woensdag 12 juni 2013

Leyla Ghobadi | Kanye West bedroog Kim met Leyla Ghobadi

Leyla Ghobadi | Kanye West bedroog Kim Kardashian met Leyla Ghobadi

Kanye West bedroog Kim met Leyla Ghobadi
Kanye West bedroog Kim met Leyla Ghobadi

Kanye West zou zijn vriendin Kim Kardashian met Leyla Ghobadi hebben bedrogen na een van zijn optredens. En we snappen Kanye wel. Zijn veel te zware vriendin is natuurlijk niet zo stak als de mooie Leyla. Leyla Ghobadi is een 24-jarig Canadees model

Kanye vond dat blijkbaar zo de moeite waard dat hij Leyla Ghobadi vorige week nog wilde zien. Op dat verzoekje ging Leyla niet in omdat ze van Kims zwangerschap wist. "Dat wil ik niemand aandoen." Kanye ziet Kim zeer weinig omdat hij momenteel in New York werkt en zij zit in Los Angeles. Zelfs zijn verjaardagsfeest moest Kim missen.

"Hun relatie is puur voer voor de boekjes", meent Leyla Ghobadi, een Canadees topmodel. Harde woorden van het topmodel, die ze aan het Amerikaanse blad Starmagazine vertelde. Volgens Leyla zou hun affaire in juli 2012 zijn begonnen. Toen Kim had aangekondigd dat ze zwanger was, bleef Kanye zijn buitenechtelijke vriendin gewoon verder ontmoeten. Hij bestempelde zijn relatie met Kim als "voor de publiciteit en niets ernstigs".

Kanye West bedroog Kim met Leyla Ghobadi
Kanye West bedroog Kim met Leyla Ghobadi
De rondborstige Leyla weet dat deze onthullingen een zware klap zijn voor hun relatie, maar dat rechtvaardigde de brunette. "Dit zal de Kardashians familie vernietigen. Het is slecht, zo genant. Maar als ik Kim was, en op het punt sta een kind te krijgen, dan zou ik alles willen weten."

Geen opmerkingen: