dinsdag 17 december 2013

Onno Hoes treedt af als burgemeester

Onno Hoes treedt af als burgemeester

Onno Hoes treedt af als burgemeester
Onno Hoes treedt af als burgemeester
Onno Hoes treedt vanavond waarschijnlijk af als burgemeester van Maastricht. Vreemd is dat niet helemaal. Onno Hoes mag dan misschien van de premier zoenen met wie hij wil, aan de andere kant zijn er genoeg zaken die hij niet kan maken. Zo moet een burgemeester zijn stad steunen en positief in het nieuws brengen. Niet andersom. Hoes brengt de mooie stad Maastricht negatief in het nieuws.

Zie ook: Dit is Ruud (24) de Toyboy van Onno Hoes

Van een burgemeester mag je verwachten dat hij eerlijk is. Betrouwbaar is. Als hij dat naar zijn eigen huwelijkspartner al niet is, hoe eerlijk en betrouwbaar is hij dan naar zijn collega's en niet minder belangrijk, naar de inwoners van Maastricht.

Zie ook: Trioseks Onno Hoes, toyboy Ruud Schepers en Albert Verlinden

De manier waarop Onno Hoes nu in het nieuws is, is gewoon niet goed voor Maastricht. Dus Onno Hoes treed vanavond uit zichzelf af, of hij wordt zo onder druk gezet dat hij wel moet aftreden. De fractievoorzitters van de gemeenteraad van Maastricht gaan morgen opnieuw in gesprek met burgemeester Onno Hoes (VVD). En opnieuw gaat het gesprek over diens zoen met een 24-jarige Maastrichtenaar in een Maastrichtse lobby. Dat hebben verschillende fractievoorzitters vandaag in de gemeenteraad gezegd. De vergadering is morgenavond om 21.00 uur in het stadhuis.

Zie ook: Toyboy Danny en Onno Hoes gingen los in bed Albert

Fractievoorzitter Kitty Nuyts van de Liberale Partij Maastricht zegt zich grote zorgen te maken over de positie van de burgemeester. 'De rust moet weerkeren, het belang van de stad staat voorop', zei ze. 'We moeten met elkaar praten over de positie van Hoes.'

Meer vriendjes
Onze Onno had meer vriendjes. Naar vriendje Ruud Schepers, was er vriendje Danny. De moeder van vriendje Danny is boos. Volgens zijn moeder is Danny sinds de start van de affaire met Onno Hoes in 2011 depressief en kwetsbaar.

Geen opmerkingen: