dinsdag 14 mei 2013

Wie is Esther Kelder?

Wie is Esther Kelder?

Esther Kelder kent Ruben en Julian ook heel goed
Esther Kelder kent Ruben en Julian ook heel goed
Esther Kelder is de vriendin van Jeroen Denis, de man die zichzelf heeft verhangen en die op zijn minst zijn twee zoontjes voorlopig heeft laten verdwijnen. Waarschijnlijk is Esther Kelder degene die heel veel kan vertellen over Jeroen Denis. Maar over Esther Kelder is heel erg weinig bekend. Waarschijnlijk woont ze in Vleuten.

Zie ook: Ruben en Julian zojuist dood gevonden... Drama voor Iris van der Schuit compleet

- De afscheidsbrief van Jeroen Denis was gericht aan Esther Kelder. Hij schreef aan Esther Kelde: "Het kan zo niet meer verder. Het is over voor mij. Hier stopt het. Het spijt me voor jou. Je zal met veel vragen achterblijven"
- Zou Esther Kelder erbij zijn als Jeroen met zijn zoontjes een midweekje vakantie zou vieren?
- Heeft Esther Kelder iets gemerkt in een verandering van gedrag bij Jeroen Denis?
- Waarover gingen de laatste gesprekken tussen Jeroen Denis en Esther Kelder?
- Is het huis dat vandaag werd doorzocht van Esther Kelder?

Natuurlijk zijn dit maar een paar vragen die spelen. Welke andere vragen over Esther Kelder zou de politie moeten uitzoeken?


17 opmerkingen:

Anoniem zei

Woonde Esther en Jeroen samen?

Anoniem zei

Is het de Esther die op LinkedIn staat?

Anoniem zei

Zoals ik begrepen heb woont zij in Vleuten en zou hij die maandagavond bij haar komen met de kinderen.

Anoniem zei

Anoniem

Wie is Esther, kon zij ook bij de computer van Jeroen. Heeft Jeroen de brief zelf getikt of iemand anders, was Jeroen thuis om 16.00 uur of was hij nog op zijn werk? Bizarre situatie, was Jeroen schizofreen of had hij een psychiatrisch verleden. Als je zo naar hem kijkt dan kan je je niet voorstellen dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Tevens moet je kunnen nagaan heeft hij nog spullen gekocht tussen 16.00 en 18.00 uur, er moeten winkeliers zijn die hem gezien hebben. Een vakantie moet je van tevoren betalen, dus moet te zien zijn op zijn bankafschriften. Waarom liegt Jeroen tegen zijn Vriendin. Gebruikte hij medicijnen waardoor hij deze bizarre actie ondernam. Is er nog iemand betrokken bij deze zaak , het is onvoorstelbaar dat iemand zich ophangt aan een klimrek.
Is er nagegaan of er gebruik is gemaakt van een vliegtuig of zijn de kinderen overgezet in een busje om vervoerd te worden naar het buitenland, denk aan kinderhandel. Had hij een afspraak met iemand anders, voor inchecken in een vakantiehuis is het tijdstip te laat. Waarom ga je met je kinderen zo laat op pad. Waarom heeft de rechter een slechte omgangsregeling voor hem bepaald, daar moet een reden voor zijn, je doet dat niet zomaar als rechter. Had iemand er belang bij dat hij zou overlijden, gaat het om geld? Vragen die we nog niet kunnen beantwoorden.

Anoniem zei

hij heeft zich niet opgehangen aan het klimrek maar aan een boom. Dat is desinformatie wat je nu geeft.

Anoniem zei

Algemeen bekend dat ie zich heeft verhangen aan een klimrek waar ook fotos van zijn.

Anoniem zei

Is dat esther kelder uit lommel limburg ??

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

denk niet dat het de bedoeling is dat iemand dit soort informatie vrij geeft.mits je het zelf bent;-)

Anoniem zei

esther woont in Vleuten
hijis bij haar door de straat gereden,na het tanken in neerbeek.
haar profiel op linkdin is verwijderd en bestaat niet meer.
Ik hoop dat ze die jongetjes snel vinden.Ik denk toch dat ze meer bij moeder en schoonvader moeten kijken en zoeken.Een moeder reageert aleen zo cooll als je er zeker van bent dat je kinderen veilig zijn.

Betreft esther is er vrij weinig over bekend.

Anoniem zei

Anoniem zei...
Algemeen bekend dat ie zich heeft verhangen aan een klimrek waar ook fotos van zijn. >>

stuur link van die fotos dan ,
ik vid het vreselijk wat er is gebeurt , zouden de ouders hier allebij iets van af weten >? nee moeder iris is er kapot van

rust zacht lieve kleine mannetjes <3
rust maar lekker uit <3 <3 <3

15 mei 2013 18:18

Anoniem zei

Zo kapot is iris niet,gezien haar facebook reacties

Anoniem zei

Esther is voorzitter van de jeugdcommissie van de tennisvereniging in Loenen. Ze heeft verteld dat Iris bezig was om vader en kinderen van elkaar los te weken, zowel via juridische weg als door het bewerken van de kinderen, zodat ze hun vader niet meer wilde zien.

Anoniem zei

Gaat om L.T.C. Loenen.
Esther Kelder, voorzitter, telefoon: 06-46315396

Anoniem zei

zullen we geen telefoonnummers hier plaatsen?? Dat lijkt me niet gepast.

Anoniem zei

ik vermoed dat de moeder wel wist waar kinderen waren..want op 8mei..was zij ook in de lift gestapt.als laatste in de lift..daarvoor was een getinte man met de jongste zoon..ook bij lift..hij was niet zo happy..totdat de blonde vrouw in lift kwam..die ik herken als de moeder van de kinderen .dus dan zou de vader de kinderen niet kunnen hebben vermoord..dat iemand hem dat wil aanrekenen..is begrijpelijk na verhaal van moeder..ik vind dat verdacht..want als de vader al dood was..zie ik niet hoe hij na 8mei zijn kinderen kan ombrengen..dus .

Anoniem zei

tevens dat op station slinge in r,dam was.bij de lift.op 8mei..omstreeks hlf 5..ik heb daar toen een melding van gemaakt..vanwege ik op vrijdag tv zag dat t om de vermiste kinderen..van zeist was..heb ik toen melding van gemaakt.bij de politie en nog 2mensen die toen belast was..wanda en patrick..vd pvv..naar aanleiding van vermissing..toen.vr.grt.