vrijdag 6 december 2013

Miskraam Sabia Engizek en Rafael

Miskraam Sabia Engizek en Rafael

Miskraam Sabia Engizek en Rafael
Miskraam Sabia Engizek en Rafael
Triest nieuws voor Rafael van der Vaart en Sabia Engizek. Het stel heeft laten weten dat hun dochtertje gisteren na een zwangerschap van 19 weken stilgeboren is in het ziekenhuis in Hamburg.

'De klap van het onverwachte verlies is hard aangekomen. Rafael en Sabia vragen de media om terughoudendheid om dit verlies met de steun van hun naasten in privésfeer te kunnen verwerken', zo staat in de verklaring.

In oktober werd duidelijk dat Sabia zwanger was. Eind november onthulde Rafaels vriendin dat ze in verwachting was van een dochtertje.

Complicaties
Het is niet het eerste kindje dat Sabia verliest. In de zomer van 2008 werd zij tijdens het EK voetbal in Oostenrijk en Zwitserland met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Lausanne met zwangerschapscomplicaties. Haar dochtertje met voetballer Khalid Boulahrouz werd op 18 juni, drie maanden te vroeg, geboren. Kort na de geboorte overleed het meisje.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die miskraam is natuurlijk altijd een ingrijpende gebeurtenis die uiteraard verwerkt moet/mag worden. Een verlies van 'n ongeboren kind is gewoon een nare trieste toestand, dit rouwproces heeft gewoon wat tijd nodig wat zij beide moeten verwerken. Zeker wel, langszaam aan zal dit echter uiteraard wel slijten. Maar, als Sabia lichamelijk fysiek en mentaal hersteld is zal Rafael haar weer flink stevig doorneuken om ze weer zwanger te krijgen toch? Zij is tenslotte heel vruchtbaar en erg gemakkelijk zwanger te krijgen, haar eerste bevalling genoot zij immers al op 17 jarige leeftijd. Kom op, jullie krijgen gewoon 'n herkansing als je lichamelijk weer de oude bent. Je weet het, ook dan zal Rafael er weer alles aan doen om jou, Sabia, weer zo snel als mogelijk is weer zwanger te neuken. Echt, de moeder van wederom weer vol trots zijn als zij van jullie vernemen dat Rafael weer soepel zwanger gemaakt/geneukt heeft.

Anoniem zei

Op de tekst van de anonieme schrijver van 6 december kan ik alleen zeggen: ongepast en waarschijnlijk zelf nogal gefrustreerd