woensdag 11 september 2013

Sabia afgekraakt door Mama Meis en Touriya Haoud

Sabia afgekraakt door Mama Meis en Touriya

Sabia afgekraakt
Sabia afgekraakt
Sabia Engizek die zich pas heel negatief over ex vriendin Sylvie van der Vaart heeft uitgelaten, krijgt er nu van langs. Van verschillende personen. Sowieso hebben veel mensen het een rotstreek gevonden van Sabia toen ze vertelde dat Sylvie tijdens haar huwelijk vaker vreemd ging. Dat was volgens velen not-done om te vertellen.

Inmiddels zijn er mensen die zich voor Sylvie van der Vaart werpen. Dat zijn Rita Meis en vriendin Touriya Haoud.

Touriya Haoud over Sabia Engizek

Sylvie met Touriya Haoud
Sylvie met Touriya Haoud
"Sabia speelt gewoon een vies, gemeen spelletje. Maar, en dat heb ik ook tegen Sylvie gezegd, karma is een bitch."

Het feit dat Sabia zich ontfermt over Rafael en Sylvie's zoontje Damian om vervolgens zijn moeder door het slijk te halen, is volgens Touriya onacceptabel. "Het kan nooit leuk voor hem zijn als Sabia negatieve uitspraken doet over zijn moeder. Dan vraag ik me met alle respect af hoeveel je eigenlijk om het kind geeft, Je gaat toch geen catfight aan met zijn moeder?"

Maar, Touriya denkt dat de relatie geen lang leven beschoren is en dat de ellende dus snel voorbij zal zijn, want: "Hun relatie is niet helemaal zuiver begonnen. En wanneer iets niet puur begint, loopt het vaak niet goed af."

Rita Meis over Sabia Engizek

Sylvie en Rita Meis
Sylvie en Rita Meis
"Sylvie had medelijden met haar vanwege de dood van haar baby en probeerde haar op te vrolijken. Sabia kreeg de smaak te pakken en wilde zelf Sylvie worden en zijn. Ze nam haar leven over, en uiteindelijk zelfs haar man. Het stoort me dat mijn kleinzoon nu door Sabia als een trofee omhoog wordt gehouden."

En verder:"Ook de vermeende affaires kloppen niet. Sylvie was al die tijd doodziek, door de chemo was ze te beroerd om uit haar ogen te kijken! Wat Sabia deed, al die leugens, was het werk van de duivel!"

Geen opmerkingen: