dinsdag 7 mei 2013

Waylon schaamt zich voor seks met Paay

Waylon schaamt zich voor seks met Paay

La Paay - de biografie van Patricia Paay
La Paay - de biografie van Patricia Paay
Zanger Waylon schaamt zich voor seks met Patricia Paay. Nu Patricia Paay een biografie heeft uitgegeven waarin ze heel veel over haar liefdesleven beschijft, komen ineens de ontkenningen van mannen. Zo ontkent John de Mol dat hij een avontuurtje met Patricia had, natuurlijk ontkent hij het, want leg dat maar eens uit aan je vrouw!

En dan de krolse Waylon. Hij zat maanden lang onder de dope en vond Patricia Paay wel lekker! Geeft helemaal niks, sommige mannen vallen nu eenmaal op oudere vrouwen. Maar als je Waylon heet en Patricia een paar keer tussen de lakens hebt genomen, moet je ook buiten de lakens een vent zijn. En je moet het ook helemaal niet ontkennen. Zeg dan gewoon dat je het nog steeds een lekker wijf vind en dat ze geweldig was in bed! Op deze manier laat Waylon zich wel heel erg kennen.

Patricia Paay heeft het heel slim gespeeld. De mannen die met haar in bed zijn gedoken, zijn er misschien niet gelukkig mee, maar heel Nederland smult van de sappige seksuele details van Patricia Paay en haar bekende bedpartners. Het boek moet wel een geweldig succes worden.

La Paay

La Paay - de biografie van Patricia Paay
La Paay - de biografie van Patricia Paay
Patricia Paay en Bert van der Veer leerden elkaar kennen in de Toppop-studio. Toen Patricia overwoog haar levensverhaal in een boek te vervatten, was Bert voor haar een logische keus: ze zijn leeftijdgenoten, ze delen een geschiedenis met elkaar en zijn schrijfstijl beviel haar.

Tijdens de interviewsessies kon Bert haar alles vragen en Patricia ging geen vraag uit de weg. Met als resultaat een spraakmakende en onthullende biografie waarin PATRICIA PAAY vertelt over:

Haar debuut in een Rotterdamse nachtclub
Reizen in het schnabbelcircuit
Haar liefde voor jazz en de keuze voor 'concessiepop'
De black-out op het Songfestival
De bijna-internationale doorbraak met The Star Sisters
Haar leven met Adam Curry
Moeder worden op je 41e
Drie keer alles onthullend in Playboy
Het overwinnen van hartproblemen
Welke mannen bij haar een kans maken
De harde werkelijkheid van de hedendaagse televisie
Haar ervaringen met plastische chirurgie
Hoe een meisje altijd geld kan verdienen

1 opmerking:

De Wandelaar zei

Tja, bij een verbouwde dame van haar leeftijd vraag ik me altijd af of haar schaamlippen ook lekker strak zijn getrokken. Van haar anus hoef ik het niet te weten.