woensdag 4 september 2013

Seks-affaire | Sylvie van der Vaart deed het ook met Christian Polanc

Seks-affaire | Sylvie van der Vaart deed het ook met Christian Polanc

Sylvie van der Vaart deed het ook met Christian Polanc
Dit standje werd later op een hotelkamer nog even goed geoefend
Sylvie van der Vaart blijkt ook een affaire te hebben gehad met Let's Dance danser, Christian Polanc (35). Christian was toen nog getrouwd en Sylvie ook. Maar dat laatste is geen nieuws meer...
Sylvie van der Vaart intiem met Christian Polanc
Sylvie van der Vaart intiem met Christian Polanc

Sylvie van der Vaart was zo opgewonden toen ze Christian Polanc ontmoette dat ze hem vertelde in welk hotel en welke kamer ze verbleef. Daar ging Christian Polanc gretig op in en eenmaal op de kamer hadden de Sylvie van der Vaart en Christian Polanc seks met elkaar. En daar bleef het niet bij. Het was het begin van een 2 maanden durende seks-affaire. Sabia wist dit ook alleemaal, maar verzeeg dit toen. Inmiddels vertelt ze er openlijk over.

Het begon allemaal in 2010 toen de presentatrice en de danser samen dansten in het programma Let's Dance. "Ze hadden een sex-affaire. Ze had hem laten weten in welk hotel ze zat, het Welchem Hotel", vertelt Melissa Ortiz-Gomez, ex van Christian, aan het Duitse blad Closer.

"Haar zoon Damian is er ook een aantal keer bij geweest wanneer Sylvie en Christian intieme momenten op de hotelkamer beleefden." Het schijnt zelfs zo ver te gaan dat het modepopje zijn liefde als het ware kocht. "Sylvie heeft Christian een duur horloge gegeven, die zo'n 5000 tot 8000 waard is", aldus Melissa in het magazine.
Sylvie van der Vaart met Christian Polanc
Sylvie van der Vaart met Christian Polanc

Sylvie van der Vaart met Christian Polanc
Sylvie van der Vaart met Christian Polanc

Geen opmerkingen: