woensdag 8 mei 2013

Wie was Jeroen Denis? Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?

Wie was Jeroen Denis? Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?

Wie was Jeroen Denis?
Wie was Jeroen Denis?Zie ook: Ronald Plat. Evangelist of debiel?

Zie ook: Ruben en Julian zojuist dood gevonden... Drama voor Iris van der Schuit compleet

Zie ook: Ruben en Julian | Plaats hier je condoleances


Sinds maandag 6 mei 2013 hebben we er in Nederland weer een familiedrama bij. Vader Jeroen Denis heeft zicht van het leven beroofd, hij werd levenloos gevonden in Het Doornse Gat. Zijn kinderen Ruben en Julian van der Schuit zijn maandagavond rond 8 uur voor het laatst gezien. In Doorn is de politie op zoek naar Julian (7) en Ruben (9) uit Zeist.


Zie ook: Jeroen Denis droeg geen onderbroek!


Zie ook: Jeroen van der Schuit

Zie ook: Iris van der Schuit
Omdat de vader zelfmoord heeft gepleegd wordt voor het leven van de jongens gevreesd. In Het Doornse Gat, een uitgestrekt, bosrijk gebied bij Doorn, hebben ruim honderd agenten, mariniers en spoorzoekers van het Korps Mariniers uren vergeefs naar het duo gezocht. Bij de massale zoekactie werden ook paarden, speurhonden en helikopters ingezet. De naspeuringen werden vannacht om twee uur afgeblazen en worden vandaag niet hervat.


Zie ook: Bloemen bij Doornse Gat voor Jeroen Denis

Zie ook: Wie is Esther Kelder?


Wie was Jeroen Denis?

-Jeroen Denis werd geboren op 12-jan-1975
-Jeroen Denis is 38 jaar geworden
-Jeroen Denis was de vader van de 9-jarige Ruben van der Schuit
-Jeroen Denis was de vader van de 7-jarige Julian van der Schuit
-Jeroen Denis was gescheiden van zijn ex-vrouw Iris van der Schuit uit Zeist, zij is brandweervrouw
-Jeroen Denis had tot 1.5 jaar geleden 2 jaar lang een vriendin, met de kinderen van die ex-vriendin speelden Ruben en Julian in het Bunderbos
-Jeroen Denis reed een blauwe Hyundai Getz met het kenteken 08-NT-BV
-Jeroen Denis werkte als fysiotherapeut voor Onink & Brakké in Doorn
-Jeroen Denis werkte als fysiotherapeut voor SMC de Bron in Vinkeveen
-Jeroen Denis was eigenaar van Sined - Interventies in Vleuten
-Jeroen Denis woonde sinds enige tijd in Vleuten samen met zijn nieuwe vriendin
-Jeroen Denis heeft de laatste dag en nacht van zijn leven voorbereid, vermoedt de politie
-Jeroen Denis heeft zichzelf verhangen
-Jeroen Denis had de maandagmiddag voordat hij zich verhing een afscheidsbrief geschreven op zijn computer. In deze afscheidsbrief staat niets over zijn kinderen.

Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?
Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?

Waar zijn Ruben en Julian van der Schuit?


Zie ook: Leven Ruben en Julian van der Schuit nog?-Ruben en Julian van der Schuit worden gezocht in de buurt van Doorn omdat hun vader daar gevonden is
-Ruben en Julian van der Schuit worden ook gezocht door de politie in Duitsland, België en Luxemburg. Dit omdat hun vader voor het laatst getankt heeft in het Limburgse Beek.
-De familie van Ruben en Julian van der Schuit hoopt dat de twee jongens ergens zijn ondergebracht voordat hun vader zichzelf doodde.
-De politie beschikt inmiddels over aanwijzingen dat zijn twee zoontjes zich ergens in het Bunderbos bevinden. Het Bunderbos ligt tussen Elsloo en Bunde in Zuid-Limburg. Het Bunderbos is zeer rijk aan bronnen en beekjes.

Inmiddels is de zoektocht naar Ruben en Julian van der Schuit in het Bunderbos ook donderdag weer gestaakt. Gisteren gebeurde dat omdat het te donker werd. Vandaag aan het eind van de middag werd de zoektocht gestaakt omdat het gehele gebied inmiddels is uitgekamd. De politie gaat ervan uit dat Ruben en Julian van der Schuit NIET in het Bunderbos zijn. Maar waar zijn de jongens dan wel?


Ruben Milan van der Schuit

Ruben Milan van der Schuit
Ruben Milan van der Schuit
Ruben Milan van der Schuit is 9 jaar, heeft een mager postuur, donkerblond haar en een litteken in zijn wenkbrauw boven zijn rechteroog. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een blauwe spijkerbroek, een zwart T shirt van het merk Oli en een zwart vest van het merk Mexx. Hij was verder in het bezit van een rode schooltas en een gymtas met spullen.Julian Duncan van der Schuit

Julian Duncan van der Schuit
Julian Duncan van der Schuit
Julian Duncan van der Schuit is 7 jaar, heeft een normaal postuur, sproeten in zijn gezicht, donkerblond haar en een litteken op zijn neus. Hij droeg een bruin vest, een blauwe spijkerbroek, een T shirt met camouflage print, een zwart lederen jas en een zwarte Nike sportschoenen. Verder was hij in bezit van een blauwe schooltas en een gymtas met spullen.

3.287 opmerkingen:

1 – 200 van 3287   Nieuwer›   Nieuwste»
Anoniem zei

Wat me opviel was getankt was er 22.15 volgens de media bij Neerbeek (LI) en bij de brug van Rhenen 1.40 is de auto van die vader gesignaleerd .Dat is een erg lange reistijd want via googlemaps doe je er 1.33 uur over .

Anoniem zei

Dat viel mij ook op ja. Ik hoop dat ze nog leven en veilig zijn...

Anoniem zei

Wie hoopt dat niet ,ik denk heel Nederland ...Toch moet je denk ik het ergste vrezen en reeel zijn die jongetjes als ze niet worden vastgehouden zouden anders allang toch wel de bewoonde wereld tegen komen en iemand moet ze dan ook kunnen zien en ze hebben de leeftijd dat ze kunnen praten .Het is niet verkeerd denk ik alle natuurgebieden te onderzoeken langs de route van googlemaps Neerbeek-Rhenen en ook tussen Rhenen Doornse gat .

Anoniem zei

Dat is inderdaad een vrij lange reistijd. De vraag die ons dan rest: Waarom is de vader helemaal naar Beek gereden met zijn zoontjes?

Hopelijk zijn de beelden van de auto bij Rhenen van dusdanige kwaliteit, dat kan worden gezien of de zoontjes daar nog in de auto zaten.

Zo niet: dan zijn de broertjes zo goed als zeker in Nederland (en niet over de grens) achtergelaten.
Zo wel: Dan kan een groot gebied worden afgestreept.

Anoniem zei

altijd die autochtone witte he, met hun kindermoord en pedofilie.

Anoniem zei

Als men beelden heeft bij Rhenen is het misschien ook een idee om de Webcam van de ANWB bij de A50/A73 (ter hoogte van Ewijk) te checken op beelden.

Als de vader vanuit Zuid-Limburg richting Rhenen is gereden, is de kans groot dat hij hier voorbij is gekomen.

Zie de link voor de webcam. Beelden zijn vaag, maar horen door de politie te kunnen worden verbeterd.

http://www.anwb.nl/cameras/camerabeelden/jsp/index.jsp?paramImageNaam=Ewijk

Anoniem zei

Idd grote kans dat hij daar langs is gereden en de beelden van die webcam bruikbaar zijn ...Goede input hier ... Om terug te komen op de vraag wat hij in Neerbeek deed woonde hij in Limburg ?Of samen met een vriendin in Vleuten?

Anoniem zei

http://www.dichtbij.nl/maastricht/regionaal-nieuws/artikel/2792318/vermiste-ruben-en-julian-speelden-af-en-toe-in-het-bunderbos-met-andere-kinderen-.aspx

Anoniem zei

Wat ook een scenario geweest zou kunnen zijn is dat de vader ergens een recreatieverblijf geregeld had in de omgeving van waar hij die avond getankt heeft. Mogelijk is het goed om in de omgeving van zijn tankstop alle recreatieverblijven te checken op vreemde omstandigheden.

Anoniem zei

Wat mij nog meer op viel is dat ik het maar vreemd vond dat al de vader met een nieuwe vriendin samen woont.Die er niet bij is, lijkt mij dus heel normaal.Plus de rijtijden kloppen niet! En waarom zou die vader zelfmoord plegen als die inmiddels met een nieuwe vriendin samen woont???

Groetjes Roos

Anoniem zei

Ik denk dat de kans groot is dat Jeroen een midweek geboekt had in een bungalowpark, de jongens daar achtergelaten heeft (dood of levend) en toen zelfmoord heeft gepleegd. Zou vandaag aan het licht moeten komen.

Anoniem zei

Alles moet men uit de kast trekken ook mogelijke verblijfplaats daar in Limburg vakantiepark en dergelijke .Beelden analyseren maar ook zijn gsm als hij die bij zich had waar die gsm contact maakte met zendmasten om te kijken waar hij langere tijd is geweeest .Je zou denken dat al die data binnen de kortste keren je iet mee kon ...

Anoniem zei

Dit zou kunnen verklaren dat er zoveel tijd zat tussen het tanken in limburg en het passeren van de webcam bij rhenen. Hij moest ze eerst naar de vakantiewoning brengen, hopelijk alleen om afscheid van ze te nemen nadat hij ze in bed had gelegd. Kan daarna deur afgesloten hebben. Ik zou zeggen: check alle vakantiewoningen in die omgeving, er is nog hoop!

Anoniem zei

Laten we hopen dat er nog hoop is,echt alles uit de kast halen is goed ik denk dat heel Nederland dat wil maar ook goed alle gsmdata als die er zijn over de tijdstippen in kaart brengen .Ook de lijkschouwing kunnen die meer zeggen over tijdstip overlijden van die man dan kun je weer kijken hoelang hij ongeveer heeft gedaan om van Rhenen naar Doornse bos te komen ....

Anoniem zei

Misschien kan er gekeken worden naar de hoeveelheid benzine die is getankt. In de meeste gevallen tankt men de auto vol. Vergelijken met de hoeveelheid benzine die er nu momenteel nog in zit.Verbruik van type auto en kan bij benadering het aantal km's berekend worden die hij nog gereden heeft.E.e.a in combinatie met de tijd(stippen).'s Morgenvroeg gevonden, tijdstip overlijden kan ook 4 uur 's nachts geweest zijn. Mobiele telefoons reageren met sms als je de grens overgaat. Laptops/computers historie, betalingen bv vakantiewoningen e.d. Als je van plan bent om zelfmoord te plegen ga je alleen op vakantie en neem je je kinderen niet mee. Hij is niet zomaar naar Neerbeek e.o. gereden. Waar tref je iemand het hardste mee? De kinderen.Zelfmoord gepleegd omdat hij niet verder kon leven na zijn daad. Zo zie ik het. Ik hoop echt dat het anders is!

Anoniem zei

Denk dat moeder niet voor niets een beperkte omgangsregeling wilde, ze was hier al bang voor..

Anoniem zei

we lijken wel op Csi pogen te reconstrueren .Dat met die benzine is idd een goed iets ...Je kan daaruit opmaken hoever er gereden is

Americano zei

Wat een bitch zeg die ex vrouw van hem ze heeft hem gewoon de dood ingedreven. Vrouwen vertrouw ze niet ....

Americano zei

Natuurlijk vind ik het vreselijk wat haar overkomt ,dit wens je geen een moeder toe. Maar ze heeft er zeker aan bijgedragen .

johnh zei

Je kunt tegenwoordig toch ook de gsm peilen door facebook die bijhoud waar je vandaan fotos maakt en ook de verbinding die constant in takt word gehouden via de sataliet ,en als hij dan langere tijd in een bepaalde omgeving is geweest ,kunnen we daar zoeken .gr John

Anoniem zei

maandagmiddag was ik in het Steinerbos; ik zou er bijna een eed op durven doen dat ik de jongste gezien heb; spelend in de zandbak met het graafmachientje. zou overeen kunnen komen met een midweekje vakantie in limburg.

Anoniem zei

anoniem heb je dit gemeld bij de politie van het steinerbos??

Anoniem zei

toen (maandagmiddag)was de vermissing nog geen issue en niet bekend. Of er in het Steinerbos camera's aanwezig zijn weet ik niet; als wel dan zouden die bekeken kunnen worden. Het gaat dan om de opnames rond de klok van 14.30 uur en daarna.

Anoniem zei

Ik zou het wel melden, de politie zegt al zelf "alle tips zijn welkom, en worden serieus bekeken".

sam zei

ja ik zou het ook melden hoor als ik jou was, misschien kunnen ze er wel wat mee, misschien hebben ze daar wel een huisje geboekt voor vakantie ofzo.

Anoniem zei

Natuurlijk melden bij de Politie.
Had eigenlijk al veel eerder gedaan moeten worden!!

Anoniem zei

ik heb een heel raar vermoeden dat die vriendin van Jeroen hier achter zit. Dat zou wel veel verklaren, hebben ze haar al verhoord?

Anoniem zei

Ik begrijp dat Iris en Jeroen in 2010 uit elkaar zijn gegaan. Vader had of kreeg toen al vrij snel een relatie met een vrouw uit Neerbeek. Deze relatie duurde 2 jaar en het is nu 1,5 jaar uit. Blijkbaar had hij al vrij snel weer een nieuwe vriendin, want hij woonde met haar samen. Waarom reed hij naar de plaats van zijn ex-vriendin? Maar heeft hij haar niet bezocht?

Anoniem zei

Misschien wederom problemen met zijn nieuwe vriendin. Een flink aantal mannen is gekrenkt als ze het gevoel hebben te zijn afgewezen...

inge zei

Ik heb een vermoeden (ik ben geen helderziende) dat hij ze ontvoerd heeft de grens heeft overgezet en dat hij ze bij iemand gebracht heeft en ze daar niet meer weg kunnen.

Anoniem zei

Bij de politie gemeld dat ze mogelijk gezien zijn in het Steinerbos.

Anoniem zei

Camera's van Sabic al geraadpleegd? Wegomlegging begint ongeveer ter hoogte van het tankstation. Via die weg kom je binnendoor via het Makadoterrein in Elsloo uit.

Anoniem zei

Wat ook een vraag is.. waar zijn de paspoorten van de kinderen en is het traceerbaar waar die gebruikt zijn als legitimatie of als reisdocument.

inge zei

Het is natuurlijk maar de vraag of de kinderen paspoorten hebben. 7 en 9 jaar en misschien laatste jaren niet met vakantie in het buitenland geweest.

Anoniem zei

Ik hoop echt dat hij de jongens ergens levend heeft achtergelaten, bij iemand.. maar vrees dat hij ze (terwijl ze lagen te slapen?) om heeft gebracht. ik denk dat ze in dat geval bij hem in de buurt moeten zijn, begraven? in dat geval moet hij vieze kleding / handen hebben.. waarom zou je nog uren gaan rijden en in Doorn of all places jezelf opknopen. vreemd, darom denk ik dat hij zichzelf in hun nabije omgeving heeft opgeknoopt.
Je hoort ook niets over zoekactie in de tuin van zijn huis.. en hoe zit het met zijn familie, vriendin, kennissen? dit moét opgelost worden.

Anoniem zei

hopelijk komt er snel nieuws van de recherche,
bankpas gebruik, telefoon en sms historie, computer, camera beelden, getuigen?
Welke rivieren heeft hij overgestoken op weg naar Doorn? hij kan ze in het water hebben gegooid na ze te hebben omgebracht.. hij moet iets vreselijks hebben gedaan om tot zelfmoord te komen, maar hoop dat het tegendeel waar is.. sterkte familie en vrienden, Nederland denkt massaal met u mee.

inge zei

ze leven nog dat voel ik

Anoniem zei

Waarom al die focus op de bossen? Als je de route van Neerbeek naar Rijnbrug bekijkt heeft hij ook langs rivieren en plassen gereden, o.a. de Nederrijn en Kraayenbergse plassen. Ik zou verwachten dat juist daar snel gezocht wordt, als ze daar gedumpt zijn dan wordt de kans steeds kleiner dat ze gevonden worden. In een bos zijn ze nog terug te vinden, in zee niet meer.

Yvette Hoitink zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Ik voel debat aankomen waarom het zo moeilijk is een kaart maken waar de Gps de plaats bepaalt van Mob foon met tijden erbij .Dat moet toch binnen no time te maken zijn als Jeroen Denis een foon bij zich had ?

ralph kuhl zei

Als je met je kinderen zo ver rijdt heb je ook een plan. Als je de tijdlijn bekijkt en hij zich van zijn kinderen zou ontdoen in limburg dan had hij er maar een uur en vijftien minuten voor. Dan blijft er nog een radius over van ongeveer een half uur. Dat houdt in dat vanaf neerbeek nog ongeveer 25 km oostelijk of zuidelijk gezocht moet worden. Nabij de afslag neerbeek ligt ook een Mac.D. kinderen willen ook eten moete waard voor camera beelden te checken.
Ik hoop dat ze levend gevonden worden.

Anoniem zei

Het kaartje schijnt er te zijn alleen ze missen een deel van de route .Batterij op lijkt me sterk foon uitgezet bewust denk ik eerder ...http://nos.nl/artikel/505451-route-vader-broertjes-deels-bekend.html

Anoniem zei

deze twee jongens zijn gedood door hun vader waarschijnlijk heeft hij ze ergens begraven in Vleuten daar is hij goed bekend misschien bij t lint van woerd na zijn daad is hij als een gek gaan rondrijden om een plek voor hem zelf te vinden

Anoniem zei

Het is maar een gedachte, maar zou het mogelijk kunnen zijn Jeroen Denis zichzelf onder dwang heeft verhangen en dat Ruben en Julian vervolgens naar het buitenland zijn ontvoerd?
Ik hoop zo dat ze gezond en wel terugkeren.

Joey zei

Het is wachten op bruikbare beelden van de auto na 22:15 uur (Tankstation, Beek). Op het moment wordt veel gezocht bij het Doornse gat, maar wat als blijkt dat de kinderen bij (bijvoorbeeld) Rhenen (01:40 uur) al niet meer in de auto zaten?

In dat geval kunnen we met zekerheid zeggen dat tussen 22:15 uur (Beek) en 01:40 uur (Rhenen) 'iets' is gebeurd, waardoor de kinderen nu spoorloos zijn. Dan kan er een nieuwe kaart worden gemaakt met plekken waar de vader tussen die periode met zijn kinderen is geweest.

Blijken de kinderen nog wel in de auto te zitten om 01:40 uur, dan komt het in beeld dat de broertjes rondom Doorn kunnen zijn.

Anoniem zei

Nog een scenario: kinderen zijn tijdens het tanken gekidnapt waarna vader zich in gezelschap van handlanger (onder dwang) opgehangen heeft.

Anoniem zei

Kan me gewoon niet voorstellen dat deze man zijn kinderen omgebracht heeft. Begrijp uit de reacties uit zijn omgeving dat het een sociale man betrof die gek op zijn kinderen was.

Nathalie zei

Zojuist gelezen dat er pas vanaf Rhenen tot en met Doorn een GPS signaal van zijn mobiel traceerbaar is. Politie vermoed dat voor die tijd zijn mobiel uitstond. Ik denk een bewuste keuze. Voor die tijd wilde hij kennelijk voorkomen dat zijn jongens zijn plannen zouden dwarsbomen, een jongen van 9 weet tegenwoordig denk ik precies hoe een mobiel werkt. Daarnaast heeft hij hem ook aangezet met het oog op zijn naderende zelfmoord, zodat politie direct familie etc zou kunnen informeren. Met het oog op het aanzetten van zijn mobiel heb ik het sterke vermoeden dat er dus, voordat hij de Rhenense brug over reed, al iets gebeurd moet zijn met de jongens. Het traject Neerbeek-Rhenen was sowieso te lang. Ik woon een half uurtje bij Doorn vandaan en ga zo om 11 u zoeken. Tegen beter weten in want we kunnen beter langs het traject zoeken. Er worden 450 mensen verwacht. De onzekerheid van de moeder is hartverscheurend. Thuisblijven en niets doen is geen optie.

Joey zei

Inderdaad. De reistijd tussen Beek en Rhenen is ook te groot. Hij heeft 3 uur en 25 minuten gaan over dit stuk, terwijl dit normaal valt af te leggen in hooguit 1 uur en dertig minuten.

Gedurende die periode moet iets gebeurd zijn. Hopelijk zijn er beelden van ergens midden in Limburg, dat zou al een hoop informatie geven.

Anoniem zei

Ik heb dat al aangehaald dat het gat in de tijd verdacht is .waar is Jeroen Denis dus geweest na het tanken ?Familie nog kennissen waar zijn zoons zijn ondergebracht ect of heeft hij ze vermoord en ergens verstopt natuurgebied ,camping ,bungalowpark ? Nog een vraag een korte vakantie had die het over toen hij zij zoons ophaalde heeft hij ergens iets gehuurd vooruit betaald zijn bankgegevens moeten ze ook goed nakijken en in kaart brengen ....

Anoniem zei

Precies! Ze zitten (dood of levend) in een bungalowpark in Limburg, kan niet anders!

Anoniem zei

Niemand aan de optie mergelgrotten bij Sint-Pietersberg gedacht? Niet zo ver van het Bunderbos..
Het schijnt dat kalk een lichaam binnen een maand onherkenbaar kan verteren.

Anoniem zei

De vader zou hebben gezegd een korte vakantie te willen houden met zijn kinderen. Maar heeft hij dit echt gewild of was het slechts een plan om de kinderen mee te krijgen? Als hij nergens een betaling heeft gedaan, kunnen we uitsluiten dat de gebroeders in een vakantiepark zijn.

Anoniem zei

Als de vader naar de Mergelgrotten is gereden, moeten hier camerabeelden van zijn.

ralph zei

Ik denk dat ze in limburg moeten zoeken. Je rijdt niet zo'n afstand om te komen tanken ook al is het in limburg een paar cent goedkoper. Vakantiepark onwaarschijnlijk niet binnen een half uur van neerbeek. Wel diverse campings. Maar ook genoeg natuurgebied brunssumerheide (bekent van nikki verstappen). Dan in een grote bocht richting valkenburg/maastricht diverse bossen met grotten en andere spelonken. Allemaal haalbaar in een uur en 15 min. En dan naar rhenen.

ralph zei

Ik hoop dat aan dit drama snel een einde komt.
Ik kan me niet voorstellen wat iemand bezielt.
Als vader van 3 kids kan ik me niet voorstellen mijn kids iets aan te doen. Dat iemand zijn partner iets aandoet kan ik nog begrijpen, door een vechtscheiding of zo... maar je kids? Nee dat nooit.
Hartverscheurend vindt ik het.

Anoniem zei

Als de kinderen inderdaad gedood zijn (en daar lijkt het wel op helaas), wijst alles er op dat het geen opwelling is geweest, maar een voorgezet plan. In dat geval is de korte vakantie een smoes geweest en is er waarschijnlijk helemaal geen accommodatie in Limburg gehuurd. Het is raar dat hij de kinderen 's ochtends vroeg ophaalt voor de korte vakantie en pas 's avonds bij donker naar de vakantiebestemming vertrekt. Een vader die zo veel van zijn kinderen hield, dumpt ze niet zomaar ergens en al helemaal niet in het water. Die begraaft hen. Vermoedelijk op of vlakbij een plek waar ze ooit gelukkig zijn geweest. In Limburg was de familie vaker geweest. Ze kenden de omgeving. Ze zijn daar ooit gelukkig geweest. Er is inderdaad een tijdgat tussen het tanken en de Rijnburg. In dat tijdsbestek moet het gebeurd zijn. Ik vermoed dan ook dat hij de kinderen in Limburg heeft begraven. Kan alleen niet goed plaatsen waarom hij vervolgens weer helemaal terug naar Doorn is gereden. Het kan zijn, dat hij helemaal van het padje was na de daad en op de automatische piloot is weggereden, terug naar huis. Eenmaal in de buurrt van Doorn kwam het volle besef van wat hij gedaan heeft. De rest is bekend. Een andere reden kan ook zijn dat hij niet gewild heeft dat de moeder wist waar de kinderen waren. Who knows. Nog een laatste mogelijkheid (maar m.i. minder voor de hand liggend): toen hij hen in Limburg wilde begraven, werd hij op het laatste moment gestoord en is vervolgens met de overleden kinderen in zijn auto (niet zichtbaar voor de camera's) gaan rijden, terug naar Doorn of ergens in de buurt, op zoek naar een altnatieve begraafplek, maar ook weer in de buurt van een plek waar ze ooit gelukkig waren. Ik zou er overigens ook niet van staan te kijken als ze vlak bij de algemene begraafplaats van Doorn te vinden zijn.
BELANGRIJK: als deze theorie zou kloppen (en het inderdaad een vooropgezet plan was), dan heeft hij mogelijk van tevoren al de graven gegraven. Het is m.i. dan ook heel verstandig om zijn gangen in de laatste twee voorafgaande dagen na te gaan. Ik ben benieuwd of ze dié GSM-routes al in kaart hebben gebracht!!!

inge zei

En ik blijf maar steeds het gevoel houden dat ze nog leven en hij ze de grens over heeft gezet en ze ergens ondergebracht zijn om die moeder een tijdje te laten creperen van angst en ze over een tijdje weer opduiken. Ik hoop zo dat mijn gevoel juist is!!!!!!

Anoniem zei

@Inge 12:34:
Was dat maar waar. Maar klinkt niet erg realstisch: "hé joh, wil jij mij 2 zoontjes vestoppen en niks zeggen, zodat ik me ergens rustig kan gaan ophangen?". "o ja, knul, natuurlijk." Inge, dit is wel erg wishful thinking.

inge zei

@Anoniem, ja daar heb je wel een beetje gelijk in maar mijn gevoel zegt dat ze nog leven. Geen idee waarom ik dat gevoel heb. Maar ja zoals jij het beredeneerd is ook wel inderdaad, dat zou denk ik geen enkele vriend of vriendin doen denk ik.

Anoniem zei

Ik denk niet dat het op de route Neerbeek terug via Rhenen naar Doorn is gebeurt. Waarom rijd je eerst naar Neerbeek (dat is verder!) en dan weer terug om daar vervolgens je kinderen iets aan te doen? Ik denk dat hij Neerbeek voorbij is gereden en dat hij daar met iemand heeft afgesproken die de kinderen van hem heeft overgenomen. Je zegt dan inderdaad tegen je kinderen dat ze spulletjes moeten pakken voor een korte vakantie. Dit zou zijn ex vriendin kunnen zijn die daar woont. Ik heb gelezen dat de man mogelijk gokschulden had. Zou het kunnen zijn dat hij bedreigd is of dat er gedreigd is zijn kinderen iets aan te doen en dat hij ze in veiligheid heeft willen brengen? De moeder kon hij het niet vertellen omdat er onlangs een uitspraak was gedaan via de rechter en dit zou misschien bevestigen dat zij gelijk had dat ze haar kinderen niet bij hem wilde laten. Hij heeft misschien afgeproken met de persoon die hem hielp dat ze 5 tot 7 dagen zou moeten wachten met het vrijgeven van informatie - de kinderen hebben meivakantie - omdat hij ging proberen zelf van die mannen die hem bedreigd hadden af te komen. Vervolgens heeft hij met die mannen afgesproken in het Doornse bos. Helaas is het slecht voor hem afgelopen. Maar hij wist in ieder geval dat zijn kinderen veilig waren bij iemand die de kinderen goed kennen en misschien heeft hij zichzelf opgeofferd of is hij vermoord. Iemand die ten einde raad is gaat zoiets niet plannen, maar loopt er al langer mee in zijn hoofd en vecht ertegen en uiteindelijk wordt het hem of haar te veel en dan doet hij of zichzelf wat aan waarbij hij de kinderen mee neemt. Maar die gaat niet dekinderen met voorbedachte rade vermoorden. Ik geloof hier echt allemaal niets van. Ik denk dat die man gechanteerd is of iets dergelijks en dat hij de kinderen in veiligheid heeft gebracht.

Anoniem zei

Ik heb het gevoel dat ze nog in leven zijn. Ze zijn op vakantie gegaan en zijn nu ergens opgesloten in een huisje/bungalow/caravan.. Mijn gevoel heeft altihd gelijk gehad. Ik hoop echt dat mijn gevoel nu ook klopt.

inge zei

Ja ik heb dus precies hetzelfde gevoel hoor!!! Volgens mij leven ze nog en misschien inderdaad wat anoniem hierboven schreef zou ook een theorie kunnen zijn. Misschien is hij inderdaad vermoord.

Anoniem zei

ja maar als ze opgesloten zitten in een huisje, ze zijn toch wel zo oud om dan te kunnen ontsnappen? door bv een raam in te gooien. geloof niet dat ze dan op de bank gaan zitten wachten totdat iemand hen komt halen. en dan zijn er vast wel meer mensen op dat park die wat ontdekken (geschreeuw oid) Ik denk dat hij ze heel goed verstopt heeft, en dat ze niet meer leven. ik hoop van harte dat ik geen gelijk heb!! en als hij alles met voorbedachte rade gedaan heeft, heeft hij ook vast zitten klooien met die afstanden, om verwarring te schoppen. Voor de familie heel veel sterkte, wat een drama.

Anoniem zei

Als er al een accommodatie gehuurd is in Limburg, dan kan je daar toch ook nachecken of daar wat verhuurd was, en onder welke naam dat stond? En misschien dat daar ook camera's hangen. En inderdaad, misschien is het handig om ook de ex-vrouw van hem na te checken, ook om te weten te komen wat ze weet van de ophanging van de man. Misschien evt. samenwerking tussen man en vrouw?

Anoniem zei

Mensen met depressie's doen heel rare dingen,ook tegenover alles waar ze het meeste van houden !! want die willen ze dan voor altijd met zich meenemen !! dit is een regelrechte nachtmerrie voor de moeder !ik kan me niet voorstellen dat er nog een volwassen persoon bij betrokken is geweest(drama's die je steeds vaker hoort

Anoniem zei

@Anoniem: je verhaal is op zich legitiem. Echter, als je met iemand moet afspreken voor je gokschulden dan ga je niet eerst de kinderen halen. Die zijn dan veiliger bij hun moeder. Dat is een raar puzzelstukje.

Anoniem zei

@Anoniem:

"Anoniem zei
Ik heb het gevoel dat ze nog in leven zijn. Ze zijn op vakantie gegaan en zijn nu ergens opgesloten in een huisje/bungalow/caravan.. Mijn gevoel heeft altihd gelijk gehad. Ik hoop echt dat mijn gevoel nu ook klopt."

Ik hoop dat je gelijk hebt, alleen, dan zouden ze nu al moeten zijn gevonden door beheerders van dat bungelowopark. Als kind krijg je ook honger.. dan ga je naar de receptie. Het is nu al zo bekend in Nederland (betreffende de vermissing), dus dan zouden ze al gevonden moeten zijn.

Ik begin wel steeds meer te vrezen dat hij de jongetjes heeft omgebracht..

Anoniem zei

Onderstaande heb ik ook gedacht ook in combinatie met de al lang niet meer in gebruik zijnde champignon kelders, maar de zandafgravingen op de Utrechtse heuvelrug daar hoor ik niemand over ... ook raar, ik heb daar de politie over gebeld, maar geen actie noch een reactie van hun verder ....

Anoniem zei

Niemand aan de optie mergelgrotten bij Sint-Pietersberg gedacht? Niet zo ver van het Bunderbos..
Het schijnt dat kalk een lichaam binnen een maand onherkenbaar kan verteren.
11 mei 2013 11:30

Anoniem zei

Dit zou wel heel luguber zijn brrrr

jeroen v r zei

Ik ga ook nog steeds voor een negatief scenario. Bovenstaande mensen noemen voorbeelden van zaken die realistisch kunnen zijn. Jeroen heeft waarschijnlijk zo'n ontzettende haat opgebouwd richting zijn ex, dat hij haar tot op het bot heeft willen krenken.

Dit lukt alleen als de vermissing van je dierbare kinderen altijd een vraagteken blijft.

In dat geval moet je grondig en intelligent te werk gaan. Het voorbeeld van de mergelgrot hierboven kan dat bijvoorbeeld zijn. Ik geloof daarnaast nooit dat de wijze waarop de twee jongens eventueel zijn omgebracht gruwelijk is geweest richting de kinderen zelf. Het is natuurlijk altijd gruwelijk maar ik bedoel nu de manier waarop.

Deze zaak kent alleen verliezers, ook Jeroen, zelfs als hij daarnaast ook de dader is.

Ik denk niet dat de jongens ooit worden gevonden.

Ik vind vrijwel elke speculatie doorgaans ongepast en doelloos. Ik doe het nu zelf ook. Merk dat als de emotie hoog is, er kennelijk behoefte is aan het fenomeen "meedenken/speculeren". Althans in dit geval bij mij nu. Ik heb slechts op willen schrijven wat er in mijn hoofd nu omgaat.

Anoniem zei

Ik heb het idee dat ze nog leven en verblijven in het buitenland. Eerst in de belgische ardennen en later met auto reizen naar Frankrijk of Luxemburg. Alleen raar dat vader zelfmoord pleegt en kinderen achterlaat, dat kan ik niet verklaren maar ik gok ook maar wat. Ook ik weet niets zeker. Ik leef echt mee met moeder. Ik denk wel dat zij ook niet helemaal een lievertje was omdat ik denk dat zij veel gemanipuleerd heeft als het ging om de kinderen, hem helemaal in de tang had, hij niet meer wist wat hij hiermee aan moest. Ik hoop dat kinderen echt weer veilig bij moeder terecht komen echt!

Anoniem zei

wat een kutzooi allemaal. Zo erg dat ik de hele week al niet meer aan iets anders kan denken. En inderdaad die moeder is ook geen lieverdje geweest volgens mij

Anoniem zei

In ieder geval nu duidelijk hoe hij zo bekend rond Makado terrein en Neerbeek kon zijn om dat Tinq tankstation te pakken. Die tip was de politie paar dagen geleden sowieso al gegeven zonder dat van mogelijke ex bekend was. Het is met kinderen van die leeftijd dan raar dat ze niet naar de McDonalds even verderop willen. Of ze slapen al. Steinderbos is de reis niet waard. Nam ik toch de Valkenier. Midweekje vakantiepark met zwembad bij Bokrijk ligt eerder voor de hand. Veel bos ook daar.
Ritje van 20 minuten.

Anoniem zei

Dat tankstation staat er niet eens zo lang. Hij moet er dus vrij recent eerder zijn geweest

Anoniem zei

graag een bericht wissen, is nl. zeer discriminerend.
gaat over ons als witte met pedofilie en kindermoord. dit kan echt niet, weghalen dus!
staat bij 9 mei 2013-23:42
dank je wel.

en verder vind ik dit zo'n groot drama voor de moeder en verdere familie, onbeschrijfelijk, daarom heel veel sterkte gewenst. veel liefs XXX

Anoniem zei

@ anoniem 20:14 uur:
Ik ben het met je eens. Als dit een vooropgezet plan was, bestaat de kans dat hij in de voorafgaande dagen daar al is geweest om voorbereidingen te treffen. Ik ben benieuwd of ze zijn route van de laatste twee dagen ook al hebben kunnen achterhalen. Dat geeft wellicht aanknopingspunten voor nieuwe zoektochten.

Anoniem zei

Als dat ergens op die foto het bewuste houten klimrek met glijbaantje er aan is met die zandbak erbij in de buurt dan vraag ik me af of hij geen betere plek kon vinden. wel eens gehoord dat ene beticht van de bende van Nijvel zich aan gevangenisradiator verdaan heeft, maar die had weinig opties.

Anoniem zei

@ anoniem 20:42
Goed idee van je. Even wat terug in de tijd. Maar dat kan wel weken zijn. Gezien e.e.a vind ik de voorbereiding meer iets van laatste minuut wanhoop. Die omslag zou ik willen weten. En die omslag zit volgens mij in Neerbeek. Tegen 22:00 uur precies.

Anoniem zei

@ anoniem 20:45 uur:
Ik geloof niet in een last minute omslag. Je haalt 's ochtends vroeg je kinderen op voor een korte vakantie en vertrekt vervolgens pas 's avonds laat naar de vakantiebestemming? (de kinderen zijn 's avonds nog in Vleuten gezien). Het lijkt alsof hij het donker heeft afgewacht.

Anoniem zei

Sorry, moet zijn: @ anoniem 20:54 uur ipv 20:45

Anoniem zei

hij woonde net samen met zijn nieuwe vriendin, hier hoor lees ik niets over, zou die niets weten?
dit komt toch niet van de ene op de andere dag, dan zou toch zijn gedrag ook veranderen.
je hoort niets hier over, of uit zijn nabije omgeving.

Anoniem zei

Kruip in de huid van de "dader" ; ga uit van zijn gedachtegang en manier van handelen. Probeer weg te laten wat je zelf zou doen wat betreft pretpark Mc.D of i.d.
Als hij werkelijk zijn ex zou willen krenken en niet wil dat de kinderen snel gevonden worden, zou hij dan de kinderen in de buurt brengen van de plaats waar hij zichzelf van het leven beroofd? Logischerwijs gaat men daar het eerste en meest intensief zoeken. Gaat hij toch al 's morgens weg om 's avonds nog even in Vleuten zichtbaar te zijn. Wie hebben hen (alle drie?) gezien in Vleuten en is er met de kinderen gesproken; hebben ze iets verteld bv. hoe ze de dag hebben doorgebracht; wat ze gaan doen. Wordt er nog gezocht in het Limburgse? Mergelgrotten zou een optie kunnen zijn, maar niet alle ingangen zijn zomaar toegankelijk. En kun je daar dichtbij komen met de auto? Zijn er sporen van mergel of mengsels van mergel met andere grondsoorten te vinden aan de auto/banden/of i.d.? Als hij de kinderen heeft willen achterlaten, huur je dan iets reguliers (legitimatie nodig) of huur je via een particulier dat minder traceerbaar is? Heeft hij iemand willen en kunnen vinden die de kinderen onderdak biedt of verder mee op vakantie neemt. Wat was zijn binding nog met Limburg en met wie dan? Hoe vaak wam hij er nog en waarvoor dan? Fietsen? Wandelen? Motorrijden? En deed hij dat dan alleen of met anderen? Ook iets om naar te vragen/kijken. Had hij een vriendenkring opgebouwd in Limburg? Als ja, wat kunnen die vertellen?
Goede zaak om ook Limburg nog eens onder de loep te nemen. Anoniem M.

Anoniem zei

Steeds meer vraagtekens krijg ik bij het verstrijken van de tijd.
De vader is geen domme man wat zijn leerprestaties betreft. De moeder is volgens mij ook een sociale vrouw want als brandweervrouw sta je ook je leven te wagen voor andere.
Toch zijn er diverse vraagtekens die steeds groter worden.
Ik wil niet speculeren wat er allemaal gebeurt kan zijn. Maar in een korte tijd 2 kinderen verstoppen dat doe je denk ik ook niet vlakbij een rand van een bos of park. Dat de vader dit dan met voorbedachte raden al klaar had moeten hebben. Dan kan hij daadwerkelijk naar zijn ex in Beek langs geweest te zijn, om ook van haar afscheid te nemen.
Wat heeft deze vader zover gebracht dat hij hiertoe is gedreven?
Waar is jeugdzorg?
Waarom droegen de kinderen de achternaam van moeder?

Het is een wespennest en denk dat als die vader niet wil dat zijn kinderen gevonden worden hij hier ook voor gezorgd heeft! Maar hoe komt een vader tot deze wanhoop!
Met alle respect voor de familie van moeder want zelf moet ik er ook niet aan denken en wil ik niet in haar schoenen staan... Maar heeft de vader geen familie? Daar wordt met geen woord over gerept!

Mensen die hun leven willen beëindigen doen het toch wel. Je kijkt de mensen voor de kop, maar er niet in.

Ik hoop voor iedereen dat de kinderen snel gevonden worden, want eigenlijk houdt het iedereen bezig.

Sterkte voor ALLE directe familieleden en vrienden!

Anoniem zei

Het is door ieder die reageert juist zeer goed bedoelt en slechts om mee te willen denken ,de politie is ongetwijfeld deskundig en onderzoekt ongetwijfeld alle mogelijkheden , maar hoe meer goede ideeën hoe beter.
Verschillende reactie`s zijn goede theorieën , mogelijkheden die hopelijk onderzocht worden. (Zoals heeft Jeroen D. inderdaad zonder dat dit onder dwang gebeurde zichzelf opgehangen , is er door de recherche met de ex-vriendin gesproken , waarom eerst naar Limburg rijden ,daar ook vooral aanknopingspunten voor zoekgebied in kaart brengen en zoekactie`s, waterplekken daar inderdaad eerst , allemaal van belang te onderzoeken inderdaad.
Zijn er net over de nabije grenzen België en Duitsland ,ook foto`s van de kinderen door gegeven aan de media en politie aldaar ? (voor de zekerheid..)
(Bernard Jens was betrokken bij `Plaats delict`, laat hij anders onder `baat het niet schaad het niet `, van der Hurk/Tessa of die blonde mevrouw vragen ,uiteraard zonder media erbij / geen sensatie maar slechts voor het geval zij iets voelen. Dit zijn ook de enigste waarbij ik dat zou denken , omdat het voor de betrokkene al zwaar genoeg is ,en er alleen maar oprechte hulp op zijn plaats is.)
Puur alleen maar om de moeder en de kinderen (waar zij ook zijn in welke omstandigheid dan ook), familie en daarna de betrokken agenten en recherche tot steun te zijn komt deze reactie .
Hèèl veel sterkte .
RECHERCHE NEEM MOGELIJKHEDEN IN DIT FORUM `MEE` IN UW INZET ALSTUBLIEFT.

Anoniem zei

we weten natuurlijk niet wat de politie/recherche wel al allemaal weet. Ja, er komen steeds meer vraagtekens. Idd, waarom de achternaam van de moeder en is dit altijd zo geweest? Foto's van de kinderen en hun vader, zelfs van de auto; maar van de moeder? Alleen een oog dat door een rits kijkt. Bijzonder ook de uitspraak van de moeder "dat ze straks vol trots het met eigen ogen kunnen zien wat voor een hoop werk er voor hen verzet is".........

Anoniem zei

Zeker dienen alle opties meegenomen te worden. Maar volgens mij zijn de rechercheurs ook niet dom.
Die gaten daar zitten ze zelf ook mee in hun maag. Natuurlijk hopen ze op feiten waar die vader is geweest in de tussentijden.

Het is allemaal zeer complex. Ook ik hoop net als iedereen die meeleeft dat ze snel gevonden worden.... Want het is allemaal te triest wat er gebeurt is. Juist omdat iedereen ondertussen in het duister tast... En niemand dit een ander gunt.

Joey zei

Ik denk dat we alle mogelijkheden waarbij de kinderen elders ondegerbracht zijn of in een vakantiepark zijn achtergelaten in de prullenbak kunnen gooien. Je 'geeft' twee kinderen van 7 en 9 echt niet af om 22:30 uur 's avonds ook al heb je het plan gevat om zelfmoord te gaan plegen.

Logisch nadenkend kom je al snel tot de conclusie dat de vader zijn zoontjes tussen 22:30 (tankstation) en 01:40 (Rhenen) ergens heeft achtergelaten. Dit zal waarschijnlijk zuidelijker zijn dan (Neer)Beek en daarom ook de lange reistijd naar Rhenen verklaren.Ik stoor me eraan dat Beek op de routekaartjes van de vader wordt gebruikt als eindpunt, terwijl een tankstation in mijn eigen nooit een eindpunt kan zijn. Wellicht zijn de broertjes in een van de bossen waar de vader wel eens met hen is geweest en waar zij destijds mooie momenten hebben gehad. Een ideale plek dus om de broertjes een laatste rustplaats te geven.

Overigens: Iemand enig idee of de vader wel eens met zijn zoontjes in het natuurgebied De Hoge Kempen in Belgie is geweest? Dit ligt op zo'n 10 kilometer van Beek en is groter dan de meeste Nederlandse bossen. De provinciale weg, waar het tankstation aan ligt, loopt door dit natuurgebied. Het natuurgebied kent hoogteverschillen en is uitgestrekt genoeg voor een verstopplek. Overigens heb ik zelf meer het vermoeden dat de kinderen in Nederland zijn. Als ik het voor het zeggen had, zou ik de focus volledig leggen bij Zuid-Limburg en dan met name de gebieden zuidelijker dan Beek.

patricia zei

Hallo ik vind het verschrikkelijk wat de moeder en familie meemaakt.en dan de vader die dit zijn kids aandoet onbegrijpelijk.ik hoop dat de kids gezond en wel weer bij de moeder komen.ik heb zelf ook twee kids als ik dit lees hoop ik dat de kids snel terug zijn.dat vader zichzelf verhangt is zijn keus maar laat de kinderen met rust ze zijn puur onschuldig familie en vrienden en moeder heel veel sterkte gewenst in deze superzware strijd gr patricia

Anoniem zei

Ja ook zo vaag!
Ik zou me niet met een paar dagen kunnen berusten... Ja natuurlijk mist ze haar kinderen... Denk ook niet dat moeder erachter zit...
Maar deze vechtscheiding heeft veel stof doen opwaaien in het land. Triest over de rug van Ruben en Julian.

Ik zou gek worden!!! En me niet kunnen berusten met de woorden: dat ze trots kunnen zijn hoe iedereen met ze meeleven. Zij hebben een vader verloren, ook al is het zijn keuze.

Er klopt teveel niet! Zoals ik al eerder schreef.

Anoniem zei

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/05/11/politie-geeft-kaart-met-route-vader-van-vermiste-broertjes-vrij/

Op dit kaartje is te zien dat de vader liefst 2,5 uur tijd nodig heeft om van Rhenen naar Leersum te komen, terwijl dit normaal te doen is in een kwartiertje tijd.

Nu is mijn vraag: Is de auto geparkeerd @Leersum, waarna de vader wandelend naar het Doornse gat is gegaan? Misschien is de mobiel (GPS) achtergelaten in de auto, wat zorgt voor verwarring.

In ieder ander geval is het misschien handig om de natuurgebieden nabij Leersum nogmaals te doorzoeken. Hier zijn ook veel meren, die allemaal interessant zijn om eens na te checken.

Anoniem zei

Lijkt mij ook niet als je van plan bent om op vakantie te gaan met 2 jonge kinderen dat je dan s'avonds pas vertrekt vanaf huis, je mag s'middags al inchecken in bungalowparken. En als je alles bekijkt is hij dus van maandagavond 20.00 uur totdat hij gevonden werd dinsdagochtend om 08.00 uur op pad geweest. Dan heb je heel wat uurtjes doorgebracht. Tijdstip overlijden weet ik niet in ieder geval na 04.15 uur. Het blijft een raadsel in de tijden van beek naar rhenen/doorn en de tijd die daar weer tussen zit. Maar vind het knap als je 2 kinderen tegelijk kan vermoorden of de 1 heeft toe moeten kijken? Of is er 1 in limburg achtergelaten en 1 bij doorn ? Het blijft allemaal een vreemd verhaal Ik hoop dat de jongens heeeeel snel in goede gezondheid bij moeder gebracht kunnen worden.

hyfever zei

Zoveel open eindjes, zoveel medeleven en zoveel stil verdriet.

Wat betreft Zuid Limburg, daar kan hij een half uurtje hebben rondgereden om vervolgens de regio re verlaten. Waarom? Er zijn genoeg suggesties gegeven. Interessanter is het de route die hij terug heeft genomen.

Want, hij koos er niet voor om dezelfde weg terug te rijden. Als hij navigatie op snelste route naar Doorn had ingesteld, dan had hij dezelfde weg terug genomen.

Maar, hij is gesignaleerd op de brug bij Rhenen. En als je daar heen wil, dan is de route die hij vermoedelijk heeft genomen de meest logische.

Kom ik tot de redenatie dat hij een reden had om de brug bij Rhenen te nemen om naar Doorn te gaan. Dat maakt het gebied tussen Rhenen en Doorn belangrijk, want daar heeft hij veel tijd gespendeerd. Hij komt uit Wijk bij Duurstede, ook vlak in de buurt. Ik denk dat de Recherche alle mogelijke videobeelden in dit gebied moet opvragen, ook van de wegen rondom Wijk bij Duurstede, Amerongen etc. Daar liggen zijn roots, ik hoop zo dat de jongens opduiken, levend en wel.

Sterkte familie en naasten.

Anoniem zei

Typisch is de tijd tussen rhenen en leersum, 11 minuten te rijden.
Kijk daar eens in de bossen en langs de oever.

hyfever zei

Daar is men (en ik ook) al druk bezig geweest. Maar zoals je ziet is het een enorm bosrijk gebied. Voor iemand die bekend is daar (en dat was hij) is het niet moeilijk een verlaten plek te vinden.

Anoniem zei

Ik denk dat hij gewacht heeft tot het licht werd, voordat hij zijn laatste rustplaats koos. Daarnaast kan hij eerder vanuit Neerbeek naar omgev Eiffel gereden zijn en via Duiste grens terug snelweg op om vervolgens via Rhenen terug.. Wat verder opviel was dat de auto er schoon uitzag, in elk geval geen zware bossporen. Hoe dan ook erg triest allemaal....ik vermoed dat de onzekerheid nog wel even gaat duren.......vreemde Moederdag zo.

Anoniem zei

weet iemand of er morgen weer gezocht gaat worden door vrijwilligers,zo ja gaarne info
thx berrie

Anoniem zei


De kinderen verdienen het hoe dan ook, dat de rechercheurs
`iedereen rondom het leven van Jeroen` zullen ondervragen en spreken , om zo het gebeurde zoveel mogelijk in beeld te krijgen .
Met een streepje onder `iedereen`.(Een pyromaan staat soms ook bewoners van het verbrande gebouw te troosten , bij wijze van spreken.)
Om zo , alles wat er maar voor nodig is om de kinderen te vinden onderzocht wordt.
(Ook is het van belang er 100% zeker van te zijn , dat het zelfmoord betrof , om mogelijkheden uit te sluiten)
Hoe dan ook , wat er ook gebeurd is, het is enorm verdrietig voor de moeder , Jeroen de vader , en de kinderen dat hen dit is overkomen.
Veel sterkte met dit moeilijke verdriet.
Ook veel medeleven voor de nabestaanden van Jeroen.

Anoniem zei

Ben zelf moeder van twee lieve kindertjes ik moet er niet aan denken vindt dit zo erg hoop echt dat ze nog leven de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Wat ik ook niet begrijp is waarom je niks over die ex hoort zij woont.toch in limburg ze zouden haar hebben ondervraagd maar je.hoort er niks over ze weten volgens mij meer als wat.ze.in de media vertellen. Krijg soms het gevoel dat ze meer kunnen dan ze doen...

Anoniem zei

Ik heb politie gezegd dat ze grill auto moeten onderzoeken op insecten en vegetatie. Hoop echt dat ze het doen. Het kan iets zeggen over waar ze zijn geweest. Mergel, heide, bos etc. Sommige dieren/planten komen alleen in bepaald gebied voor.

Het zou mij overigens niets verbazen als hij in paniek is geraakt. Hij rijdt naar Limburg om met iemand te praten (ex) en ze is niet thuis. Dan rijdt hij terug en slaat alsnog hand aan zichzelf en kinderen.
Of ze liggen op symbolische plek in Limburg.

Wat ik me afvraag. Die kinderen moeten al die uren toch naar wc hebben gewild? Is hij nog ergens gestopt.

Dennis R zei

Belangrijk is welke bagage was er in de auto.
Snoeppapiertjes etensresten,kleding speelgoed,alle spullen. Daarnaast moet er gekeken worden naar zijn vakantieveilingen account( zijn vaak een jaar geldig, en misschien zijn ze eerder die kant op geweest voor vakantie.
Omgeving wijk bij duurstede richting doorn goed checken.
Waar speelde hij zelf vroeger toen hij jong was in wijk bij duurstede. Hoop dat vrienden en vriendinnen gaan checken waar ze vroeger met hem kwamen. Heel veel sterkte

Anoniem zei

Bureau jeugdzorg was bij de familie al vrijwillig ingeschakeld!!
Maar over die route, volgens de tijdslijn zou er m.i. geen tijd zijn geweest ergens een groot gat te graven in de omgeving van Neerbeek.

Anoniem zei

fotos van iris kun je gewoon vinden hoor eerst op haar fb maar die heeft ze heel goed afgeschermt..
ik had wel een oproep v haar verwacht masr dat is on nederlands blijkbaar niet zoals de McCans deden/doen met Madeleine.. maar ieder voorzich.
ze moet vast vd politie zichzelf op de achtergrond houden.

Anoniem zei

De kempen is de oplossing
hij gaat bij stein naar belgie.
het is zo een groot gebied.
en iedereen is gefocest op nederland.

hij zet niet voor niets zijn telefoon uit.


Anoniem zei

Waarom ik ook niet geloof dat hij ze heeft vermoord is dat het hier om twee kinderen gaat, zodat er een op zijn beurt moest wachten om ook vermoord te worden, lijkt me bijna onmogelijk om dat op die manier bij twee mensen waar je veel van houd te kunnen doen.
Het zou mooi zijn als ze vandaag, op moederdag, levend en in goede gezondheid worden gevonden.

Anoniem zei

éven terug naar de volgorde; hield Jeroen er van om dingen in omgekeerde volgorde te zetten? Zijn bedrijf met de naam Sined is ook in omgekeerde volgorde; Denis als je het omdraait. Laat hij iedereen in de waan dat er rond Utrecht gezocht moet worden, terwijl hij de kinderen kilometers verder heeft "achtergelaten" ? Vandaag gaan vrijwilligers zoeken in de buurt van Beek. Ik hoop dat ze iets vinden; dat ze ze levend vinden. Vraag is waar kan men iemand verzorgd achterlaten zonder dat het direct opvalt? Het zal niet zijn op een plek waar ook anderen zijn; die hadden al lang aan de bel getrokken, tenzij hij daadwerkelijk iemand gevonden heeft die voor de kinderen zou willen zorgen voor bepaalde tijd en ze even uit het zicht houdt. Natuurlijk zijn er wel bungalowparken in de omgeving (en op de weg terug naar Doorn), genoeg zelfs(Gulpen, Noorbeek, Landgraaf, St. Geertruid, Vaals, Valkenburg, Simpelveld, Susteren Arcen, Reuver, Brunssum, Roggel etc. etc. ) maar daar kun je mogelijk niet verblijven zonder dat je je legitimatie op tafel hebt gelegd.
zijn er leegstaande gebouwen waar hij zich toegang tot heeft kunnen verschaffen? Belangrijk blijft om "zijn Limburgse periode" onder de loep te nemen en te kijken of daar aanknopingspunten uit te halen zijn. Laat eenieder die Jeroen in Limburg gekend heeft zich melden en laat ieder voor zich die "Limburgse periode"nog eens goed voor de geest halen. In de hoop dat er links gelegd kunnen worden.

Anoniem zei

Eerder gelezen van een anoniem: Bijzonder ook de uitspraak van de moeder "dat ze straks vol trots het met eigen ogen kunnen zien wat voor een hoop werk er voor hen verzet is".........
; Boeiend zou ik willen zeggen. Heeft de moeder een vooruitziende blik? Dat puzzelt mij.

Anoniem zei

@Anoniem 10.03

Ja mij dus ook!! Ik vind het een beetje "vreemde"opmerking. Dat houdt mij inderdaad ook bezig.

Anoniem zei

Waar is die lieve tekening die openbaar stond op de Facebook van Iris van een van haar kinderen?

Anoniem zei

Er valt beetje te rekenen aan brandstofverbruik. Neerbeek zal vol geweest zijn. Tankinhoud van de Getz analyseren hoeveel daadwerkelijk van Tinq is.
En of er toch niet elders getankt is. Na deze bepaling kan het verschil in actieradius worden uitgezet. Wielkasten/onderkant/banden/vloermatten/luchtsystemen analyseren op unieke grond/omgevingsporen (in bos gereden, dan zijn ze er). Er zijn te vel zoekplaatsen. Dwanggedachte dat het een bos moet zijn. Grotten maar vergeten.

hyfever zei

Kijk, als je vanuit zijn perspectief denkt:
- hij weet dat de pintransactie opgemerkt wordt (in Neerbeek)
- Hij weet dat hij in Doorn gevonden wordt.

Ik denk dat hij een waas van onzekerheid wil ophangen.

Wat hij niet wist, is dat hij op de brug bij Rhenen gezien zou worden. En juist daar zit het grootste tijdgat (01.42 - 04.16) en niet in Limburg. Daar is hij "maar" een half verbleven om weer om 01.42 in Rhenen te kunnen zijn. Ik hoop dat de nieuwe beelden meer info opleveren.

Ik denk dat hij heeft willen doen geloven dat ze in de buurt van Limburg zijn. Maar dat ze ergens in de bossen rond Wijk bij Duurstede/Amerongen zijn. Ogh, wat hoop ik toch dat er straks een vakantiehuisje opengemaakt wordt waar ze dan beide gezond uit komen. Iedereen moet zijn huisjes/ caravans etc gaan controleren! Zeker vandaag nu iedereen weer teruggaat.

Anoniem zei

Jeroen heeft de CIOS gedaan(?) In Sittard? Kan dat aanknopingspunten geven?

Anoniem zei

Er is kans dat ze in huisje/caravan enz. zitten, maar dan zou de kans groot zijn als ze daar met z'n 2en opgesloten zaten dat ze er niet meer zijn. Ze moeten tot ooit eten. En @hyfever ik denk ook dat het een afleiding was dat ze naar eerst naar Limburg reden. Maar je weet maar nooit!! Veel strekte met familie!

Anoniem zei

Sorry, met tot bedoel ik toch

Anoniem zei

als die speculaties hier over dat de vader hen vermoord heeft stelletje hersens lozen varkens denk ook is aan de ouders van hem die zijn hun zoon en klein kinderen kwijt niemand die zeker weet of hij dat gedaan heeft dus ga dat dan ook niet lopen verkondigen zal lekker zijn als achter af bekend word dat hij dat niet gedaan heeft is zijn naam voor altijd vervuilt.

Anoniem zei

Wat zegt Peter van den Hurk hiervan??!

Anoniem zei

Heeft die vader wel echt zelfmoord gepleegd??Of moest het op zelfmoord lijken? Want dat hoor ik niemand zich afvragen vreemd genoeg?Is die vader niet slachtoffer van die moeder geworden?
Roos

Anoniem zei

Twee opmerkingen:
1)Indien de 'foto' is te achterhalen gemaakt in Rhenen met voldoende kwaliteit, dan kan daaruit mogelijk het verschil in passagiersgewicht bepaald worden.
2)Jeroen zocht Neerbeek duidelijk op. Waarom is er geen buurtonderzoek gedaan huis aan huis in Neerbeek rondom het huis van zijn ex-vriendin ?

inge zei

Ik ben het met de laatste 2 mensen eens hoor! Er is nog helemaal niet bewezen dat hij zelfmoord heeft gepleegd en zijn kinderen iets aangedaan zou hebben. Laten we dus voorzichtig zijn met deze uitspraken!!!

Anoniem zei

Zeer complex in elk gevzl. Het lijkt duidelijk dat hij wraak heeft willen nemen op zijn ex. Zijn zelfmoord doet sterk vermoeden dat hij de kinderen heeft omgebracht. Vreemd is ook dat hij eerst naar Limburg rijdt in de avond en dan via een andere weg terug. Het lijkt ook op een vooropgezet plan, om veel misschien wel blijvende onzekerheid te veroorzaken om daarmee zijn ex extra te kwetsen. Ik vraag mij af hoe je twee kinderen in de auto ombrengt. Waarschijnlijk heeft hij gewacht tot ze lagen te slapen. Maar dan nog, op de achterbank of zat er één naast hem. Hij zal nagedacht hebben ze ergens achter te laten waar ze mogelijk nooit gevonden kunnen worden. Een kleine kans dat iemand in het complot zit en die de kinderen heeft meegenomen, maar waarom pleegt hij dan zelfmoord? Of was hij dat al van plan of is het in een opwelling gebeurd en was het geen plan? Hij moet in elk geval wanhopig zijn geweest. Anderzijds had hij ook een vriendin met wie hij samenwoonde. En die ex-vriendin in Limburg? Ze speelden met haar kinderen in het Bunderbos bij Elsloo. Er lijkt meer te spelen dan je op het eerste gezicht denkt, ook als je kijkt naar de uitspraak van de moeder maar dat kan toeval zijn. Verder lijkt het er op dat hij zijn GSM in Limburg heeft uitgezet tot aan Rhenen. Het lijkt dus allemaal gepland, en die zelfmoord deels. Waarschijnlijk zijn de kinderen in de omgeving van Elsloo achtergelaten. Maar het kan ook in een natuurgebied langs de A73, bijvoorbeeld bij Venray, de Overloonse duinen, want waarom heeft hij die andere route gekozen? Een eerdere zelfmoordpoging daar kan niet gelukt zijn en wel in het Doornse Gat na veel angst en twijfels. Daarom heeft het daar zo lang geduurd. Blijft toch vreemd dat hij eerst naar Limburg gereden is. Misschien wilde hij ze daar achterlaten, in het Bunderbos, en werd hij gestoord of bij nader inzien voor een ander gebied gekozen langs de A73. Een moeilijke zaak...

Anoniem zei

het lijkt er dus op dat sommige mensen hier al meer weten dan de politie weet met hun reactie's dat hij ze vermoord heeft echt wat zijn sommige mensen toch naar en hoe durf je nu al met zeker te zeggen dat hij ze vermoord heeft denk is na voor dat u want neerzet

inge zei

@anoniem 14.27

Ja die theorie die sommigen mensen hierop nahouden lijkt het wel alsof ze al weten dat Jeroen zijn kinderen vermoord heeft en daarna zichzelf verhangen heeft. Nogmaals niemand is een moordenaar totdat het tegendeel bewezen is. Heeft hij zichzelf wel uit vrije wil verhangen???? Daar wordt niet over gesproken. Die man wordt alleen maar zwart gemaakt maar niemand weet nog iets.

Anoniem zei

Ik vraag me toch wel af waarom de moeder de kinderen heeft mee gegeven als je net een rechtzaak heb gehad dat de vader minimaal contact mag hebben met de kinderen waarom dan wel een paar dagen mee ggeven vaag hoor

Anoniem zei

Er zijn zoveel vragen en onduidelijkheden. Waarom geeft de moeder de jongens mee op maandag 6 mei? De vakantie was toch al afgelopen? Of misschien in Zeist e.o. nog niet?
Ik vind het een rare zaak en ik denk er bijna de hele dag aan. Misschien toch zoeken in Limburg? Als de jongens al vermoord zouden zijn, dan hebben ze na de moord niet meer in de auto gelegen. Dan zouden er toch (bloed)sporen moeten zijn?
Heel vaag allemaal.

Anoniem zei

Eens! Moord mag niet worden uitgesloten. Ontvoering ook niet. Het zou wel eens heel anders kunnen zijn gegaan dan de meesten van ons denken. Zou er niet van opkijken.

inge zei

@Anoniem 15.24

Ik heb ook een idee dat hier veel meer achter zit dan de meesten mensen denken. Helaas kan Jeroen het niet meer navertellen maar ik hoop de kinderen eerdaags wel.
Gedwongen zelfmoord en ontvoering kinderen, dat is waar ik nu aan denk.

Anoniem zei

Onderstaande stukje kreeg ik net van een vriend van mij op fb.

Die vader is een vriend van een collega. Ze gingen al met elkaar om vanaf hun derde jaar. Ik had al wel eens wat gehoord. Wat er gebeurt is is vreselijk maar stukjes vallen nu wel op hun plaats. In de afscheidsbrief staat helaas niks wat en waar. Alleen dat hij niet meer tegen het gesar van zijn ex schoonvader kon. Die kon niet verkroppen dat zijn schoonzoon nog iets over zijn kinderen had te zeggen en spande de een na de andere rechtszaak tegen hem aan om hem kapot te krijgen. Desondanks is het niet goed te praten dat hij zijn kinderen iets aangedaan heeft.

Anoniem zei

ze zoeken nu in de buurt van Geulle (L); ik hoop dat ze daar zijn; levend en wel. Geef allen positieve energie!!!! alleen maar positieve energie

Anoniem zei

@13:05
Kun je dat staven dat hij op de CIOS in Sittard heeft gezeten?

Want dan is hij heel erg bekend geweest hier. Kunnen we van Vaals tot Eysden wel naar boven gaan zoeken.

Anoniem zei

Ik raakte aanvankelijk in de war van de nieuwe berichten over de route op de terugweg en het tijdsgat tussen de brug van Rhenen en 04:15 uur. Maar nu lijkt dat juist logisch. Ik blijf dan ook bij mijn eerste theorie, dat de kinderen in Limburg zijn (ook een groot tijdsgat). Ik kon in 1e instantie alleen niet goed plaatsen om welke reden hij daarna weer terug is gegaan naar Doorn. Nu vallen die puzzelstukjes op hun plaats: hij heeft vermoedelijk plekken met herinneringen bezocht om op die manier voor zichzelf afscheid te kunnen nemen alvorens zelfmoord te plegen.

Anoniem zei

@17:08

Als 13:05 wat gegoogled had dan kwam hij op CIOS Arnhem uit.
Word paarse route weer interessant.

Anoniem zei

Aan al die mensen die de acties van moeder maar "vreemd" vinden: lieve mensen, die vrouw wil dolgraag hoop blijven houden! Hou toch eens op met die complottheorieën.....

Anoniem zei

@anoniem 17.22

Ik help je het hopen. Ik hoorde net uit betrouwbare bron dat die schoonvader ook geen lieverdje was, integendeel zelfs. Stel dat het een complot en ze Jeroen erin geluist hebben. Hoe vaak speelden een vader of een moeder niet de slachtoffer rol en dat uiteindelijk bleek dat er mee te maken hadden? Ik zeg niet dat het nu ook zo is maar ik hou alles open en nogmaals was het wel Jeroen die op die camerabeelden staat? Het was immers pikkedonker. Misschien was die beste man allang vermoord en hebben ze hem daar maar neergehangen en de kinderen meegenomen en ergens ondergebracht om iedereen op een dwaalspoor te zetten en laten denken dat hij zijn kinderen iets aangedaan zou hebben.

Anoniem zei

@ anoniem 17:51 uur:
Zeg, schei alsjeblieft uit, zeg!

Anoniem zei

Ik vraag mij af of die vriendin van Jeroen het niet vreemd vond dat hij 's avonds na 20.00 uur nog weg ging met die kinderen. Vooral voor een korte vakantie is dat een vreemd tijdstip. En als hij niet weg ging voor een korte vakantie, waarom sloeg zij dan geen alarm toen ze niet thuis kwamen? En waar was zij toen ze haar niet konden bereiken om haar mee te delen van de dood van haar vriend? Zou zij hier niet iets meer van weten?

Was er nu een afscheidsbrief of niet?

Anoniem zei

precies, waar is zijn vriendin ??
vind het ook erg vreemd daar lees je dus nergens wat over.

Anoniem zei

wat toevallig he, opeens heeft een een profielfoto met haar kids.

Anoniem zei

Ik denk dat de politie veel meer weet dan er in het nieuws wordt gebracht. Dat is altijd zo. Verder heb ik van iemand met een extra zintuig al vanaf de vermissing gehoord dat ze niet dood zijn. Zolang ze niet zijn gevonden geloof ik dat.

Anoniem zei

volgends mij zijn de broertjes verkocht aan de pedofielen ofzo.. ik vertrouw het zaakje niet.. zit een vies luchtje aan

Anoniem zei

In het geval van een vooropgezet plan:

Wilde de vader per se nog ergens heen in Zuid-Limburg? Een plek waar hij voor zijn dood nog wilde zijn. Is Jeroen Denis daarnaast nog langs geweest bij iemand in Zuid-Limburg (Volgens L1 woont een vriendin van hem praktisch naast het tankstation in Beek). Wellicht zullen zulke bekenden in eerste instantie niets zeggen, maar er zijn altijd mensen die pas maanden na het incident met hun verhaal op de proppen komen.

Daarnaast zet ik vraagtekens bij het tijdsgat tussen Rhenen (01:40) en het moment dat hij bij Leersum (04:15) was... Is hij in de tussentijd nog ergens geweest? bijvoorbeeld bij zijn huis in Vleuten? Of heeft de auto ergens lange tijd stil gestaan?

Anoniem zei

Complottheorien weglaten.
Vind alleen dat klimrek wat raar.
Wat mij bevreemd is dat hij Neerbeek aanrijd tankt op de hoek bij zijn ex-vriendin van paar jaar terug die daar woont. Tankt 22:00 uur.
Dan is het echt donker, mobiel gaat uit en hij is kwijt in een gat van 2 uur. Jammer dat die visvijver alleen thermisch gedaan is. (Elsloo had ook vroeger nog een duikclub?). Waarom die vijver als je Julianakanaal en Maas er langs hebt. En kinderen van al 7 en 9 die willoos meegaan in zo'n avontuur? Gaat er bij mij niet in.

Peter R. zei

De reacties hier dat hij wellicht gedwongen zelfmoord heeft gepleegd, geloof ik niet zo. Waarom zou hij dan eerst naar Limburg rijden, om vervolgens vlakbij zijn woonplaats helemaal gedwongen te worden om zelfmoord te plegen. Dat klinkt erg onlogisch, alsof de daders dus wisten waar hij woont. Bovendien, waar zouden de kinderen dan zijn? Hebben de ''ontvoerders'' deze in Limburg meegenomen en Jeroen helemaal naar Doorn te laten rijden? Ik denk eerder dat er slechts 3 mogelijkheden zijn. 1) hij heeft de kinderen omgebracht en zelfmoord gepleegd. Dit betekend waarschijnlijk dat hij ze ergens heeft begraven oid. en hoogstwaarschijnlijk niet gevonden zullen worden. 2) hij heeft de kinderen bij de grens afgegeven aan een tweede persoon en is daarna teruggereden om zelfmoord te plegen. 3) hij heeft de kinderen ergens opgesloten (wellicht met voedsel) om de moeder schrik aan te jagen. Vervolgens rijdt hij terug en pleegt hij zelfmoord. In dit geval kunnen de kinderen in korte tijd gevonden worden.
Alles afwegend denk ik dat de eerste mogelijkheid het meest voor de hand liggend is. Ik vrees dus dat het rampscenario een feit is.

Peter R. zei

In aanvulling op mijn reactie hierboven:

De auto is om 21.02 gespot bij Best en om 21.42 via GPS bij Weert. Dit is een stukje van slechts 15-20 minuten waar hij dus 40 over heeft gedaan. Het is dus aan te nemen dat hij in die tijd onderweg is gestopt. Ik zou daar in de buurt eens gaan zoeken en vragen of hij daar is gezien.

Anoniem zei

alles is raar!! ze moeten gewoon ook ALLE woningen doorzoeken, zolang er niets bewezen is,kan iedereen ermee te maken hebben! vader heeft de stempel kindermoordenaar al?! Dat klimrek, toen hij s'morgens gevonden werd, is daar direct een sporenonderzoek gedaan? is er toen rekening mee gehouden dat het ook moord geweest kan zijn? op moment hij gevonden werd, wist niemand dat de kinderen zoek waren!!Is er al een sectie rapport naar buiten gebracht? Zie nu net het nieuwste bericht..spanband, sleepkabel,het wordt steeds vager!! ..laten we maar hopen dat de knulletjes snel gevonden worden!!

Anoniem zei

@ Peter R,

Er zit een bekende McDonalds in Nederweert en iets verderop een Burger King in dat AC restaurant.....

Anoniem zei

Is de kelder van het huis van de ex vriendin al doorzocht
Waar is deze dame ? Wat zeggen haar kinderen?

Anoniem zei

Ik voel gewoon dat ze nog leven en ergens 'verstopt'zijn, vermoorden en begraven lijkt me uitgesloten. Deze man is geen moordenaar, dat zie je gewoon.

Anoniem zei

Geen man voor gecompliceerde plot lijkt mij. Dus laten we het niet te ingewikkeld maken.

Die tankbeurt was achteraf niet ingewikkeld. Bunderbos zou kunnen.

Jammere is dat toen droog was.
Banden, voetsporen zie je dan nauwelijks. Toch moet nader forensisch op auto of vader wat kunnen uitwijzen. Onder de vingernagels.

Anoniem zei

Er zijn veel overeenkomsten en verschillen met de zaak Anass Aouregh
Ik nodig een ieder uit de lijsten aan te vullen/corrigeren
Overeenkomsten:
1. Gescheiden ouders.
2. Rare moeder.(mijn mannetjes en ‘trots’) ik ga dus uit van weinig feiten maar op gevoel want rekening houdend met punt 3
3. Bureau Jeugdzorg is in het spel.
4. De ophangplek is wederom omstreden.
5. De doodsoorzaak was direct bekend ‘zelfmoord’ terwijl nu al blijkt in deze zaak wederom omstreden.
6. Ambert alert ging veel te laat uit.
7. Zaak Wassenaar op de 6e dag (6 feb). Deze zaak ook op de 6e dag (6 mei).
(zou er dit jaar nog zo’n zaak komen, b.v. 6 sep, dan krijgen we zo mooi dat hyper bijgelovige getal 666 (=getal vh beest(=de duivel))! Of is het allemaal toeval?

Verschillen
1. Mobiel telefoonspoor (GSM) direct bekend.
2. Opeens wel camerabeelden beschikbaar bij tankstation(22.18u) en bij zaak in (6 feb j.l.) Wassenaar alles geconfisqueerd(lees: in beslag genomen bewijsmateriaal ten nadele vd officiele lezing)

Een ding is zeker deze zaak stinkt!!

De vader kan net zo goed door een stel hooggeplaatste pedofielen zijn vermoord en de kinderen meegenomen.

Alles wat in de krant en op tv staat moet je niet voetstoots geloven.
Zlef even je verstand gebruiken.

Tv en krant worden door onze "hooggeplaatsten" totaal gecontroleerd.

Anoniem zei

@ anoniem 01:06 uur:
Welja, zeg, nou moet je het niet nóg gekker maken!

Anoniem zei

Ik vroeg mijzelf al een paar dagen het volgende af; als de kinderen zijn omgebracht en begraven zou je denken dat je zelf zand meeneemt op je kleding en/of schoenen zodra je de auto weer instapt, vraag is dus zijn er zandsporen in de auto aangetroffen? Lees vandaag (Zondag 12 Mei) in de Telegraaf dat de politie op zoek is naar z'n schoenen! Mijn gevoel zegt dat de jongens niet meer in leven zijn en niet in de buurt zullen worden gevonden waar de vader is gevonden. De schoenen zijn volgens mij in dit verhaal cruciaal en met "reden" weggelaten. Vanaf de tank opname waar de jongens volgens de camera beelden nog zijn waargenomen tot aan de terugreis richting Rhenen is ook cruciaal omdat in deze tussenliggende periode zijn mobiel heeft uitgestaan. Daar nu man en macht wordt ingezet misschien vreemde vraagstelling maar waarom dan ook niet mensen zoals uit het programma "zesde zintuig" (bv Peter van der Hurk en/of Cobie van Zegen) hier om hulp vragen? Natuurlijk weet ik dat mensen hier sceptisch over zijn maar wat valt erbij te verliezen? We zijn nu een week verder zonder enige aanwijzing, resultaat en de tijd gaat nu 2x zo hard tikken...

René zei

Ik denk dat het menselijk is dat we allemaal meeleven en trachten een verklaring te vinden of nog beter de jongens willen vinden.
Natuurlijk blijft het speculeren maar het zet mensen wel aan het denken, mogelijk ook de politie.
De veroordelingen hier zijn soms wat minder. Er worden appels met peren vergeleken door moeders die in echtscheiding liggen of dit meegemaakt hebben of door vaders die in echtscheiding hebben gelegen.
Elke situatie is anders. Ik heb ook een scheiding meegemaakt en mijn kinderen hebben ook veel mee moeten maken. Dat betreurt elke normaal denkende ouder. Maar een goede ouder zal nooit het welzijn laat staan het leven van haar of zijn kind op het spel zetten. Voor geen enkel doel. Zolang er helemaal niets bewezen is zal ik niet zeggen dat de vader een slechte vader is of de moeder een slechte moeder.
Er gebeuren genoeg gekke dingen op deze wereld.
Qua kansberekening ligt het voor de hand dat de broertjes zijn omgebracht en begraven ergens vlak langs de weg.
Maar feitelijk is het niet bewezen. Het enige werkelijke feit is dat de vader dood is gevonden in het bos en de jongens vermist zijn.
Ik denk dat we ook niet zo hard over elkaar moeten oordelen als hier soms gebeurt. We zijn allemaal mensen en leven mee met de betrokkenen en vooral de kinderen.
Laat anderen in hun waarde. Er zijn zoveel speculaties en aannames. Wie zegt niet dat de politie of een bevriende politieagent(e) heeft gezegd tegen de moeder juist social media te gebruiken. Geen vreemde keus gezien deze tijd. Nee, de moeder doet vreemd volgens velen (tja, ik zou ook niet stabiel meer reageren als mijn kinderen dagen spoorloos zijn en mijn ex dood gevonden)en de vader meteen al is een gevoelloze psychopaat die zijn kinderen heeft vermoord en begraven.

Gezien de feiten die bekend zijn vrees ik dat de vader zijn jongens heeft gewurgd in de auto en ergens langs de weg in een zandafgraving heeft begraven. Hij is niet voor niets naar het Limburgse Beek gereden. En daarna naar het Doornse Gat om zijn leven te beëindigen. Maar als je toch al weet dat je alle drie dood gaat waarom dan niet gewoon thuis er een eind aan maken en de jongens (en jezelf) niet onnodig laten lijden door helemaal naar Limburg te rijden.

Maar hoe vaak zijn dingen niet anders dan ze lijken. Als ik de website van Sined bezoek http://www.sined-interventies.nl/index.php/over-sined/over-sined.html (omgekeerde van Denis) valt mij op dat het bedrijf (Jeroen Denis)ironisch genoeg de expertise bezit in het ondersteunen en het uitvoeren van (gezondheids) interventies bij specifieke (hulp)vragen binnen herstel en behoud. Je denkt dan al gauw dat deze man juist het vermogen heeft om zich aan te passen en de technieken kent om problemen (interventie) aan te pakken. Ik heb daarom moeite om te geloven dat hij in staat is zijn kinderen waar hij zoveel van houdt om te brengen. Maar niemand weet het antwoord daar op. Een complottheorie is niet uitgesloten zoals niets is uitgesloten. Misschien is deze wereld wel gewoon verrot dat wij zo slecht over elkaar denken. Ik ben het met de anderen eens dat de media niet altijd een graadmeter is, dat is pure propaganda.
Mijn gedachten zijn hoe dan ook bij de moeder en familie van de kids en de vader... dit is een tragedie.

Anoniem zei

Als Peter van der Hurk zichzelf gelooft en dus weet dat hij dit waarschijnlijk kan oplossen, waarom onderneemt hij dan zelf geen actie?

Anoniem zei

Wat ik apart vind is dat de politie zoekt in bossen en natuurgebieden. Je hoort niets over een huiszoeking bij zijn ex, of dat huisjes in een vakantiepark in Geulle zijn doorzocht. Die locaties zouden toch prioriteit moeten hebben omdat de kinderen daar nog in leven kunnen zijn?

Anoniem zei

misschien had moeder er wel genoeg van dat gezeik van haar ex en heb zij het gedaan of samen met haar vriend ,en wie geef de kinderen nou in de avond mee ik zou maar eens in zeist zelf zoeken

Anoniem zei

anoniem 09:51@ ze zijn toch niet in de avond meegegeven door moeder? op haar facebook schrijft zij op 7 mei dat haar kinderen sinds "gisterochtend" vermist zijn, dus op 6 mei zal ze ze in de ochtend mee gegeven hebben? Wel vreemd dat zij niet weet waar hij met de kinderen heen ging, omdat de verstandhouding niet goed was tussen ouders is daar niet over gesproken? dus ze weet wel dat ze een korte vakantie gaan houden, dan vraag je niet waar je kinderen naar toe gaan? dat is vreemd als de omgangsregeling versoberd is (wat met een reden aangevraagd zal zijn), en ze zegt "Ik ben altijd zo bang voor geweest dat dit zou gebeuren" ??? Had hij hiermee dan gedreigd dat hij dit zou doen?..als mijn kinderen een versoberde omgangsregeling krijgen om wat reden dan ook, dan wil ik weten waar mijn ex heen gaat met de kinderen, en zou ik ook willen weten of mijn kinderen veilig aangekomen zijn op het vakantieadres! als je moederinstinct bang is dat "dit" gebeurd, dan zou bv mijn ex geen kans krijgen om dagenlang zonder bericht met de kinderen op pad te gaan en ik niet weet waarheen!! nog sterker, als ik bewijzen zou hebben dat mijn ex iets van plan is met de kinderen (want er is al zolang angst voor dit!!) dan zou ik ze niet eens meegeven! dan een bezoekregeling onder toezicht!

Anoniem zei

De hele zaak rammelt natuurlijk wel moet ik zeggen.
Normaal had hij de kinderen ontvoerd en direkt in de buurt de hand aan 3 tegelijk geslagen.

marleen zei

Ik heb niet de hoop dat de jongens nog in leven zijn. Ik geloof ook niet dat het realistisch is om te denken dat hij de jongens aan iemand heeft overgedragen om voor hen te zorgen. Een zelfmoord kan je wel plannen. Daar zijn in de praktijk zeker voorbeelden van. Maar dat plannen gaat eigenlijk altijd in alle eenzaamheid. Dus dat er een tweede persoon bij betrokken is lijkt me zeer onwaarschijnlijk.
Alles wijst er voor mijn gevoel om dat het een uitgedacht plan van de vader is geweest. Deze man heeft enorme haat gevoelens gehad t.o.v. zijn ex vrouw (en misschien haar hele familie). En in gevoelens van haat zijn mensen tot de vreselijkste dingen in staat. Al was het misschien zo'n lieve en sociale man... dat staat er los van. Het was misschien wel een overgevoelige man... want iemand met een sterk karakter vocht zich er wel doorheen -al mocht hij zijn kinderen onterecht bijna niet meer zien-.
Ik heb wel het gevoel dat hij de kinderen op een heel andere plek heeft begraven of verstopt dan waar hij zelf is gevonden. Hij wilde niet dat de kinderen ooit gevonden zouden worden. Voor mijn gevoel is hij daarom eerst zo ver gaan rijden. Hij heeft voor mijn gevoel ook bewust de keuze gemaakt om zelf op een centrale plaats makkelijk gevonden te worden.
Ja het is zo moeilijk te begrijpen en te bevatten voor ons... maar toch kan het zo zijn dat hij alles heel 'netjes' volgens een plan heeft uitgedacht. Om het voor de politie zo moeilijk mogelijk te maken. Ook dit kan hij heel bewust hebben bedacht. Om heel Nederland 'gek' te maken. Om daarmee alle aandacht op zijn 'wanhoop' te willen vestigen. Misschien om het rechtssysteem in Nederland een lesje te leren. En natuurlijk zijn ex-vrouw en familie. Wie weet is hij zo onrechtvaardig beschuldigd van dingen dat hij heeft gedacht: ik de kinderen niet...dan jij de kinderen ook niet.

Anoniem zei

Net wat er geschreven wordt: een versoberde regeling en dan wel meegeven voor een korte vakantie voor de kinderen. Zonder extra kleren??? Want had gelezen dat de kinderen een rugzakje meehadden met gymschoenen, die in de auto waren gevonden. Je gaat me niet vertellen dat kinderen van die leeftijd een week dien met dezelfde kleren die lekker kunnen banjeren in de bossen etc. Misschien heeft vader wel gewacht tot ze sliepen en toen....

En dat vader zijn leven in Limburg heeft willen afsluiten door daar voor zichzelf afscheid te nemen. Want hij blijkt niet op visite weest te zijn bij zijn ex.

En die vriendin in Vleuten ene Esther Kelder daar hoor je niets over. Hij zou die avond toch naar haar gaan volgens de laatste berichten. Als hij zo 'labiel' was had zij toch aan de bel moeten trekken die avond?

Het blijft vaag allemaal

Anoniem zei

Ik verwacht niet dat hij de kinderen heeft begraven in de buurt van Zeist, dus niet waar hij gevonden is bij Doorn. Ik denk ook niet in Limburg. Hij heeft rond Neerbeek zijn GSM uitgezet. Hoeveel tijd zat er tussen het laatste GSM-signaal en Rhenen? Daartussen moet het zijn gebeurd. Waarschijnlijk moet mijn daar zoeken. Kun je auto rijden zonder je schoenen aan? Zo ja, dan is de kans aanwezig dat ze mogelijk bij de kinderen Overloonse duinen bij Venray zijn achtergelaten, begraven, evenals de schoenen. Die schoenen zullen vol gezeten hebben met zand maar ook met modder, dan zijn ze ergens achetrgelaten in het veengebied ten noorden of noordoosten van Weert, in de Peel.
Het lijkt inderdaad een weloverwogen daad, zeer goed gepland met een geringe kans op het vinden van de kids. Hij moet zijn ex en zijn schoonvader bijzonder gehaat hebben en andersom ook.

Anoniem zei

Heeft de vader zijn auto vol getankt? Zo ja, dan kun je aan de hand van de km stand bij het vinden van de auto, en de pomp, uitrekenen of er meer km's gereden zijn dan rechtstreeks naar Doorn. Misschien moeten ze het autootje bij diezelfde pomp volgooien en dan de actieradius checken als er niet bekend is hoeveel liter het ding verbruikt heeft. Daarnaast denk ik dat hij die bergschoenen meegenomen heeft omdat hij het bos in is gegaan. Schoenen zouden sporen kunnen bevatten, dus die heeft hij geloosd. Mijn gevoel zegt dat hij er heel goed over nagedacht heeft en het al langer plande - in de zin van, ik mijn kids niet, dan jij ook niet. Het moet een plek zijn die HIJ goed kent, want op google maps kun je niet even een plekje op de gok kiezen en al zeker niet in het donker. Schoenen met stenen erin en lozen in het Amsterdams Rijnkanaal. Mijn gevoel zegt iets bij Tiel. Het zou me verbazen als de kinderen terecht komen.

Anoniem zei

Marleen zei:
Ik heb wel het gevoel dat hij de kinderen op een heel andere plek heeft begraven of verstopt dan waar hij zelf is gevonden. Hij wilde niet dat de kinderen ooit gevonden zouden worden. Voor mijn gevoel is hij daarom eerst zo ver gaan rijden. Hij heeft voor mijn gevoel ook bewust de keuze gemaakt om zelf op een centrale plaats makkelijk gevonden te worden.
Ja het is zo moeilijk te begrijpen en te bevatten voor ons... maar toch kan het zo zijn dat hij alles heel 'netjes' volgens een plan heeft uitgedacht. Om het voor de politie zo moeilijk mogelijk te maken. Ook dit kan hij heel bewust hebben bedacht. Om heel Nederland 'gek' te maken. Om daarmee alle aandacht op zijn 'wanhoop' te willen vestigen. Misschien om het rechtssysteem in Nederland een lesje te leren. En natuurlijk zijn ex-vrouw en familie. Wie weet is hij zo onrechtvaardig beschuldigd van dingen dat hij heeft gedacht: ik de kinderen niet...dan jij de kinderen ook niet.

Zo denk ik het ook. Het is echt een wraak actie. Op wie dan ook. Het is vreselijk! Ik ben bang dat de jongens nooit meer gevonden zullen worden.

Anoniem zei

Ik zal peter van het zesde zintuig laten komen, die vind ze zo....

Anoniem zei

Denk wel dat de jongens gevonden worden. Maar dat dit goed opgezet was door de vader is duidelijk. Het is volgens mij geen domme man (behalve wat er waarschijnlijk is gebeurt) maar bedoel in de zin van intelligentie. Toch denk ik dat er bij de jongens een brief ligt met zijn reden, motief en daad.

Aandacht heeft hij! En hoe gruwelijk het ook allemaal is begin ik die man steeds meer te begrijpen.
Zo jammer dat wij niet veel weten ivm onderzoeken en misschien maar beter. Mensen uit zijn directe omgeving weten meer en kunnen helpen om de kinderen te vinden.
Een plek waar zij vaak kwamen, een plek waar hij zijn ex heeft ontmoet. Want hij heeft niet voor niets eerst naar Limburg gereden. Hij heeft bepaalde dingen voor zichzelf eerst afgesloten.

Maar we horen niet veel! Wel dat hij gevonden is met schoenen aan en dat hij bloed had op zijn kleding. Van wie was het bloed? Van hem of de kinderen?

Is dit een daad geweest om Nederland eens wakker te schudden? Want je hebt 'dwaze vaders' die wel alles voor hun kinderen willen doen en ze willen zien opgroeien. Vaak wordt alleen naar moeder geluisterd en er zijn moeders die liegen helaas om vader te 'straffen'

Is dit zijn 'teken' om te vertellen dat hij van zijn kinderen houdt?

Moeder heeft contacten met autoriteiten omdat ze zelf brandweervrouw is, dus ook hij weet hoe er 'gezocht' gaat worden.

Ik hoop dat de kinderen snel gevonden worden zodat de moeder en eigenlijk heel Nederland rust krijgt. Dit had de vader denk ik niet verwacht. Maar heel Nederland is ondertussen wakker geworden over scheiden en een omgangsregelinh tussen ouders.

Maar als je de kinderen ziet op foto's zien ze er niet armoedig, verwaarloosd of ongelukkig uit. Maar ook de vader niet! Wel verdriet in de man zijn ogen achter zijn glimlach.

Laat de politie meer naar buiten brengen van informatie, want nu zijn er allemaal burgers aan het zoeken naar een speld in de bekende hooiberg .... Echt dapper en super trouwens want zelf wil ik er niet aan denken dat ik ze vind, zou geen oog meer dicht doen.

Directe familie van de kinderen en vader zou je bijna smeken om de juiste informatie tegen de politie te vertellen. Want indirect zijn zij medeschuldig. En dat gel*l over zijn kinderen afgestaan voor een pedofilie netwerk daar geloof ik niet in. Dat is het zwart maken van vader!

Er zijn door onbekende bloemen gelegd op zijn vindplaats: respect voor die persoon want ook Jeroen was een mens ongeacht wat hij heeft gedaan of waar hij toe gedreven is!

Met grote spanning blijf ik het volgen allemaal.

Peter R. zei

Hij heeft er 3 uren over gedaan om van Neerbeek naar Rijnbrug te komen. In deze tijd zou hij dus waarschijnlijk iets gedaan kunnen hebben. Hij kwam rond 1.46 langs volgens camerabeelden. Echter is hij pas om 4.16 via GSM gespot bij Leersum, dus heeft hij hier ook een speling van ruim 2 uren. Ik denk echter dat hij in deze tijd zijn zelfmoord heeft voorbereidt. Blijft dus over die 3 uren van Zuid-Limburg naar de Rijnbrug. Hij heeft zijn GSM uitgezet bij Neerbeek, dus kan hij in die tijd gevlogen zijn. Ik ben absoluut niet bekend in deze regio's, maar ik vraag mij af of er geen camerabeelden bij de grens zijn. Indien dit niet zo is, kan hij in deze 3 uur tijd makkelijk Duitsland of Belgie binnen zijn gereden. Dan wordt het helaas erg lastig.

Anoniem zei

Wat mij verbaasd is het feit, dat iemand die zelfmoord wilt plegen en eerder de jongetjes iets aan zou willen doen...van Utrecht naar Limburg rijdt en het hele stuk weer terug. Ëén die zelfmoord gaat plegen gaat meteen op zijn einddoel af en die doet niet eerst ergens zijn schoenen uit en ergens achter te laten om weer door te rijden en later zelfmoord te plegen.
Ik vermoed dat de Zelfmoord in scene is gezet, en dat er sprake is van moord. En nog zo vreemd; Een zelfmoordenaar denkt maar aan 1 ding,..zijn einde, die gaat echt niet denken op de terugweg naar Doorn ga ik mijn mobieltje uitzetten. Er kloppen nu al een paar zaken in deze kwestie niet,.. het zou mij sterk lijken dat de jongetjes snel gevonden worden,.. zij kunnen ook al in het buitenland zitten. Wanneer gaat er licht schijnen in deze tragische kwestie ? Wie komter met de Gouden Tip? Eerlijkheid in deze gaat boven al het andere !

Anoniem zei

Hij heeft in Neerbeek getankt omdat hij van plan was om nog een zeer lange reis te maken. Hij heeft hij 45 minuten de tijd gehad om van Neerbeek naar ofwel Natuurpark de Hoge Kempen (slechts 10 min) te rijden, of - meer aannemelijk, hij moet dit zorgvuldig hebben voorbereid - nog verder van huis naar Natuurreservaat Hautes Fagnes-Eiffel, voorbij Eupen. Een andere plek dan een bos in niet zo aannemelijk, vanwege het risico ontdekt te worden.

Deze man was er alles aan gelegen dat de jongetjes nooit gevonden zouden worden. Hij is hoogstwaarschijnlijk naar één van bovengenoemde natuurparken in België of Duitsland gegaan. Een internationale zoekactie nog veel ingewikkelder ligt en trager verloopt dan een zoekactie in NL. Zelfs nu na een week heeft de natuur de sporen al gedeeltelijk uitgewist.
In dit bos heeft hij 45 minuten de tijd gehad om zijn gruwelijke wraak te uit te voeren.

Tegen die tijd was het dan 2 uur en had hij 2 uur nodig om naar NL terug te rijden met een nog voldoende volle tank.

Anoniem zei

Zou het kunnen zijn dat de kinderen al gevonden zijn maar dat de politie "wacht" op een fout van de dader zodat ze 100% bewijs hebben? Het is voor mij een raadsel waarom de politie zoek-acties laat ondernemen en "in de buurt" is om eventuele sporen veilig te stellen. Er wordt niets door de politie naar buiten gebracht. Uiterst merkwaardig.

Anoniem zei

Ik geloof ook dat het in de drie uren na bezoek aan Neerbeek zou moeten zijn gebeurd. Maar ja... hij kan in die tijd inderdaad ook gemakkelijk de grens over geweest zijn of via een vreemde omweg uiteindelijk zijn terug gereden en onderweg dus ergens is gestopt om de kinderen te 'verstoppen'. Wat ik me ook afvraag...hoe zou hij zijn kinderen hebben omgebracht? Ik kan me haast niet voorstellen dat hij de twee kinderen heeft gewurgd. Ik heb ook gedacht dat hij ze misschien iets heeft gegeven waardoor ze zijn overleden in hun slaap. Dan kan het zo zijn dat hij nog met de kinderen heeft rond gereden terwijl ze al overleden waren. En dan kan hij ze echt overal hebben achtergelaten op de route terug. Welke route dit dan ook is... dat is zoeken als een speld in een hooiberg. Vreselijk! Waarom, waarom, waarom??

Anoniem zei

@anoniem 13.30

bloed aan kleding? wanneer is dat bekend gemaakt? dan zou toch zo achterhaald zijn of dat bloed van de kinderen is?

Anoniem zei

Het staat niet voor 100% vast, dat de vader ook daadwerkelijk "zelf" gereden heeft. Hij kan dus in een complot zijn beland, en dus vermoord. Zijn schoenen missen immers en er is spanband en kabel gevonden, alsof het perongeluk mee uit de kofferbak is genomen, of zijn die items gebruikt, om het lichaam van de vader te vervoeren, of te boeien voor ze hem hebben laten lopen een stuk van zijn auto verwijderd? Het zou tevens verklaren waarom er een andere route terug is genomen...?

Ik denk dat mensen veel te wild speculeren en misschien even concreet bij de feiten moeten blijven.

Is zijn mobiel ook terug gevonden vraag ik mij af...

Er is een mac donnalds in best/eindhoven noord.

Tevens is zijn gsm signaal nog waargenomen, rond 22:45, in limburg, was dus niet onderweg naar het noorden toe dus, reistijd is anders

Anoniem zei

sleepkabel en sjorbanden. hiermee kunnen de lichamen met stenen verzwaard zijn om onder water te houden. ik moet er niet aan denken, maar toch.

Anoniem zei

@anoniem 12:54 dit stond op Facebook bij de Utrechtse heuvelrug wat 1 van de organisatoren had vermeld die de zoektochten organiseerd. Wellicht een foutje dat het niet geschreven mocht worden.

M.J. zei

kan het niet zo zijn dat hij naar zijn ex in Limburg is gereden daar heeft zitten praten, er ruzie is gekomen, hij boos is weggegaan en daarom zijn telefoon heeft uitgezet? onder het mom van 'iedereen moet mij met rust laten?'
midden in de nacht zijn telefoon weer heeft aangezet om te kijken of hij gemist werd door iemand en toen bleek dat dat niet het geval was hij in wanhoop toen zelfmoord heeft gepleegd?
wellicht heeft hij in de tussentijd ergens in zijn auto liggen slapen en dat er daarom zo'n tijd tussenzat?

en wie weet heeft hij de jongens en zichzelfwel een slaapmiddel toegediend. Alleen de jongens stierven en hij werd wel weer wakker na zoveel uur! en heeft toen in paniek de jongens ergens achtergelaten en zichzelf opgehangen.

Marina zei

@ Marleen 10:40 uur:
Ik denk er precies zo over
@ anoniem 11:37 uur:
Hoe haal je het in je hoofd om iemand met naam en toenaam te noemen?
@ anoniem 11:54 uur:
Hou het nieuws eens goed bij: hij had zijn schoenen gewoon aan. Het bericht ging over een éxtra paar schoenen.
@ anoniem 12:26 uur
Houden jullie eens op over Peter van den Hurk. Die heeft zelf al aangegeven er "op de achtergrond" mee bezig te zijn. Die kan kennelijk helemaal niets zinvols toevoegen dus.
@ anoniem 12:30 uur:
Bloed op zijn kleding? Daa heb ik helemaal niets over gehoord. Wanneer en door wie is dit dan bekend gemaakt? Daarnaast wilde ik dat mensen eens ophielden anderern als "medeschuldig" aan te merken. Je hebt gewoonweg geen idee hoe de situatie was en bovenal: als de kinderen zijn gedood is er maar 1 die daarvoor verantwoordelijk is en dat is de dader, niemand anders!
@ anoniem 12:41 uur:
Al ooit gehoord van zgn balanszelfmoordenaars? Dat zijn mensen die niet in een opwelling zelfmoord plegen, maar met hun volle verstand hiervoor kiezen en dit dan ook heel bewust PLANNEN. En een zelfmoord in scene zetten? Zucht..... Zie je het al voor je? Dat in Limburg de kinderen afgenomen worden en die zgn moordenaars vervolgens dat hele roteind weer terug gaan rijden met de vader om daar bij een speelrek een zelfmoord in scene te zetten? Kom nou toch!
@ anoniem 12:50 uur:
Och, vooruit zeg! Denk je dat nou echt, dat ze bewust niet zeggen dat de kinderen gevonden zijn? En half Nedland in de bossen rond laten struinen? Gebruik je gezonde verstand eens.....
@ anoniem 12:51 uur:
Dat zou best mogelijk zijn, dat hij hen iets heeft gegeven.
@ anoniem 13:12 uur:
Ik geloof dat je zeld degene bent die wild aan het speculeren is. Lees de laatste berichten over de schoenen eens.

Anoniem zei

@Marina

Nou nou, kan het iets minder heftig!!! Iedereen is gewoon aan het meedenken hoor. En ik ben eerlijk, ik geloof niet in deze zelfmoord. Trouwens was het wel Jeroen die ze op beeld hebben??? Het was immers pikkedonker. En wat iemand hier schreef vindt ik ook: Waarom heeft die moeder haar kinderen mee terwijl ze altijd al bang was voor zoiets? en waarom vroeg ze niet waar ze heen gingen etc.? Als je bang bent voor zoiets laat je niet zomaar je kinderen meegaan zonder een verblijfplaats te vragen etc.
Dit zaakje stinkt echt!!!!!!

Marina zei

@ anoniem 14:00 uur:
En wat is er dan wel zo heftig aan mijn reactie? Ik geef net als iedereen hier mijn denkbeelden weer. En probeer een tegenwicht te geven voor de onzinnige uitspraken die deze hele tragedie opstuwen tot een slechte Agatha Christie soap (en dit is absoluut niet voor iedere reageerder bedoeld, die op een intelligente manier probeert mee te denken).

Agnes zei

1.De vader van de twee vermiste broertjes uit Zeist die gisteren dood in een bos in Doorn is teruggevonden, blijkt zijn kinderen enkele dagen geleden in goed overleg met hun moeder te hebben meegenomen onder het mom een korte vakantie te willen houden.
2.Het duurde uren voor de politie zijn identiteit kon vaststellen en voordat duidelijk werd dat zijn zonen vermist waren
3.De huidige partner van Denis was lange tijd telefonisch niet bereikbaar en kon zodoende ook niet om informatie worden gevraagd.

Dit waren de eerste berichten over de verdwijning van de 2 kinderen.
Er was inderdaad een uitspraak van de rechter dat er verminderd kontakt zou komen tussen vader en zoons en dat gebeurt niet voor niets.

Wat Marleen zei, ben ik het voor het grootste gedeelte mee eens.Alleen het zinnetje:*al mocht hij zijn kinderen onterecht bijna niet meer zien*,vind ik niet juist.

Verder ga ik niet speculeren.
Ik wens de familie alle sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Anoniem zei

@marina,

Ik snap je frustratie naar de berichten. Maar toch houdt dit de afgelopen week iedereen bezig.
Wellicht zou duidelijkheid en openheid het makkelijkste zijn.
Half Nederland is ondertussen aan het bemoederen over deze 2 kinderen.
Maar zou jij je kinderen meegeven als je bang bent dat je ze niet terug krijgt omdat je dit al verwacht had?
Zou jij niet willen meedenken waar de kinderen gebleven zijn?
Of achterover blijven zitten en wachten tot de zaak gesloten wordt?

Ik snap dat je boos reageert of geïrriteerd en het voor je gevoel op Agatha Christie verhaallijn gaat lijken. Maar denkt half Nederland daar niet over?
Het rammelt toch aan alle kanten?
Wat betreft de reacties van andere: je bent niet verplicht ze te lezen of te reageren.

Laat de mensen hier gewoon HUN zorgen hier delen. Want voor iedereen die hier reageert is het een raadsel.

Mocht je daar problemen mee hebben, ben je vrij om deze site als niet gelezen te beschouwen want jij bent dit niet verplicht.

Maar krijg de indruk dat je een directe familie of vriend binnen dit gezin krijgt naar aanleiding van je felle reactie.
Dit zegt wel iets over jou en hoe fel er dan naar andere gereageerd kan worden.

Laten we niet van onderwerp verder veranderen en mensen lekker het van zich af schrijven ipv een discussie op persoonlijke titel.

Anoniem zei

Uhh het schijnt dat die vader zich niet heeft verhangen..!!

GEEN BEWIJS VOOR ZELFMOORD JEROEN DENIS

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23315/geen-bewijs-voor-zelfmoord-jeroen-denis

Marina zei

@ anoniem 14:23 uur:
Dicht me geen emoties toe die ik niet voel. Dat is puur een aanname. Ik heb en hou net als ieder ander het recht hier te reageren. En bewaar me, zeg: ik ben ABSOLUUT GEEN familie of vriend. Dát soort totale onzinreacties stoort me dus wél. Hou je a.j.b. bij de feiten.

Anoniem zei

Dus als er geen lijk is van Jeroen de vader van de 2 jongens, leven ze alle drie nog en wil die moeder haar kinderen terug..waarschijnlijk is Jeroen dan gevlucht naar zuid Amerika, of zo..? Het word wel steeds vreemder??
Roos

Anoniem zei

Marina goe goed maar wanneer is dan de begrafenis van Jeroen en de reatie's van Jeroen zijn familie???

Roos

Anoniem zei

@ Roos 14:32 en 14:34 uur:
Hoezo geen lijk van Jeroen??? Hij is dinsdag gevonden!
Verder ben ik het eigenlijk wel voor een groot deel met Marina eens. Meedenken is prima en begrijpelijk, maar sommigen gaan een wel érg fantasievolle en dramatische toer op. Dat is niet bevorderlijk voor dit drama wat het voor alle betrokkenen is.

Anoniem zei

ik vind het allemaal heel erg vooral voor de moeder hoop dat de kinderen nog leven als hij ze toch wat aangedaan zou hebben zou hij ze dan niet vlak bij moeder of in de tuin hebben begraven bij moeder of bij hem zelf ik hoop dat ze levend zijn maar twijfel na zo lange week hoop het beste vrg

inge zei

http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/999803/julian-en-ruben-waren-bij-doornse-gat.html

Anoniem zei

Laat ik beginnen met de familie alle kracht en wijsheid mee te geven in deze donkere periode en de hoop uit te spreken naar de familie van zowel de vader Denis als van de moeder Iris dat de jongens levend en wel terug gevonden worden. Verder vindt ik het vrij storend dat sommige al een oordeel klaar hebben over zowel de moeder als de vader van de jongens en daarbij ook de familie (lees vader van de moeder Iris) Ik vindt dit in dit stadium van het politie onderzoek zeer ongepast en vooral oneerbiedig naar de jongens toe. Er zijn in dit geval alleen maar verliezers in deze zeer treurige gebeurtenis.
Goed dat wilde ik even kwijt en ik ben er al dagen mee bezig en kijk elke keer of er nieuws is.
Wat ik mij afvraag is hoe laat de jongens opgehaald zijn in Zeist en hoe laat ze in Vleuten zijn aangekomen op maandag 6 mei. Tussen aankomst en vertrek uit Vleuten zit een lange tijd en waar en wat deden ze? Toen Denis vertrok uit Vleuten om 20:15 waren de jongens daadwerkelijk daarbij?
Als je een korte vakantie wil houden ga je niet om dat tijdstip weg, maar in de ochtend/middag.
Stond de gehele dag zijn GSM aan? 20:27 GSM waarneming in de buurt van Culemborg ,21:02 waarneming in Best van de GSM, GSM waarneming in de buurt van Weert 21:42. 22:18 getankt in Neerbeek en om 22.45 GSM waarneming Neerbeek.
Ik lees ook dat Denis op het CIOS in Arnhem heeft gezeten en dat zou zijn route een klein stukje kunnen verklaren immers hij is via Nijmegen- Arnhem naar boven gereden en via Velp kan je door Rozendaal naar Rhenen en vanuit Rhenen naar Leersum/Doorn naar wellicht daar ook eens kijken? Ik denk persoonlijk dat hij via allerlei binnenwegen naar Leersum is gereden en daar zijn GSM pas weer heeft aangezet. Dat verklaard misschien ook de duur van de reis vanuit Limburg. Over de rijksweg is het misschien 1 ½ uur maar via lokale en provinciale wegen veel langer.
Denis is dus maar heel kort in Limburg geweest , immers is zijn auto gesignaleerd in Rhenen om 1:42
Dit betekend 3 uur onbekend in Limburg en Gelderland.
In dit geval (rekenend met reistijd van 1 ½ uur ) is Denis 1 ½ uur in Limburg/ Gelderland geweest waar niemand (nog) vanaf weet. Na Rhenen (1:42) tot dat er weer een GSM signaal was om 4:16 in Leersum is er een tijd onbekend van 2 ½ uur. Tussen vindt tijd en GSM signaal zit ook bijna 4 uur.
al met al heel veel tijd om (mits het een voorbedacht plan is ) om zaken te regelen.
Ik hoop echt dat de jongens gevonden worden echter het zoekgebied moet mijns inziens groter en actiever gezocht worden. Wens alle familie sterkte en de kracht om te blijven geloven in een goede afloop.

inge zei

Beste mensen.

Ga eens naar die URL die ik er net opgezet heb om 14.51.
Ze zijn vorige week nog met hun vader bij het Doornse Gat gezien!!! Dat staat op rtv Utrecht

Anoniem zei

@marina
Jammer dat je geen familie of vrienden bent van deze soap.
Dus ook jij weet niet hoe de situatie was. Had misschien veel duidelijkheid kunnen geven tav Jeroen Denis en zijn gedachte gang.
Het lijkt mij een slimme man die dit volledig heeft uitgedokterd hoe en wat. Zeker niet had verwacht dat half Nederland er zo mee bezig was.

Het enige wat ik hoop is dat de kinderen snel gevonden worden. Hoe ..... Denk dat ik als moeder stapelgek zou worden

Ik zie die jeroen als een slimme man..... Balanszelfmoordenaar of niet! Hij is niet achterlijk geweest. Eigenlijk wel zonde van zo een man.

Anoniem zei

Ik vindt de reactie van 'moeder' op z'n minst vreemd. Allereerst post ze al vrij vlot op FB over 'mijn mannetjes' .. Sinds wanneer, als je überhaupt al gaat zitten FB-en met zo'n situatie, noem je je kinderen 'mannetjes'? En dan ook nog even terloops een berichtje posten dat de vader zich heeft opgehangen incl. op welke locatie? En dan foto's plaatsen van de kids..voor je FB vrienden? Wat haalt dat uit, behalve ENORM veel aandacht krijgen. Ik vertrouw het niet, vind het vreemd en 'het stinkt'. Haar foto's met haar brandweercollega's heeft ze inmiddels verwijderd. Waarom? Heeft ze advies gekregen dit te doen, of realiseerde ze zich ineens dat ze wel heel erg 'losjes' overkwam op haar FB pagina? Nu staan er nog wat foto's van bloemetjes, een bos-foto (?) en natuurlijk 'haar mannetjes''. En inderdaad..je kunt je afvragen waarom een vader, die juist geraakt is door een uitspraak dat hij zijn kinderen minder mag zien ze dan iets zou aandoen.. Het klópt gewoon niet. In dit soort zaken is volgens mij de partner de eerste die moet worden nagetrokken op betrokkenheid of erger. Brandweerlieden en Politie zijn overigens 'closer' dan veel mensen denken. Ook wellicht privé. De moeder komt op mij over als een 'los typetje' wat van aandacht, mannen, spuiten en wellicht slikken houdt. Lijntje naar 'bevriende' politiemedewerker is niet raar gedacht...wellicht zelfs de reden waarom er 'niet meteen' een Amber-alert is uitgegaan. Al met al heel veel vragen. Ik hoop natuurlijk dat de jongens (nog) leven, maar vrees het ergste. Al kan ik me - nogmaals - niet voorstellen dat de vader ze iets heeft aangedaan..

Agnes zei

@ Anoniem 13 mei 2013 15:07 :
Insinuaties die nergens op slaan.Ziek word ik ervan.Niet alleen omdat er 2 kinderen vermist worden,maar omdat nu ineens door u de moeder zeer waarschijnlijk niet deugt.We leven in 2013, het internettijdperk dat wijd verspreid is.Via FB kan je heel veel mensen bereiken.Met foto's van de verdwenen kinderen.De één noemt zijn kinderen *kids*, de ander mijn mannetjes.Aandacht vragen voor je zoekgeraakte kinderen maakt juist heel veel uit,ook via FB.En dan de moeder alvast beschuldigen van een aandachtvraagster.Shame on you.Dat het Smber alert te laat is uitgegaan is toegegeven door de politie.Niet de schuld van de moeder.Ik kap met mijn ergenissen over uw insinuaties.Ik hoop dat het u nooit zal overkomen.

Anoniem zeihet is toch verschrikkelijk hoe sommige mensen kunnen reageren.
het zal je kinderen maar zijn die weg zijn,ze zal niet voor niks een verzoek hebben gedaan voor een verminderende bezoeksregeling en de rechter zal daar ook goed over na gedacht hebben om dat in te willigen en denk ook even na over de nabestaanden van de vader die zijn denk ik ook radeloos,zoon dood,kleinkinderen spoorloos je zal maar in hun schoenen staan ik moet er niet aan denken.

Anoniem zei

De naam van 11:34 uur... Die kan je gewoon vinden op het internet!
Even de berichten nalezen bij het fijne Facebook (Wanda inwoner van Utrechtse heuvelrug) . Daar staat meer als je lief is denk ik.
Vervelend maar helaas. Don't shoot THE messenger kan IK niets aan veranderen.

Agnes zei

@ Anoniem 13 mei 2013 15:22 :
Geheel mee eens.Dank voor uw bijval al is het in deze context zo moeilijk te zeggen :*Dank*.

Anoniem zei


GEEN BEWIJS VOOR ZELFMOORD JEROEN DENIS
Door: Micha Kat op 10 mei, 2013 in Algemeen, 21 Comments

VADER VAN VERMISTE KINDEREN ZOU ZICH HEBBEN VERHANGEN AAN EEN KLIMREK MAAR ONDERZOEK TER PLEKKE LEVERT GEEN ENKELE AANWIJZING OP VOOR DIT VERHAAL * WAAROM STELT GEEN MEDIUM VRAGEN BIJ DE ‘ZELFMOORD’ VAN DE VADER? * TELEGRAAF GAAT WEER VOOROP IN SPINS

Terwijl De Telegraaf het hele verhaal al panklaar heeft -wanhopige vader pleegt zelfmoord omdat hij zijn twee kinderen nauwelijks meer mag zien, geen bronnen, geen namen, geen feiten- komen bij deze site de eerste verslagen binnen van de -uiteraard levensgevaarlijke, aldus Elsevier-journalist G. Leistra- burger-rechercheurs. Later meer, maar de eerste berichten bevestigen wat we hier reeds direct dachten: er is geen enkele aanwijzing voor de ‘zelfmoord’ van de vader. Volgens een van onze bronnen zou er sprake zijn van verhanging aan een klimrek -dit werd hem gemeld door twee lokale vrijwilligers

die controles uitvoerden van ruiterpaden-, maar bij het betreffende klimrek werden geen sporen aangetroffen. Wel stonden twee werklui aan het klimrek te sjorren, maar die wisten van niets. De twee vrijwilligers die waren gekleed is boswachter-achtige kleding meldden ook dat ‘de beheerder’ van het Doornse Gat-bos Jeroen Denis ‘hangend aan het klimrek’ zou hebben aangetroffen maar het klimrek -net als de boom waaraan Anass zich zou hebben verhangen- is totaal niet geschikt voor dergelijke zelfmoordacties. De werklui waren al enkele dagen rond het klimrek bezig en meldden dat de recherche geen enkel onderzoek heeft gedaan rond dit klimrek. Hiermee lijkt de claim van de beheerder reeds direct ontkracht. De eerste cruciale vraag: waar is het lijk van de vader?

Roos

Anoniem zei

ik vind het raar dat bij de familie van Jeroen oa zijn broer en zus geen oproep staat van vermissing van zijn kids.
http://www.volbedapw.nl/passie/sites/stamboom_gezin.php?kid=348&pid=3615748

Anoniem zei

Vrouwen die in een vechtscheiding gaan zitten zijn tot alles in staat sorry!

Jeroen Denis en zijn zoontjes
Posted on 10 mei 2013 door martinvrijland

DenisHet meest opvallende bericht in de hele zaak rond Jeroen Denis en zijn vermiste zoontjes tot nu toe was voor mij het feit dat hij blijkbaar recentelijk een uitspraak had ontvangen van de rechtbank dat hij zijn kinderen minder mocht zien. [Quote] De regeling schijnt in de ogen van Jeroen bedroevend te zijn geweest”, zegt een ingewijde over de omgangsregeling. Volgens de bron, die de familie van dichtbij kent, volgde de uitspraak na een jarenlange ’vechtscheiding’ met zijn ex-vrouw Iris van der Schuit. „Omdat ook de toekomst van zijn bedrijfje (zie hier) er niet al te rooskleurig uitzag, moet hij het niet meer hebben zien zitten. Die opeenstapeling van toestanden moet hard bij Jeroen zijn binnengekomen. Wellicht is er in zijn hoofd een grens overschreden.” (bron : telegraaf.nl)

Roos

Anoniem zei

@Anoniem 15.07

Grotendeels ben ik het met u eens hoor!
Als je ook op haar fb kijkt bij de eerste keer dat ze schreef over haar "mannetje" zie je hoe ze af en toe reageerde. Nou ik vond dat ze wel erg lauw reageerde naar mensen toe.
Als het mijn kinderen waren zou ik compleet doorgedraaid en wanhopig zijn en dat ook naar buiten brengen. Haar reactie leken niet echt paniekerig over te komen. De 1e zin die ze deed zei ze "Jeroen is dood" een aantal zinnen later, "hij heeft zelfmoord gepleegd" Toen een aantal zinnen later. "Hij heeft zich opgehangen bij het Doornse Gat, de jongens zijn nergens te bekennen". Klinkt niet echt paniekerig toch?

Anoniem zei

Mannetjes bedoel ik

Anoniem zei

@anoniem 13/5 15:07. Het is inderdaad erg lauw...om niet te zeggen koud hoe ze reageert en de woordkeuze van "haar mannetjes", dan ben ik toch geneigd om in plaats van mannetjes...pionnetjes..te lezen. Alles lijkt er op te wijzen dat ze alles gedaan heeft om het leven tot een hel voor deze man te maken.

«Oudste ‹Ouder   1 – 200 van 3287   Nieuwer› Nieuwste»