woensdag 4 september 2013

Lex van Hessen dumpt 80 jarige vrouw voor Tatjana

Lex van Hessen dumpt 80 jarige vrouw voor Tatjana

Lex van Hessen
Lex van Hessen
Zie ook: Tatjana Simic gaat trouwen | Tatjana Simic is verloofd

Zie ook: Lex van Hessen had meerdere affaires

Zie ook: Lex van Hessen praat Tatjana het bed in!

Zie ook: Tatjana Simic is nu pas blij met haar lichaam!

Zie ook: Tatjana Simic is lekker!

De steenrijke zakenmaken Lex van Hessen, de nieuwe vriend van Tatjana, gaat samenwonen met Tatjana Simic. Maar de 65 jarige man, is nog wel getrouwd met Hannie van Hessen. En Hannie snapt er helemaal niets van. Hannie en Lex van Hessen waren 33 jaar gelukkig getrouwd. En toen ineens verscheen de 50 jarige seksbom in het leven van Lex. En Lex viel als een blok voor de charmes en vooral het uiterlijk van de mooie Tatjana Simic.
Hannie van Hessen
Hannie van Hessen

En toen die gevoelens eenmaal sterker en sterker werden besloot Lex van Hessen het huwelijk met zijn Hannie op te geven. Nota bene aan haar keukentafel vertelde hij Hannie dat het na 33 jaar over was en dat hij wilde scheiden. Lex van Hessen verlaat zijn vrouw voor Tatjana Simic.
Tatjana pikt Lex van Hessen in
Tatjana pikt Lex van Hessen in

Netjes is het niet, maar als je puur afgaat op leeftijd en uiterlijk is het natuurlijk wel te begrijpen dat deze geile donder bij Tatjana tussen de lakens wil duiken.

Hannie van Hessen: Tatjana liegt

Hannie, de nog steeds wettige echtgenote van Tatjana Simics vriend Lex van Hessen, zegt dat Tatjana heeft verzonnen dat ze ten huwelijk is gevraagd.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een golddigger die Tatjana..Ik hoop dat Hannie zich NIET laat scheiden...dan gaat dat geflirt vanzelf over tussen de wordtmiljardair en deze geile slet!

Anoniem zei

Wat een golddigger die Tatjana..Ik hoop dat Hannie zich NIET laat scheiden...dan gaat dat geflirt vanzelf over tussen de worstmiljardair en deze geile slet!

Han$ Jacob$ zei

Wat wij er van vinden zal hem worst zijn. 😉