zaterdag 18 mei 2013

Jeroen Denis droeg geen onderbroek

Jeroen Denis droeg geen onderbroek

Jeroen Denis droeg geen onderbroek
Jeroen Denis droeg geen onderbroek

Zie ook: Ruben en Julian dood. Drama voor Iris van der Schuit compleet


Opvallend en vreemd nieuws inzake Jeroen Denis. Vrijdagavond liet de politie weten op zoek te zijn naar een T-shirt met camouflageprint van de vermiste Julian (7) en de rode onderbroek van zijn vader.

Geen boxershort
De man droeg toen hij werd gevonden geen boxershort onder zijn broek. Het kledingstuk is nog niet gevonden. Dat de man geen onderbroek droeg, betekent absoluut niet dat er sprake kan zijn van een zedenmisdrijf, benadrukte een woordvoerder.

Maar wij als lezers weten dat het wel heel vreemd is en dat het ook zeker niet is uitgesloten dat hij iemand heeft misbruikt. Misschien niet zijn kinderen maar dan eventueel wel iemand anders. Waarom zou hij anders zonder onderbroek rondlopen. Of hield hij die gewoonte er al eerder op na?

T-Shirt
Julian droeg het T-shirt toen zijn vader hem vorige week maandag ophaalde bij zijn moeder in Zeist. Maar het is niet duidelijk of hij dat shirt ook aanhad toen hij maandagavond het huis van zijn vader in Vleuten verliet.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe weten zu nu zo zeker dat het geen zedenzaak is....de jongens zijn toch niet gevonden??

Anoniem zei

kan ook zijn dat hij met zijn onderbroek het water is ingegaan..en bij het water gelaten heeft in paniek ..en daarna zijn spijkerbroek aangetrokken heeft .....heb steeds het gevoel gehad dat ze ergens in het water zijn ..en niet in het bos ...

Anoniem zei

Net het nieuws gehoord niet te hopen dat mijn gevoel over water inplaats de bossen juist was

Anoniem zei

Er zijn wel meer mannen die in bepaalde kleding geen onderbroek dragen zijn dat dan allemaal pedo,s ?
Hou op zeg het is allemaal al erg genoeg.

Anoniem zei

Hoe weet de politie wat voor onderbroek Jeroen droeg? Niemand kan onder het broek toch kijken? Heel vreemd.