zei

Ik wil heel graag reageren op het stukje wat er boven mij staat op 20 mei 09.26. Ook mijn huidige man en ik beseffen steeds meer dat dit ook ons verhaal had kunnen zijn. Wij verkeren in zo'n zelfde situatie en kunnen ons heel goed in denken wat er door die lieve Jeroen is heen gegaan. Lieve lieve meneer die dit stukje heeft geschreven alleen mensen die in zo'n situatie verkeren of dit misschien allemaal al achter de rug hebben begrijpen hoe wij ons voelen en ook wat die lieve Jeroen allemaal wel niet heeft moeten door staan! Alleen de mensen die in dezelfde schoenen hebben gelopen of nog steeds staan weten door welke hel iemand kan gaan! Gelukkig kan ik mijn man bijstaan in onze situatie maar ook hij heeft het meerdere malen niet meer zien zitten. Het is echt vreselijk als je ex mede met de instantie's je leven tot een hel kunnen maken. De leugens en beschuldigingen die geuit zijn en het opstoken van de kinderen. Het is echt met geen woord te beschrijven. Ze heeft het zelfs geprobeerd over de rug van MIJN eigen zoon. Nu is alle contact verbroken met de jongste zoon van mijn huidige man ook mede door ons zelf omdat alle kinderen van ons ook de dupe werden van haar. Zoveel verdriet heeft ons gezin gekend dat is met geen pen te beschrijven. Wij begrijpen als geen ander hoe iemand tot zo'n wanhoop gedreven kan worden. Je kinderen mee slepen in jou eigen verdriet is nooit goed te praten maar begrijpen doen wij het wel. Als je leven zo zuur gemaakt word en zo tot het uiterste gedreven word dat is gewoon ongelofelijk . En nogmaals alleen de mensen die zo'n situatie hebben mee gemaakt of er nog steeds in zitten zoals wij alleen die mensen weten waar ze het over hebben en snappen het! Lieve vader die dit stukje heeft geschreven ik wens u alle wijsheid en kracht om ook voor u wat u allemaal heeft mee gemaakt een plekje te geven en wens u alle kracht en wijsheid toe! Heel veel liefs van een (stief)moeder xxx

Anoniem zei

@ anoniem 9:27
Mee eens. Vader heeft de kinderen vermoord, en verstopt met het doel moeder (en familie) levenslang in onzekerheid te laten zitten. Hij heeft het goed voorbereid en gepland noemt hen zelfs niet in zijn afscheidsbrief. Dit is de agressiefste en meest verschrikkelijke daad die je de mensen om je heen kunt aandoen. Niets wat moeder ooit gedaan kan hebben, rechtvaardigt dit. Wat een onzin om te stellen dat anderen hiervoor verantwoordelijk zijn en deze volkomen normale aardige man hiertoe gedreven hebben. Hij en hij alleen was verantwoordelijk voor deze keuze en dat bewijst m.i dat hij zeker niet de gezonde redelijke man was, die wordt voorgespiegeld. Als hij redelijk en gezond was, had hij redelijke en gezonde keuzes gemaakt. Stel je voor dat alle vaders die hun kinderen nauwelijks mogen zien, iets dergelijks zouden doen! Hij heeft bewezen dat hij inderdaad niet te vertrouwen was met de kinderen. Dat had moeder goed gezien en nu is ze voor sommigen de sclechterik. Onbegrijpelijk.

Anoniem zei

Dan snap ik nog steeds niet als moeder het goed had gezien toch hun kinderen aan hem heeft mee gegeven! Dan spoor je zelf ook niet! Nee de schuld bij de vader alleen te leggen is nu wel makkelijk. Zij heeft er zelf ook schuld aan mee gedragen dat dit tot een verschrikkelijk einde is gekomen. Als het waar is dat moeder het bij het rechte eind had dan had ze beter moeten weten en beter moeten nadenken en hun kinderen bij zich moeten houden en niet af moeten geven.

Felice zei

anoniem 11:13
Je projecteert je persoonlijke ervaring op de situatie van een ander waarover je mondjesmaat geïnformeerd bent via de media. Denk nou niet meteen alle vaders de dupe zijn van vervelende kut ex-vrouwen of bevooroordeelde rechters. Je gaat overigens helemaal voorbij aan het feit dat hier twee kinderen vermoord zijn, hoogst waarschijnlijk door diezelfde lieve Jeroen dus waar hebben we het eigenlijk over? Dom egocentrisch je eigen shit van je af willen lullen n.a.v. andermans familiedrama in de media rechtvaardigt niet dat een labiele klootzak zijn kinderen heeft afgemaakt! Voor het afmaken van kinderen geldt geen enkel excuus!

anoniem 11:43
Betweterig met het vingertje wijzen naar de moeder en ok, bij een scheiding zijn twee partijen bij betrokken, maar dat deze "vader" zijn kinderen heeft afgemaakt kun je echt wel volledig en de moeder is daar ook mede schuldig aan? Kom op zeg, wat weet jij er nou eigenlijk van? Alleen maar je eigen mening raaskallen over iets waar je geen ballen verstand van hebt, dat heeft totaal geen toegevoegde waarde. Het feit dat ze de kinderen heeft meegegeven kan om zoveel redenen te doen geweest zijn waar jij niets van afweet. Dom gezwets!

Anoniem zei

Hoi, ik heb begrepen dat moeder de kinderen niet wilde meegeven, maar dat van hogerhand bepaald was dat vader recht had op deze korte vakantie met zijn kinderen. Vreselijk wat er gebeurd is...begrijpelijk dat mensen boos reageren, maar het is toch vooral ontzettend verdrietig

Anoniem zei

Tja..jeroen heeft zelf deze keuze gemaakt, daar heeft niemand hem toe "gedwongen". Het verbaast mij overigens dat iedereen er maar vanuit gaat dat de aanklacht van kindermishandeling een manipulatieve poging van de moeder was om de kinderen weg te houden. Waar halen mensen die informatie? en waarom gaan we er eerder van uit dat dat wel een truckje van Iris zou zijn, dan dat we overwegen dat Jeroen misschien wel niet zon lieverd was?

Liesbeth zei

Ik vind het vreselijk. Een man die zijn eigen kinderen dit aandoet verdient de titel vader niet... Je kan nog zo boos zijn op je ex of op instantie's, maar het leven van je kinderen afnemen, dan ben je nooit geen vader in de ware betekenis geweest. Voor de ouders en andere familie van de man vind ik het ook heel triest. Ik wens iedere nabestaande dan ook alle sterkte en kracht toe

Anoniem zei

Dank je, lieve stiefmoeder van 11.10.

Ik ben inderdaad door een gruwelijke hel gegaan en als het aan de moeder had gelegen had ik de kinderen nooit meer gezien. Daarmee krijgt een vader een steek in zijn hart die zijn weerga niet kent. Je mag je eigen kinderen niet eens meer zien, dat wordt bepaald door de moeder en allerlei instanties steunen de moeder daarin, zonder te begrijpen hoe een vader daarmee in een hoek of tegen een muur wordt gezet. Ik keur het handelen van Jeroen niet goed, maar had hij nog een andere keus? Steun je partner stiefmoeder, ik heb gelukkig een hele goede partner gekregen die ook dit gebeuren rond Ruben en Julian echt begrijpt, omdat ze mijn verhaal aan den lijve mee heeft gemaakt en nog steeds mee maakt door een onvermurbare houding van mijn ex. Iris, de moeder van de kinderen, zal op een gegeven moment beseffen dat zij de werkelijke oorzaak van dit drama is geweest.

Anoniem zei

Moeder en instanties hebben vader gek gemaakt en niemand anders. Instanties konden niets bewijZen omdat moeder alleen maar samen met haar vader leugens verzon. En als BJZ niet erbij was gehaald was dit nooit NOOIT gebeurd... Wat Jeroen gedaan heeft praat ik niet goed. Vindt het heel erg voor de broertjes..

Anoniem zei

Dit is een blog en daar mag je je mening uiten. Iedereen denkt aan de familie van iris wat dacht je van de familie van jeroen stelletje hielelikkers. Feit is dat de politie zei we gingen te snel uit van zelfmoord dus ze gaan verder onderzoeken dus en een dood persoon beschuldigen en slecht over praten is zwak en achterbaks. Jullie weten heel niet wat er speelde het was geen vechtscheiding niet van zijn kant maar wel van haar. Bij deze geen conclusie trekken als je zelfs niks weet.

Anoniem zei

Lieve vader van 13.46

Jammer dat we niet in contact kunnen komen met elkaar!
Ervaringen delen en bij elkaar ons hart luchten zou hartstikke mooi kunnen zijn. Elkaar steunen is ook als je onbekende bent van elkaar zo belangrijk. Zeker voor de mensen die hetzelfde mee maken of mee gemaakt hebben.
Ik vind het heel fijn dat u ook een partner gevonden heeft die u steunt en 100% begrijpt dat maakt het leven iets dragelijker. Ik ben zelf ook een gescheiden vrouw met 2 kinderen en heb nog nooit mijn kinderen bij hun vader weg gehouden al is er genoeg gebeurd in het verleden. Maar het is en blijft hun vader! Deze kinderen zijn door en met liefde gemaakt maar als het tussen elkaar niet meer gaat mogen de kinderen nooit de dupe worden. Ik neem mijn petje af voor uw partner want ik weet als geen ander hoe moeilijk het is als je alles van heel dichtbij mee maakt en je partner ziet lijden! Maar houd goed voor ogen.....ooit komt er gerechtigheid! xxx

Sandra zei

Vind niemand deze reactie raar:

"Geachte mevrouw,ik wil U graag helpen een einde te maken aan uw wanhoop en onzekerheid betreffende het lot van Ruben en Julian.Ze bevinden zich in een straal van 3 km ten westen van de plaats waar Jeoren zelfmoord heeft gepleegd.Ik wens U veel sterkte"

En verderop tussen de berichten wordt de Broekweg genoemd, en dan dat stroomafwaarts de kinderen liggen??


DIT BLEEK DUS TE KLOPPEN!!!


Hoe kan dit?? !!!

inge zei

@Sandra

Ja dat is ook heel vreemd, misschien was het wel een helderziende? Ik weet nog dat er toen al heel raar op gereageerd werd door aantal mensen hier, waaronder ik ook (geloof ik).
Of zou het een handlanger geweest zijn? bedoel je dat? of ............?

Anoniem zei

@Stiefmoeder:

We kunnen wel contact met elkaar krijgen via Facebook van mijn vriendin. Zelf heb ik geen Facebook. Je kan vrienden worden van Margreeth Troost en haar een berichtje sturen, dan komt het vanzelf bij mij terecht en kunnen we gegevens uitwisselen. Ik ben overigens wel blij om te lezen dat er toch veel mensen zijn die niet klakkeloos alleen het verhaal van de moeder voor zoete koek neemt, maar ook het besef heeft dt er een andere kant aan een verhaal zit. Niemand vermoord zijn eigen kind of er moet wel een enorm gruwelijk verleden zijn, waardoor een man tot dit soort akties gedreven wordt.

maarten zei

eerst en vooral;

voor beide families mijn innige en oprechte deelneming en alle kracht en sterkte toegewenst voor nu...en de tijd die nog gaat komen. Ik hoop tevens dat beide families waardig samen afscheid kunnen/mogen nemen van de kinderen.

De vader moet tot uiterste wanhoop zijn gedreven, door wie of wat dan ook, om tot deze daad te komen wat geenszins rechtvaardigd wat hij gedaan heeft.

En toch...en niet iedereen zal het met me eens zijn...maar er wringt me nog steeds een en ander. In de mededeling van gisterenavond 23.00 uur zijn er een paar opmerkelijke dingen gezegd. In "eerste instantie" gaan we uit van zelfdoding en dat de vader de "mogelijke" dader is van het ombrengen van de kinderen en de "complexe" situatie ter plaatse (vindplaats van de jongens).

Ik wil/hoef Jeroen niet in bescherming nemen maar zou wel graag "een slag om de arm houden" alvorens hem als genadeloos, psychopaat, koelbloedige moordenaar neer te zetten. Iedereen is onschuldig totdat de schuld bewezen is.....is het niet?

heb dit ook op de pagina van Jeroen gedeeld ....of er is meer aan de hand?

Anoniem zei

Ik denk niet dat er meer aan de hand is. Jeroen heeft het leven genomen van zijn kinderen en hemzelf, omdat hij tot wanhoop werd gedreven door Iris die het liefst de kinderen bij hem weg wilde houden. Dat ze daar een gruwelijke inschattingsfout mee heeft gemaakt, blijkt nu pas na het vinden van 3 stoffelijke overschotten. Het wordt hoog tijd dat er veel meer wordt gekeken naar achterliggende oorzaken dan alleen naar de gruwelijke gevolgen van dit soort gezinsdrama´s. Het begint namelijk alleen en uitsluitend door het weghouden van kinderen bij hun vader. Dat is de kern en niets anders!!

maarten zei

@ anoniem 16:48

De instanties maken zeker fouten maar de clue in het hele verhaal is ook in dit geval weer de moeder. Of hij nu daadwerkelijk zijn kinderen mishandelde of dat zij valse klachten neerlegde. (en met enige logica het laatste...want geeft een moeder haar kinderen mee aan iemand die zijn eigen kinderen mishandeld?)plus, het is een publiekelijk geheim dat zij én haar vader zijn leven zo zuur mogelijk probeerden te maken. Bijkomend punt is dat de papa's in (v)echtscheidingen nogal dikwijls aan het kortste eindje trekken. En moeders weten dat.

Anoniem zei

Klopt Maarten, maar niets geeft het recht aan de moeder om de kinderen bij de vader weg te houden en omgekeerd. Een vader doet pas bedreigingen als hij zijn kinderen niet of nauwelijks mag zien, notabene zijn eigen bloed en vlees. De instanties (dat is mijn ervaring) gaan dan een stapje verder door de kinderen nog MEER bij de vader weg te houden, waardoor de situatie en de frustratie van de vader nog verder toeneemt. Dat laatste is hetgeen wat de instanties totaal niet willen inzien. Ik spreek inmiddels al 2 jaar uit ervaring, omdat mijn zaak heel erg op die van Jeroen lijkt en verzuchtend .... ik zou zo graag eens een goed interview willen geven aan een journalist van bijvoorbeeld de Telegraaf, om de WAAROM vraag eens te beantwoorden. Wat drijft een vader om dit te gaan doen? Wat is er voorgevallen? Je kind om het leven brengen doe je niet zomaar. Daar was een reden voor. Kennelijk hebben de instanties deze situatie (en let op: ook al die andere gezins drama´s) totaal verkeerd ingeschat.

maarten zei

@ anoniem 17;12

Maar daar wringt het juist...plaats op deze posities eens mensen die ervaring hebben met de hele materie...neeeeee....en dit klote systeem begint al bij de regering...als je maar lang genoeg op school, universiteit of wat nog meer gezeten hebt....dan wordt je minister...en ervaring?....NUL-KOMMA-NUL !!!! Plaats een simpel boertje op de post van minister van landbouw....iemand die weet waar Abraham de mosterd haalt...zo simpel is het en zoals je zegt...een hele hoop ellende bespaard en nog goed in deze tijden van crisis wat in dit hele gebeuren ook niet over het hoofd gezien mag worden.

Anoniem zei

@vader 16.26

Ik heb haar toegevoegd ;-)

Anoniem zei

@stiefmoeder;

Ze heeft je geaccepteerd, dus ga je gang ...

Anoniem zei

Ik vind in dit geval dat de moeder wel rechten had gehad , Jeroen mishandelde de kinderen al jaren !!! Had ze maar NOOIT meegeven Iris , had ze maar NOOIT meegegeven !!! Wat een leed dit zeg ongelofelijk Notabene hadden ze 7 mei een afspraak bij een instantie en dan zou Jeroen er met de kinderen vandoor zijn gegaan zeker ? Want het had wel een hele korte vakantie geworden zo als je s, avonds om 20.15 vertrekt naar Luxemburg en de volgende dag die afspraak zou hebben . Hier zit gewoon meer achter !!!! lisa visser

maarten zei

@ lisa visser

oppassen wat je hier zegt..voor je het weet wordt je van alle kanten aangevallen....iedereen...of bijna iedereen heeft grote symphatie voor de moeder en enige kritiek wordt niet geduld. Handig,,als je als moeder in slachtoffer-rol kunt kruipen en doen of je neus bloedt

Anoniem zei

Eerlijk zou een vrouw en/of moeder als Iris de mijne niet zijn. Een vrouw die maar blijft hangen in een vechtscheiding terwijl er jonge kinderen bij betrokken betekent een brandmerking van de kinderen voor het leven. Waarom zien zoveel scheidende vrouwen dat nou niet in? Gevolg nu is daat er een drama heeft plaats gevonden, waar de vader de schuld van krijgt, terwijl de moeder de werkelijke schuldige is.

Anoniem zei

Ik voel een connectie?

Anoniem zei

Hoeveel kinderen en mensen levens moeten er nog sneuvelen voordat de overheid eens mee denkt. Als je zwanger wordt krijg je een verloskundige die je verteld hoe alles gaat. Eenmaal een baby en 5 dagen verder kraamhulp weg en de jonge ouders mogen het zelf ontdekken dat is vaak de eerste moeilijke situatie in een relatie. Als scheiden aan de orde komt zorg dan dat je standaard bij scheiden een soort begeleider kan aanvragen. Iemand zoals een scheidingsbemiddelaar die samen met de ouders de oplossing gaat zoeken. Als hier punten als mishandeling ter tafel komt moet meteen gehandeld worden. Kinderen kunnen in dit soort situaties niet kiezen ( zijn ze emotioneel te klein voor) en kunnen niet voor zichzelf opkomen. Ik hoop dat deze twee kleine dappere mannetjes die helaas geen hulp meer kunnen krijgen gaan zorgen voor verder kinderleed bij het uit elkaar gaan van ouders. Het tot een hel maken van elkaar leven is al verschrikkelijk de door van de kinderen onvergetelijk!!!!!!

Anoniem zei

Ook opmerkelijk, de moeder heeft zelf niet eens meegeholpen om naar haar kinderen te zoeken. Als mijn kinderen spoorloos zouden zijn, zou ik gaan zoeken en zoeken tot ik er bij neer zou vallen.

Anoniem zei

Ik vind het allemaal een hele vreemde situatie. Schoenen weg, onderbroek weg, moeder die kinderen meegeeft terwijl de dag daarna uitspraak is. Vader die een soort afscheidsrit rijdt. Vecht voor zijn kinderen en zich zelf toch nog dood..... Er klopt hier echt iets niet. Hoop dat recherche goed werk gaat doen. Ook de opmerking hiervoor moeder zoekt niet mee, ik had een oproep gedaan op TV, ik heb haar helemaal niet in beeld gezien, ze heeft tijd om de voetbal club van Ruben aan te moedigen... Hier is meer aan de hand.

maarten zei

PFFFFFFFFFFF.....ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt (dat er meer aan de hand is). Het is niet vanzelfsprekend hier als je dit idee oppert.

als nu het NFI...politie en andere diensten hun werk doen...zoals het hoort !!!

Anoniem zei

Het is nu wel duidelijk: we hebben te maken met een moeder die de omgang jarenlang frustreerde. Triest is dat de kinderen dat met de dood hebben moeten bekopen en dat de moeder vrijuit gaat.

Anoniem zei

Wat de reden ook was, van vader. of wat moeder wel of niet gedaan heeft, is mij een zorg. wat mij zo boos en verdrietig maakt, is dat er nu twee onschuldige kinderen vermoord zijn. op een plek waar je je ergste vijand nog niet wil zien liggen. Deze kinderen in de bloei van hun leven, is het leven af genomen. Hoe bang zijn deze lieve jongetjes geweest. een laatste rit, een laatste blik op deze wereld om vervolgens vermoord en ergens gedumpt te worden. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over wat er gebeurd is, maar het leven van deze twee mannetjes krijgen we er niet mee terug. misschien heeft jeugdzorg gefaald misschien hadden ze eerder in moeten grijpen, maar wat heeft dat nu nog voor een zin. het is altijd achter af gelul als het kwaad al is geschiet.

Anoniem zei

Eerst iemand gek maken, en dan gek vinden dat het zo fout loopt.
Hoe gek ben je dan!

maarten zei

Als je even de pagina "steun de moeder van Ruben en Julian op fb bekijkt..en de moeite neemt om even wat commentaren te lezen...en met je volle verstand tot je neemt wat daar gezegd en geschreven wordt (en het grotendeel zijn vrouwen)...nou mannen...ik hoop dat we sterk genoeg zijn (mentaal)....want met de instelling van deze dames, gaan Jeroen, Ruben en Julian echt niet de laatste slachtoffers zijn van dergelijke tragedies. En het meest ergerlijke is nog...wanneer iemand enig begrip heeft voor de papa..wordt deze reactie onmiddellijk verwijderd. DUS DAMES OP DEZE SITE...en dan vooral de dames die dan nog profielfoto's hebben met hun kind(eren)....zonder man zijn deze kinderen niet mogelijk en verschrikkelijk dierbaar...handel er dan ook naar...ontstaan uit liefde...maar ook een verantwoordelijkheid voor ALLEBEI..in alle opzichten en omgang is er daar één van !!!

Anoniem zei

Waar twee vechten hebben twee schuld. Alleen de kinderen zijn echt de dupe. Vergeet ook niet de negatieve lading die iedereen die deze kinderen kende nu meekrijgt. Vriendjes en vriendinnetjes vooral! Onvolwassen gedrag van beide ouders. Getouwtrek aan twee onschuldige lieve broertjs. En de onvolwassen schoonpa bemoeide zich er blijkbaar ook nog eens tegenaan, als we diverse media mogen geloven. Die vader moet radeloos zijn geweest. Dat hij zijn kinderen daarin meenam is te erg voor woorden.

«Oudste ‹Ouder   1 – 200 van 286   Nieuwer› Nieuwste»